PİCOS ÇATLATMA İĞNESİ OLDUM TUTMA ŞANSI ?

Ben catlama ignesiyle ilk denememde hamile kaldim ama bnm herhangi bi sorunum yoktu bnm 2 yumurtam vardi biri18 biri 20 ydi ikiside tutu ikizlerim suan kucagimda ama ailede cok ikiz kendimde ikizdim
Bi bakmişsin sende hamile kalmişsin
Maşallah ne guxel :) nasip kızlar inşallah en kısa zamanda musmutlu haberler alcaz

Ben catlama ignesiyle ilk denememde hamile kaldim ama bnm herhangi bi sorunum yoktu bnm 2 yumurtam vardi biri18 biri 20 ydi ikiside tutu ikizlerim suan kucagimda ama ailede cok ikiz kendimde ikizdim
Bi bakmişsin sende hamile kalmişsin
bnmde 2 yumurta var biri 21 dieri 22 cm picos var bende ilk denemem valla 2 tane istmem 1 tanesi tutsun yeter :) ama 2 tane olsa tadından yenmezzz

bnmde 2 yumurta var biri 21 dieri 22 cm picos var bende ilk denemem valla 2 tane istmem 1 tanesi tutsun yeter :) ama 2 tane olsa tadından yenmezzz
Aynen ama ikiz de bi başka oluyo
Catlama ignesine ne kadar verdin merak ettim
Ben en sin 100 vermistim

Ben pkoluyum ayrıca bi tüpüm tıkalı ben bile ümidimi kaybetmiyorum aşılama yaptırdım herşey Allahtan sadece pko varsa başka sorun yoksa bu kadar ümitsiz olma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…