Elektrikli Süpürgeler Philips süpürge

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
30
Merhaba arkadaşlar
Ben süpürge arayışı içersindeyim philipsin marathon serisinde karar kıldım ama bu seferde model de takıldım 9923 ve 9924 kullananlar hangsinden memnum hangisini önerirsiniz yada önermezsiniz 9924 istiyorum ama tutma kolu kırılıyor diye bir kaç kişiden duydum buna karşı fiyatıda 9923e göre bir iki tık yüksek internette tam anlamıyla bir karşılaştırmada göremedim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :KK15:

9923 ü çok yakın bir arkadasımla birlikte arastırıp ceyizine almıştık 9924 ü teyzem kullanıyor hiç bir sorun yok ikisindede çok memnunlar

Numaralarini hatirlamiyorum ama ben de yakin zamanda aldim.
Su son reklamdaki gri olani.
Digerini almistim, kolundan kumandali olani, biraz kullanip iade ettim. Biraz internetteki yorumlardan etkilendim acikcasi.
Bir de pek saglam gelmedi elime ,cidden kiriliverecek gibiydi.
Simdi aldigim makine govdesinden kumanda ediliyor. Koldan kumanda edilen kadar pratik degil ama hemen alistim ve su an hic zorlanmiyorum kullanirken. Bir de sanki cekim gucu gri olanin daha yuksek gibi. Ben gayet memnunum yani tavsiye ederim.

canım bende philips kullanıyorum 1800w numarsını bilmiyorum ama şunu söyliyim evet emiş gücü süper ve çok çok sessiz birde küçücük fare gibi çektiği yere geliyo ama kötü yanı toz torbası kendisi küçü olduğu için o da küçük ve çabuk doluyo bu 1 2.si ise benimkininde kolu kırıldı hatta eşim bantladı :KK48: fırsat olmadı bi çıkıp almaya bu arada 5 yıldır kullanıyorum arıza vs vermedi hiç

Hayırlı olsun süpürgeniz :nazar: 9923 daha çok evde hayvan besleyenler için üretilmiş aralarndaki fark başlığıymş 9924 kullanan çok var ama şikaytelerde çok philips hatasınu kabul etmiyor 9923 aklıma yattı benm de hem fiyatıda gayet iyi :)

canım bende philips kullanıyorum 1800w numarsını bilmiyorum ama şunu söyliyim evet emiş gücü süper ve çok çok sessiz birde küçücük fare gibi çektiği yere geliyo ama kötü yanı toz torbası kendisi küçü olduğu için o da küçük ve çabuk doluyo bu 1 2.si ise benimkininde kolu kırıldı hatta eşim bantladı :KK48: fırsat olmadı bi çıkıp almaya bu arada 5 yıldır kullanıyorum arıza vs vermedi hiç
Güzel günlerde kullan balım philips süpürgede gerçkten iyi ütüde de çok iyi bne çeyizime alacğım modelde kararsız kaldım :KK64:9924 başta karar kıldım özellikle hbdeki yormlar etkildi ama memnun olanlar kadr şikaytlerde çok tutma yerleri sıkıntıymş 9923tede kararsız kaldm aslında kararsz kalmamın bir nedenide fiyat yüzündn fiyatı yüksek olan ürün bana daha iyidir izlenimini veriyor aynu anda çıkmlarına rağmen arafa 200 300 gbi fiyat farkı var neydn dolayı bu fark var anlamış da değilim:işsiz:

Benim ki 9924 Geçen sene almıştım çok güzel..ama bu seneki modeli daha farklı

Kediciğimiz için bizde araştırdık. Dyson animal almaya karar vermiştik ama mağazada bizi vazgeçirdiler. Maratonun koldan kumandalı 24 lü olan modelini aldık. Alırken tek fakın kolundaki kumandası olduğunu başka hiç bir fark olmadığını söylemişlerdi.
6 ay oldu sanırım biz kullanışından çekim gücünden oldukca memnunuz.

