Elektrikli Süpürgeler Philips süpürge

benimkinin de kolu kırıldı 70 tl ye yeni kol aldım mecbur. kolu bantlasanda oynuyor lastik gibi süpürülmüyor çünkü kesin yedek parça almak zorunda kalıyorsun. diğer modeli de annemde var o bir sorun yaşamadı mesela. koldaki açma kapama kolaylık sağlıyor ama değmez. yazlık için rowentanın modellerinden almayı düşünüyorum çünkü philipsin son zamanlarda evdeki her aleti elimde kalmaya başladı, eski kalitesi yok bence özellikle plastik kısımları dandik, motorlar falan sağlam

Merhaba arkadaşlar
Ben süpürge arayışı içersindeyim philipsin marathon serisinde karar kıldım ama bu seferde model de takıldım 9923 ve 9924 kullananlar hangsinden memnum hangisini önerirsiniz yada önermezsiniz 9924 istiyorum ama tutma kolu kırılıyor diye bir kaç kişiden duydum buna karşı fiyatıda 9923e göre bir iki tık yüksek internette tam anlamıyla bir karşılaştırmada göremedim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :KK15:
Bende iki gün önce aldım n11 den 9923 modelini .diğerinin koldaki yeri çabuk kriliyormus ve garanti onu karsilamiyormus. Supurge çok iyi vakumluyor halıyı parkeyi fakat şunu fark ettim süpürgenin ucundan beş cm uzaktaki kılı tüyü çekmiyor illa kılın ucuna kadar getircen öyle çekiyor . Böyle bi sorun yaşayan oldu mu acaba

Bende iki gün önce aldım n11 den 9923 modelini .diğerinin koldaki yeri çabuk kriliyormus ve garanti onu karsilamiyormus. Supurge çok iyi vakumluyor halıyı parkeyi fakat şunu fark ettim süpürgenin ucundan beş cm uzaktaki kılı tüyü çekmiyor illa kılın ucuna kadar getircen öyle çekiyor . Böyle bi sorun yaşayan oldu mu acaba
evet onu bende farkettim balım bizde de öyşe bir de günlük başlığı kullanırken süpürgenin ucundaki lastik gibi bir şey var o durmadn kayıp çıkuor sende de öyle oluyormu

İyi akşamlar arkadaşlar ben elektirikli süpürge almak istiyorum ama çok kararsızım nolur bana yardımcı olun philips 9924 le 9923 arasında çok kararsızım ben arasında pek bir farkını göremiyorum sanki tek farkı kulpundaki kumandası gibi ama bilemiyorum nolur yardım edin alan kullanan varsa bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Back
X