Pide satmayan fırıncı..!!

Hayy Allahıımm okurken sinirlendim bide o oruçlu halinle... :41: Ben olsaydım senin yerinde adamın kafasına ne bulduysam fırlatırdım, rezil eder bırakırdım... Sonrada gider gerekli yerlere şikayet ederdim..!!!
Elin esnafı benim sınırlarımı zorlamasın valla ben vukuatlıyım zaten bu konularda..!!! :47::47::47:

Yinede her esnaf Her insan bir değildir...
Unutmamak lazım :61:

Kesinlikle öylee.. Biz de yıllarca, ailecek ticaretle uğraştık. Babamın yanında bende çok şeyler öğrendim..
Edepli,ahlaklı,dürüst ve insan ayrımı yapmadan beklentilerine cevap vermeye çalıştım...
Bu yüzden belki de benim gibi olmayanlarla çok karşılaştım..!
Ve Arkadaşımızın başına gelene gerçekten çok sinirlendim.. :37:

Kesinlikle öylee.. Biz de yıllarca, ailecek ticaretle uğraştık. Babamın yanında bende çok şeyler öğrendim..
Edepli,ahlaklı,dürüst ve insan ayrımı yapmadan beklentilerine cevap vermeye çalıştım...
Bu yüzden belki de benim gibi olmayanlarla çok karşılaştım..!
Ve Arkadaşımızın başına gelene gerçekten çok sinirlendim.. :37:

evet bende çok sinirlendim bizim gibi duyarlı olmalı herkes ;)

ben senelerdir oradan alısveriş yaparım ne ben tartıstım ne onları gördüm, hep birbirlerini yatıştırırlar ben de ne orayla ne baska bir yerle tartıstım bu aksam ne oldugmu sasırdım bu kdr hassas olmak istemiyorum ya kesinlikle ama elimde değil cok teşekkür ederim herkese biraz daha rahatladım iyi bir uykuyla kendime gelirim..

ne saçma istersem bütün apartmana alır dağıtırım onane
bizde misafir geldiğinde 5-6 tane alıyoruz
kimsede kaç aileye alıosun demio
adam elindeki ürünü satmaya çalışıo onun işi o istesem gider bütün raflardakileri satın alırım

Orda olsaydım büyük bir ihtimalle kafasına yıkardım o fırını !
Bu ne cesaret ! Bu nasıl bir cürrettir !
O kim oluyor da size bağırma hakkını buluyor !
Sanki bana elmastan pide çıkarıyor !
Adama bak ya. Terbiyesizliğin bu kadarı !
Ben sizin yerinizde olsam tüketici hakları mahkemesine, kaymakamlığa ve ilgili yerlere başvurur gereken işlemlerin yapılmasını sağlardım !
Böyle de terbiyesizlik olmaz ki ! Gitmeyin bi daha ordan alışveriş falan ypmayın.
Esnaflığın bir adabı vardır daima.. Siz onun ekmek kapısısınız ! Kimseye çifte standart yapma hakları yok !
Müşteriye bu kadar saygısızlık hiç normal değil ! :47: :47: :19: :20:

evet arastırıp şikayet edeceğiz hiç bir mantık bana keyfe göre müşteriye ürün satmayı acıklayamaz.. böyle bir sistem olamaz..!!

yorumları okumadım ama :) bıras yuzun gulsun sınırlenme :)
bişey diyimmi m.l mı bu adam ne guzel fıstık gıbı 6 pide tanesını 1.5 dan hesapla mıs gıbı para kazancaktı .D
neyse olayın espırısını gecelımde :)
bnce tartısmaya gırmeseydın ıyı olcakmıs
boswer boylelıkle 6 pıde kaybetti yarın 8 pıde kaybeder ve boyle gıder :D
musterı kaybedıyo baskada bısey yaptıgı yok!
sende aLısverıs yapma o fırıncıdan olsun bıtsın :))
unutma kafana tokadn baska bıseyde takma :27:
he bu arada o sıradakı adamın ne haddınekı teyzene senın yegenın daha ıı bılır dıo ! baskalarının ısıne bazen burnunu sokmuycaksın arkadas :47:

