olalaya Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 1.526 1.310 133 9 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #1 Basliktaki urunden almak istiyorum kullanan var mi Sacimi hem duzlestirmek icin hem de dalgali yapmak icin Baska tavsiyeleriniz varsa da acigim
Basliktaki urunden almak istiyorum kullanan var mi Sacimi hem duzlestirmek icin hem de dalgali yapmak icin Baska tavsiyeleriniz varsa da acigim
lucina Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2008 199 241 303 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #2 Ben de merak ediyorum bu ürünü.Derdim tembellik Philips düzleştiricim var gayet güzel ama daha az vakit alacak bir şey ariyorum.saçımı kabartmadan biraz duzlestirse yeter.uzun kıvırcık bol saçım var.kullanan olsa da aydinlatsa bizi
Ben de merak ediyorum bu ürünü.Derdim tembellik Philips düzleştiricim var gayet güzel ama daha az vakit alacak bir şey ariyorum.saçımı kabartmadan biraz duzlestirse yeter.uzun kıvırcık bol saçım var.kullanan olsa da aydinlatsa bizi
Bilincsiz Taksir Rabbi zidni ilma** Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 699 1.755 63 29 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi olalaya #3 lucina olalaya Eee kızlar naptınız, aldınız mı?