- 28 Haziran 2021
- 23
- 7
- 1
- 32
Maşallah ne guxel :) nasip kızlar inşallah en kısa zamanda musmutlu haberler alcazBen catlama ignesiyle ilk denememde hamile kaldim ama bnm herhangi bi sorunum yoktu bnm 2 yumurtam vardi biri18 biri 20 ydi ikiside tutu ikizlerim suan kucagimda ama ailede cok ikiz kendimde ikizdim
Bi bakmişsin sende hamile kalmişsin
Insallah canimMaşallah ne guxel :) nasip kızlar inşallah en kısa zamanda musmutlu haberler alcaz
Allahımmmm tez zamanda inşallahh biran önce çocuk nasip etsin canımm herşey gönlüne göre versinumarımmmmm dua et lütfennn <3 <3 <3 <3
ben çoook fazla sitres yapıyorum yaa elimde değilKesınlıkle oyle stres yapmıyordum son 1 yıla kadar sımdı yıne stres başladı zamanda durdu gecmıyor :) (
bnmde 2 yumurta var biri 21 dieri 22 cm picos var bende ilk denemem valla 2 tane istmem 1 tanesi tutsun yeter :) ama 2 tane olsa tadından yenmezzzBen catlama ignesiyle ilk denememde hamile kaldim ama bnm herhangi bi sorunum yoktu bnm 2 yumurtam vardi biri18 biri 20 ydi ikiside tutu ikizlerim suan kucagimda ama ailede cok ikiz kendimde ikizdim
Bi bakmişsin sende hamile kalmişsin
Aynen ama ikiz de bi başka oluyobnmde 2 yumurta var biri 21 dieri 22 cm picos var bende ilk denemem valla 2 tane istmem 1 tanesi tutsun yeter :) ama 2 tane olsa tadından yenmezzz
Canım doktor dırek yerinde yaptı 110 TL ydı galıbaInsallah canim
Hap kullandinmi bide catlama ignesi ne kadara aldin
Peki hap kullandinmiCanım doktor dırek yerinde yaptı 110 TL ydı galıba
Hap kullandım 5 gun sabah akşam femera kullandım 22 mm olmus tu cuma gunu gıttıgınde hemen ıgneyı vurdu doktorInsallah canim
Hap kullandinmi bide catlama ignesi ne kadara aldin
Ben letu kullandim adetin 3 gunuydu galibaHap kullandım 5 gun sabah akşam femera kullandım 22 mm olmus tu cuma gunu gıttıgınde hemen ıgneyı vurdu doktor
Ben 220₺ verdim ama başka ilaç da vardı ilişkiden sonra başla bu ilaca dedin bu sabah bismillah başladım sabah akşamAynen ama ikiz de bi başka oluyo
Catlama ignesine ne kadar verdin merak ettim
Ben en sin 100 vermistim
Ben pkoluyum ayrıca bi tüpüm tıkalı ben bile ümidimi kaybetmiyorum aşılama yaptırdım herşey Allahtan sadece pko varsa başka sorun yoksa bu kadar ümitsiz olma benceYA KIZLAR 2 YILLIK EVLİYİM VE PİCOS HASTASIYIMBİR ÇOK ŞEY DENEDİM NORMAL YOLLARDAN OLSUN DİYE AMA MAALESEF OLMADI, DOKTORUM 1 GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ YANİ PAZAR GÜNÜ DAHA SONRA 28.06.2021 PAZARTESİ SAAT TAM 12 DE ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM GÖBEKTEN 2 YUMURTA VAR BİRİ 22 CM BİRİ 23 CM BÜYÜMÜZ 36 SAAT SONRA TEKRAR İLİŞKİYE GİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ TAM 12 DE FAKAT HİİİİÇ ÜMİDİM YOK PİCOS OLDUĞUM İÇİN BU KADAR KOLAY OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM MORALİM SIFIR BUNA BENZER ŞEYLER YAŞAYAN VARSA LÜTFEN YAZSIN BİLGİ EDİNMEK İNANCIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM ((
Ben bunu ameliyattan sonra kullandım 3 ayBen 220₺ verdim ama başka ilaç da vardı ilişkiden sonra başla bu ilaca dedin bu sabah bismillah başladım sabah akşam
Vana neden ilişkiden sonra verdi acaba ?Ben bunu ameliyattan sonra kullandım 3 ay
Evet size nedne oyle yapmıs bende rahim şekil bozukluğu vardı histereskopi ameliyatı oldum 3 ay ilişki yasak dedı bu ılaçı ve bır tane daha ilaç verdi onları kullandım bu ilaç adet düzensizliği için veriliyorVana neden ilişkiden sonra verdi acaba ?
Telegram var tabi ama nasıl olck?Ya kızlar telegram yok mu burayı yenı yukledim anladım :)
Bu ilaclar bende baş agrisi yapiyordu bi progesteron vardi oda cok fenaydiBen 220₺ verdim ama başka ilaç da vardı ilişkiden sonra başla bu ilaca dedin bu sabah bismillah başladım sabah akşam
İsimlerden ekleyebılıyoruz :)Telegram var tabi ama nasıl olck?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?