Saç Bakım Ürünleri Phytodefrisant Mucizesi!

DicleNaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
142
2
96
Ankara
Merhaba kızlar. Israrla önerilen phytodefrisant'ı sonunda ben de aldım. Saçımın öncekisi halini çektim, 3 ay sonra tekrar çekeceğim ve böylece sonucu görmüş olacağız. İlk kullanmama rağmen harika ve kaliteli bir ürün. Anti-frizz etkisiyle kabarmaları en aza indirerek saç minarallerini zenginleştiriyor. Üstelik bitkisel olan bu ürün, gıdım dahi kimyasal madde içermiyor. Bu yüzden de fiyatı biraz pahalı.
$images[3].webp
Eczacıbaşı'nda rahatça bulabililirsiniz. Fiyatı;30,90.

Sorduğunuz soruları cevaplamaya çalışacağım. Buda internette rastladığım kullanıcının değişimi. 1. fotoğrafla 2. fotoğraf arasında 5 ay var.

Eklentiler

• $ssssssss.webp
    $ssssssss.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 1.336
Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Israrla önerilen phytodefrisant'ı sonunda ben de aldım. Saçımın öncekisi halini çektim, 3 ay sonra tekrar çekeceğim ve böylece sonucu görmüş olacağız. İlk kullanmama rağmen harika ve kaliteli bir ürün. Anti-frizz etkisiyle kabarmaları en aza indirerek saç minarallerini zenginleştiriyor. Üstelik bitkisel olan bu ürün, gıdım dahi kimyasal madde içermiyor. Bu yüzden de fiyatı biraz pahalı.
Eki Görüntüle 256994

Sorduğunuz soruları cevaplamaya çalışacağım. Buda internette rastladığım kullanıcının değişimi. 1. fotoğrafla 2. fotoğraf arasında 5 ay var.

ürün faydalıdır değildir bilmiyorum. fakat, buradaki resimlerden solda olanı çalıntıdır, sahibi de onaylamıştır. ikinci kişiyle birinci kişinin veya saçlarının alakası yoktur. isterseniz orijinal resim ve sitesini de eklerim. bilginize.

Zaten çok bişey yoktu benim saçımda. Yani şöyle diyeyim, yağ karışımlarını kullansanız aynı etkiyi vereceğini düşünüyorum. Çokta mükemmel bir ürün değil.

Eki Görüntüle 256994

Merhabalar üç aydır bu ürünü kullanıyorum saçlarım kıvırcık uzun ve kabaran cinsden bu ürün mükemmel saclarımı kıvırcıktan dalgalı yaptı ayrıca kullanıp saclarımı şöyle bi gerip kuruttugumda ustune sadece ve sadece iki kez duzleştirici gectiğimde saclarım düz oluyor. Saçları mafettiği için düzleştirici kullanmıyordum çünkü kıvırcık iki hareket değil duzleşmesi için enaz on iki kez gecmek gerekiyordu artık bu urunu suruyorum sacımı gerip kurutuyorum iki kez ustunden geciyorum duz saclar merhaba:)
bitkisel cok faydalı bir ürün ben çok memnunum evet pahalı ama kesinlikle değer sacımı boyattıktan sonra fon cektirmiyorum bunu surup kurutuyo kuaforu zaten duzumsu oluyo dalgadan bile daha duzumsu oluyo dumduz olmasda ürün ısıyla aktive oluyor.

Memnun kalmadığım bir ürünü asla tavsiye etmem phyto defrisant hariha hatta ablam sacları surekli düzleştirici kullandığından benden daha kıvırcık olan saçları artık sadece dalgalı oluyor dedim bari bunu al bir ikikez fonle yeter saclarını çok düzleştirici hareketiyle mafetme dedim şuan kendisi Almanyada iş için gelince o da alıcak

Yeni aldım, henüz 2 kez kullandım.Belki de saçım zaten kıvırcık olmadığı için şimdilik bana mucize gibi gelmedi.
Zaten düzleştirici şampuan ve krem kullanıyorum, ince telli saçlarım olduğundan fırçalayarak kurutunca zaten düz saçlar elde ediyordum.Etkisini daha iyi anlayayım diye hep kullandığım serumları kullanmadan, sadece bu ürünü sürdüm ıslak saçıma fındık kadar.Taramayı kolaylaştırmıyor ve parlaklık katmıyor.Sanırım kurutma süresini biraz kısaltıyor.

