philips yada tefal buhar kazanlı ütü

sonsuz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
73
2
86
Ankara
buhar kazanlı ütülerden iki marka arasında kaldım philips ve tefal...alan varsa hangisi daha kullanışlı ve daha ekoomiktir bir fikir verin lütfen....

canım annemde kaynanamda tefal aldılar bende öle aldım..tefal outlet artık heryerde var orda yarı fiyatına bulabilirsin:80::80:

canım geçtiğimiz haftasonu acity outlet tefalde baktım bi tane 500 liraydı 5 bar olanından çok pahalı geldi ama eğer değecekse almak istiyorum performansından memnun musun

canım geçtiğimiz haftasonu acity outlet tefalde baktım bi tane 500 liraydı 5 bar olanından çok pahalı geldi ama eğer değecekse almak istiyorum performansından memnun musun

dediğim gibi biz sülalecek kullanıyos canım fiyat tuzlu geliyo ama annem 3yıldır kullanıyo 1yerinde hiç bişey olmadı düşünmeden çeyisime bende tefal aldım aklıma başka marka gelmedi bile:16::16::16:

Tefali tek geçerim bende kendime buhar kazanlı 5 bar olandan aldım ama henüz kullanmadım 2 ay sonra inşallah

Ben 6 senedir tefalin buhar kazanlı ütüsünü kullanıyorum, çok memnunum. Alırken pahalı olmasından dolayı çok tereddüt etmiştim ama işimi o kadar kolaylaştırdı ki, iyi ki var diyorum şimdi. Benimkisi de 5 bar buhar basınçlı ama eski model olduğu için kireç kartuşu çıkartılamıyor, boru yardımıyla temizliğini yapıyorum. Yenilerde kartuş yerinden çıkıyor, musluğun altında yıkanıyor, çok daha rahat. Az zamanda çok ütü bitirdiği için kesinlikle tavsiye ederim...

Back
X