PİCOS ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM TUTMA ŞANSI ?

sedakgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2020
34
9
36
YA KIZLAR 2 YILLIK EVLİYİM VE PİCOS HASTASIYIM BİR ÇOK ŞEY DENEDİM NORMAL YOLLARDAN OLSUN DİYE AMA MAALESEF OLMADI, DOKTORUM 1 GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ YANİ PAZAR GÜNÜ DAHA SONRA 28.06.2021 PAZARTESİ SAAT TAM 12 DE ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM GÖBEKTEN 2 YUMURTA VAR BİRİ 22 CM BİRİ 23 CM BÜYÜMÜZ 36 SAAT SONRA TEKRAR İLİŞKİYE GİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ TAM 12 DE FAKAT HİİİİÇ ÜMİDİM YOK PİCOS OLDUĞUM İÇİN BU KADAR KOLAY OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM MORALİM SIFIR BUNA BENZER ŞEYLER YAŞAYAN VARSA LÜTFEN YAZSIN BİLGİ EDİNMEK İNANCIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM ((

bende pco luyum. :) catlatma ignesini yumurtlama probleminde veriyolar sapasaglam insana vermiyolar ki çatlasın dıye vuruyolar normal yolla degıl ılacla olmus oluyo pek fark yok .. burda okursan yarimiz tedaviyle cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Catlama ya da catlamayip kiste donme sadece bizde degil saglikli kadinlarda da oluyor. O aylik mesele bu. Tutar tutmaz allah bilit bilemem ihtimalini de. Herkesle ayni oranda hamile kalma sansin var :))

Son düzenleme:
Reactions: Jou
Bende pko hastasıyım 25 cuma gunu çatlatma iğnesi vuruldum 5 gun femera kullandım bugun de hasta olacakmışım gıbı ağrılarım başladı

Ya birde kızlar bısey sorcam çğneden sonra tam 36. Saatte mi ilişki olacaktı
ılac ıgne etkısıyle agrılar kasıkta aktıf calısıyormus yumurtlama agrısı gıbı seyler yasanabılır. tam 36 denk gelmez zaten de. ıgneyı cuma oglen vursan mısalcumartesı aksam gece arası ılıskı . sonrakı gun de ılıskı. ondan sonra gun asırı ılıskı.

Doktor bana ctesı den salı gunune kadar ilişki dedi

yok bu sonuncuda yumurta buyumedı catlatma da olmadı . bı kac hafta sonra yumurta gelıstı 1 tane takıp ettık kendılıgınden catladı degerlendırdık o haftayı .))
Hımm şimdi
yok bu sonuncuda yumurta buyumedı catlatma da olmadı . bı kac hafta sonra yumurta gelıstı 1 tane takıp ettık kendılıgınden catladı degerlendırdık o haftayı .))
Ya ne güzel Rabbım sağlıklı a kucagında almayı nasip etsin cok stresli gercekten

kızlar p.tesi çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra dün gece ilişkiye girdim şuan kasık ağrısı ve ateş basması oluyor kendimi yorgun hissediyorum iğneden midir ki yoksa yerleşme vs gibi şeyler mi bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ?

bu süreçte başkasının seni anlaması o kadar önemli ki allahım işallah isteyenlerin yüzünü güldürsün işallahhhhhh
Ben catlama ignesiyle ilk denememde hamile kaldim ama bnm herhangi bi sorunum yoktu bnm 2 yumurtam vardi biri18 biri 20 ydi ikiside tutu ikizlerim suan kucagimda ama ailede cok ikiz kendimde ikizdim
Bi bakmişsin sende hamile kalmişsin

Kesınlıkle oyle stres yapmıyordum son 1 yıla kadar sımdı yıne stres başladı zamanda durdu gecmıyor :) (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…