Şeffaf, kokusuz bir jel kıvamında, voltaren jeli biliyorsunuzdur, onu anımsattı bana.Kokulara çok hassasım, kötü koksa asla kullanamazdım, ama güzel koksa da fena olmazdı hani.Bu arada saçları yağlandırmıyor, ağırlaştırmıyor.

Havalar ısınınca kurutmadan da denemek istiyorum, sonucu merak ediyorum.Şimdilik farkettiğim tek artısı, ertesi gün saçımın hala düz olması oldu.Benim sevgili ince telli saçlarım evet söz dinler ve kolayca düzleşir, ama gece üstüne nasıl yattıysam öyle kalkarım, tokadan fln da hemen iz olur, yani sadece benim sözümü dinlemekle kalmaz maalesef her türlü dış etkenin de sözünü dinler :) düz yatarım dalgalı uyanırım normalde, ama bugün düz saçla uyandım.saçımı hergün yıkamak zorunda olduğum için bu ne kadar artı tartışılır.hep güne başlamadan banyo yaparım çünkü yıkayıp yatınca sabah saçmasapan saçlarla uyanıyorum.Bu ürün sayesinde akşamdan yıkadığım saçları ertesi gün rahatlıkla kullanabilirim gibi görünüyor.

Düzenli kullandıkça etkisi artıyormuş, bakalım kullandıkça göreceğim.Bir de Antalya da yaşıyorum, sıcak ve nemli yaz aylarında fön tutmuyor saçlar malum, belki yazın beni bu dertten kurtarır diye umuyorum.

Kullanmaya devam ettikçe yeni bir gözlemim olursa aktarırım.

2 hafta boyunca inatla kullandım (hergün), herkesin bu kadar memnun olduğu üründe mutlaka bir keramet vardır ve ben o kerameti birgün göreceğim diye...çünkü yerli yabancı bloglarda o kadar methedilmiş ki, herhalde bende bir yanlışlık var diye düşündüm.Sonunda pes ettim.Olsaydı bir kerameti görürdüm bugüne kadar.mat, tuhaf yaptı saçlarımı, düzleştirmedi ya da kabarmasını engellemedi.Diğer serumlarımla bari daha yumuşak ve parlak oluyordu saçlarım dedim ve bugün banyo sonrası bunun yerine eski ürünlerimi kullandım.Bir daha da kullanacağımı sanmam.sabah fönümün bozulmadığını yazmıştım önceki mesajımda, herhalde o gece pek deli yatmamışım, sonraki günler gayet eskisi gibi uyandım.Çok güvenerek almıştım bu ürünü, parama yazık oldu.

Bu arada bugün kurutmadan denedim.Sonuç aynı kabaran ve dalgalı saçlar.Fön makinesiyle fırçalayarak kullanmıştım önceki kullanımlarımda, yine bir artısını görmemiştim.Aksine saçlarım zor taranıyor ve mat oluyordu.Fundaazra nın mesajını okuyunca gaza geldim.Son bir kez de düzleştiriciyle deneyeceğim.Gerçi düzleştirici kullanacaksam bu ürüne niye ihtiyacım olsun değil mi? Bakalım daha kolay düzleşecek mi.Sonucu bildiririm.

Son karar: sevmedim, sevemedim.Sevebilmeyi çok isterdim ama olmadı.verdiğim paraya yazık oldu.bu kadar seveni var diye inatla kullandım ama ı-ıh...

Back
X