philips ütü kullananlar!

Ayy öylemi keşke samsunda olsan tanışmayı çok isterdim seninle. Hotiçi biliyorum tabiki. Alışmaya çalışıyorum diyorum herkese ama aslında alışılmıyor. Sadece kabulleniyorsun bazı şeyleri. İşe girdim kafam dağılıyor biraz ama şimdide ailemle nasıl görüşücem diye işten ayrılmayı bile düşünüyorum. Zor bir dönem anlayacağın. Bak samsun hakkımı sana devredebilirim :37: Dönme ihtimaliniz yok mu samsuna sizin. Bu arada ütü ne oldu canım, hangi marka tercih ettin.

bende konyadayım samsun muhabbeti görünce dalasım geldi.bende samsuna taşınmak istiyorum ama iş dolayısıyla tayin neredeyse imkansız.ailem karadenizde konyadan gidip görmek çok zor.samsuna benden selamlar.inşallah birgün bende samsuna gelirim :(

narin sende samsunluymuşsun memlete mi evlendin dışardamısın

Canım İzmitliyim, Samsuna evlendim sendemi Samsundasın,?. :52: bu arada kumaş pantolon ütüledim parlamadı, sonra bir gömlek denedim parladı. Sanırım parlatma kumaşa göre değişyor bunu diyebilirim.

Kızlar samsun izmit diye bişeyler duydum galiba :27: Bende samsunluyum ama iş dolayısıyla 2 senedir izmitteyiz memnun oldum buarada :) Narin sen gel buraya ben geliyim samsunuma :)

merhabalar=) kesinlikle azur serisini öneriyorum. 2 ay sonra evleniyorum ceyizime arastırmadıgım marka model kalmadı:) ve benden 1 ay evvel evlenen arkadasım azur serisinden aldı cok memnun kaldı bende ceyiz yerlestirirken ütledim gayet memnun kaldım tavsiye ederim. Kazanlı ütü cok çamasırın oldugu yerde iyi ancak 3 tişört 2 pantolon varsa bir okadar da kaldırmak ona yer bulmak sıkıntı. yinede hangisi içinize sindiyse onu alın derim ben:)

emin ol azurdan daha az zahmetli azur cok buhar veriyor ve sureklu su koyman gerekiyor ama kazanlıya bir kere su koyuyorum ve bütün ütümü yapıyor ısınmasıda 2-3dk.bende önceden akıl edemedim zahmetli sandım ama keşke alsaydım şimdi fazladan iki ütüm oldu.kazanlıyı alalı hiç diğerini kullanmadım.ve 3 saat azurla ütü yapıyorduysam şimdi 1,5 saat gibi kısa sürede bitiyor.tabiki karar senin.ama artık etrafımdakilere hep kazanlı öneriyorum.

hadi yaa çok kafam karıştı bak şimdi. Neyse artık bir de ikinci ütü masrafına hiç giresim yok şu aralar ilerleyen zamanlarda artık. Teşekkürler paylaşımın için :16:

merhabalar=) kesinlikle azur serisini öneriyorum. 2 ay sonra evleniyorum ceyizime arastırmadıgım marka model kalmadı:) ve benden 1 ay evvel evlenen arkadasım azur serisinden aldı cok memnun kaldı bende ceyiz yerlestirirken ütledim gayet memnun kaldım tavsiye ederim. Kazanlı ütü cok çamasırın oldugu yerde iyi ancak 3 tişört 2 pantolon varsa bir okadar da kaldırmak ona yer bulmak sıkıntı. yinede hangisi içinize sindiyse onu alın derim ben:)

canım ben de aynı mantıkla kazanlı almak istemedim ve azuru aldım. Çünkü şuan bile bekar evimde ütü masası sürekli açık. Çalışma hayatında olan insanlar olduğumuz için ve ben çoğu zaman düzenli ütü yapamıyorum vakit bulamadığım için akşamları muhakkak bir iki parça ütülenecek bir şey çıkıyor o yüzden sırf onun için kazanlı zahmetli geldi neyse hayırlısı bakalım inşallah memnun kalırız hepimiz alıdıklarımızdan :16:

Kızlar samsun izmit diye bişeyler duydum galiba :27: Bende samsunluyum ama iş dolayısıyla 2 senedir izmitteyiz memnun oldum buarada :) Narin sen gel buraya ben geliyim samsunuma :)

Ay ne güzel tesadüf elif bende memnun oldum :) herkesin memleketi güzel dimi :52: Keşke öyle bişey olsa oraya dönmek için neler vermezdim. Bayramda oradayım inşallah

Son düzenleme:
bende konyadayım samsun muhabbeti görünce dalasım geldi.bende samsuna taşınmak istiyorum ama iş dolayısıyla tayin neredeyse imkansız.ailem karadenizde konyadan gidip görmek çok zor.samsuna benden selamlar.inşallah birgün bende samsuna gelirim :(

İnşallah herkes birgün ailesine yakın olurda bu hasret biter. :52:

Ay ne güzel tesadüf elif bende memnun oldum :) herkesin memleketi güzel dimi :52: Keşke öyle bişey olsa oraya dönmek için neler vermezdim. Bayramda oradayım inşallah

Tbi cnm kendi memleketin kendi insanların gibi olmuyor bende ordayım cnm :) Hasret bitiyor az kaldı

Back
X