S sel_inns Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2008 Mesajlar 38 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yer İzmir 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sel_inns #1 Arkadaşlar fotoğraf işlemekte çekmek kadar önemli ve zevkli bir olay.bunun için photoshoptan daha kolay ve daha kullanışlı bir program önermek istiyorum size hemde ücretsiz. Photoscape. umarım indirip denersiniz ben çok memnunum
Arkadaşlar fotoğraf işlemekte çekmek kadar önemli ve zevkli bir olay.bunun için photoshoptan daha kolay ve daha kullanışlı bir program önermek istiyorum size hemde ücretsiz. Photoscape. umarım indirip denersiniz ben çok memnunum
Angel wing Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 15 Kasım 2007 Mesajlar 402 Emoji Skoru 47 Puanlar 643 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sel_inns #2 Bende kullanıyorum , çok kullanışlı
sea_d Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Şubat 2009 Mesajlar 1.675 Emoji Skoru 3 Puanlar 0 Yer İçel Mersin 23 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sel_inns #3 cs 4 var bende full yüklemişim çok zor photospace hem türkçe hem kolay özellikle ekran yakalama özelliğini sıklıkla kullanıyorum . Son düzenleme: 23 Mart 2011
cs 4 var bende full yüklemişim çok zor photospace hem türkçe hem kolay özellikle ekran yakalama özelliğini sıklıkla kullanıyorum .
BeyazPerim Vay anası ya =) Kayıtlı Üye Katılım 3 Kasım 2008 Mesajlar 11.895 Emoji Skoru 18 Puanlar 206 Yer İzmir 27 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sel_inns #4 Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen. Bu sebeple konunuz "Bilgisayar Programları" topiğine taşınmıştır.
Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen. Bu sebeple konunuz "Bilgisayar Programları" topiğine taşınmıştır.
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Temmuz 2006 Mesajlar 9.312 Emoji Skoru 21 Puanlar 156 Yaş 46 Yer - Yurtdışı 27 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sel_inns #5 konu tekrari ,lutfen verdigim linkten devam edelim ; http://www.kadinlarkulubu.com/bilgi...ava-resim-duzenleme-goruntuleme-programi.html
konu tekrari ,lutfen verdigim linkten devam edelim ; http://www.kadinlarkulubu.com/bilgi...ava-resim-duzenleme-goruntuleme-programi.html