Merhaba kızlar. Israrla önerilen phytodefrisant'ı sonunda ben de aldım. Saçımın öncekisi halini çektim, 3 ay sonra tekrar çekeceğim ve böylece sonucu görmüş olacağız. İlk kullanmama rağmen harika ve kaliteli bir ürün. Anti-frizz etkisiyle kabarmaları en aza indirerek saç minarallerini zenginleştiriyor. Üstelik bitkisel olan bu ürün, gıdım dahi kimyasal madde içermiyor. Bu yüzden de fiyatı biraz pahalı.
Eki Görüntüle 256994
Eczacıbaşı'nda rahatça bulabililirsiniz. Fiyatı;30,90.
Sorduğunuz soruları cevaplamaya çalışacağım. Buda internette rastladığım kullanıcının değişimi. 1. fotoğrafla 2. fotoğraf arasında 5 ay var.
Ciddi misiniz? Bende inanarak aldım. Bilgilendirdiğiniz iyi oldu, resmi siliyorum.
Merhabalar üç aydır bu ürünü kullanıyorum saçlarım kıvırcık uzun ve kabaran cinsden bu ürün mükemmel saclarımı kıvırcıktan dalgalı yaptı ayrıca kullanıp saclarımı şöyle bi gerip kuruttugumda ustune sadece ve sadece iki kez duzleştirici gectiğimde saclarım düz oluyor. Saçları mafettiği için düzleştirici kullanmıyordum çünkü kıvırcık iki hareket değil duzleşmesi için enaz on iki kez gecmek gerekiyordu artık bu urunu suruyorum sacımı gerip kurutuyorum iki kez ustunden geciyorum duz saclar merhaba:)Merhaba kızlar. Israrla önerilen phytodefrisant'ı sonunda ben de aldım. Saçımın öncekisi halini çektim, 3 ay sonra tekrar çekeceğim ve böylece sonucu görmüş olacağız. İlk kullanmama rağmen harika ve kaliteli bir ürün. Anti-frizz etkisiyle kabarmaları en aza indirerek saç minarallerini zenginleştiriyor. Üstelik bitkisel olan bu ürün, gıdım dahi kimyasal madde içermiyor. Bu yüzden de fiyatı biraz pahalı.
Eki Görüntüle 256994
Eczacıbaşı'nda rahatça bulabililirsiniz. Fiyatı;30,90.
Sorduğunuz soruları cevaplamaya çalışacağım. Buda internette rastladığım kullanıcının değişimi. 1. fotoğrafla 2. fotoğraf arasında 5 ay var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?