Kediciğimiz için bizde araştırdık. Dyson animal almaya karar vermiştik ama mağazada bizi vazgeçirdiler. Maratonun koldan kumandalı 24 lü olan modelini aldık. Alırken tek fakın kolundaki kumandası olduğunu başka hiç bir fark olmadığını söylemişlerdi.
6 ay oldu sanırım biz kullanışından çekim gücünden oldukca memnunuz.
Peki tutma yerleri boruları böyle kırılıvereck gbimi duruyor şikayet edenler hep tutma yerinden şikayetçi borusu inceymiş diyorlar

Peki tutma yerleri boruları böyle kırılıvereck gbimi duruyor şikayet edenler hep tutma yerinden şikayetçi borusu inceymiş diyorlar
Kırılacak gibi durmuyor ama yanlışlıkla kumanda da sesi ve çekimi yükseltip azaltan tuşlar var onlara basabiliyorsun. Alışınca daha dikkatli oluyorsun yada sesinden anlıyorsun tekrar düzeltiyorsun.
Böyle kullanmaya alışınca sürekli eğilip açıp kapamak bile işmiş diyorsun. Yorucu olmuyor süpürmek. Sadece süpürge ucunu sürekli parke ve halı ayarına değiştiriyorsun.

1,5 senedir 9924 olan modelini kullanıyorum. Günde 2-3 kere açtığımız oluyor. Çokta dikkatli kullandığımız söylenemez ama en ufak bir sorun yaşamadım. Harika bir süpürge. Philipsten önce evi süpürdüğümü sanıyormusum o kadar yani.

Peki memnun musun balım herhangi bir sıkıntı yaşadın mı
Ben çeyizde almıştım 14 aylık Evliyim hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel ama yeni Modeli daha farklı galiba ayrıca o tutma sapı öyle kırılacak gibi durmuyor sadece yeni modellerinde elin değerse yükselip alçalıyor

Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Hiçbir kırılma, ezilme vs. olmadı. Dyson' a o para verilmez.

9924'teki kol kırılma durumundan dolayı 9923 modelini aldım.
Çok çok memnunum.
Zaten arada özellik olarak hiç fark yok. Kolunda kumanda olmayıversin dedim.
Kol kırıldığında garanti karşılamıyor bu arada.

Ben de araştırma içerisindeyim :) 9919 almaya karar vermiştim ama şimdi 9923 de aklıma girdi:)
Annem bir saat önce 9923ü aldı geldi dün misafir odasını normal süpürgyle silmiştm kimse girmediği içinde kilitleniştim deneme amaçlı açtk 6 metre halının 2 metresine yakn bir yerini sildk çıkan toza inanamadık kesnlikle öneririm ben çeyizime 9924 almayı düşünyordum ama 9923ü denedikten sonra kararsız kaldm iyice :) kesnlikle al durumun müsaitse bir kez alınyor sonçta =)

Ben çeyizde almıştım 14 aylık Evliyim hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel ama yeni Modeli daha farklı galiba ayrıca o tutma sapı öyle kırılacak gibi durmuyor sadece yeni modellerinde elin değerse yükselip alçalıyor
K.bakma balm geç yazdım annem 9923ü alıp geldi bir saat önce gerçkten çıkan toza inanamadk şimdi çeyizime alacğız ikisi arasnda iyice kararsız kaldm :)

9924'teki kol kırılma durumundan dolayı 9923 modelini aldım.
Çok çok memnunum.
Zaten arada özellik olarak hiç fark yok. Kolunda kumanda olmayıversin dedim.
Kol kırıldığında garanti karşılamıyor bu arada.
İşte bende bu yuzdn kararsızm şikaytvarda bununla ilgili çok şikayet yazılı kolu kırılıp yenisni alim desen fiyatlr yüksek biraz daha araştırma yapayım en iyisi :)

Back
X