adama bak ya sanki ondan baska firinci yok ta pide dilenecek millet...
hem ister sadece kendi ailene alirsin ister komsularina da alirsin ne var bunda? neden buna karsi cikiyorlar anlamadim...
millet urettigi seyleri satmak ister bu adam baskalarina da pide aliniyor diye pide satmiyor...
terbiyesiz saygisiz herif...
sikayet edin, bir daha da bir sey almayin onlardan...

Terbiyesizliğin dik alası olmuş bu!
İster 1 pide alırım ister 10 pide, kaç pide alacağım onu hiç ilgilendirmez!
Madem öyle camına yazı assaymış "kişi başı 2 pideden fazlası satılmayacaktır" diye!

Kesinlikle ve kesinlikle bu işin peşini bırakma bebeğim.
Zabıtadan başla beyaz masaya kadar herkese şikayet et!

Fırıncıya ayrı kızdım, sıradaki insanlara ayrı.
Ancak bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşündüğümüz için, yarın kendimize aynı hakaret yapılana kadar tepki vermeyiz biz.

Böyle de acayip bir toplum olduk çıktık!
Gencecik bir kızın pide için, bu kadar hakaret yemesine bile ses çıkarmıyoruz artık.
PESSSSSS!!!!!

Amannn terbiyesiz salaklarla dolu etraff...disarda satamicaklaru cakayi kendi copluklerinde satiolar.mesela bnde gecen pazara gittim domates alcam baktim adam baska musteriyle ilgilenio ..hem bekletmeyim hm de beklemeyim oruc agza adama iyilik olsun dedim yani poset istedim yok dedi anlamadim kndim iki uc tane elime aldim bekliom post vercek die...adam ablam sen bole alirsan her kasadan secersenn nasi olcakk olmaz alcaksan bol all dirdirdir...kndi de bu arada bana domates koyuyoo ve beni elimdekileri de aldi bi tanesini posete koyduu..ne dicen salak istee.bsvrr bunlar asagilanmis insanlar oldugu icin karsidakjnin iyi niyetinide anlamiolar

Adamın yaptığı hem terbiyesizlik hem de mübarek günde pide için senin kalbini kırıp ağlatarak günaha girmiş canım.

anlamadım ya niye 6 tane satmıyormuş
hem satılsında bitsin paramı kazanayım diye bakmazlar mı olaya
sizle başka bi derdi mi var

Nereye şikayet edilecekse edin lütfen,Esnaf ve sanayiciler odası mı yoksa tüketici derneklerine mı , Sİkayet edin. Herkes işini adam gibi yapsın.

ßu ne saçmalıktır yaaa ister 5 tane alırım ister 10 tane parasıyla değilmi!!! Ha ben gelmişim başkalarınada almışım ha başkaları gelip sıraya girip almış ozaman daha kalabalık oluyo sıra o adam kafayımı yemiş bence bir daha asla ordan bişi almayın densiz herif :47:

yorumları okumadım ama :) bıras yuzun gulsun sınırlenme :)
bişey diyimmi m.l mı bu adam ne guzel fıstık gıbı 6 pide tanesını 1.5 dan hesapla mıs gıbı para kazancaktı .D
neyse olayın espırısını gecelımde :)
bnce tartısmaya gırmeseydın ıyı olcakmıs
boswer boylelıkle 6 pıde kaybetti yarın 8 pıde kaybeder ve boyle gıder :D
musterı kaybedıyo baskada bısey yaptıgı yok!
sende aLısverıs yapma o fırıncıdan olsun bıtsın :))
unutma kafana tokadn baska bıseyde takma :27:
he bu arada o sıradakı adamın ne haddınekı teyzene senın yegenın daha ıı bılır dıo ! baskalarının ısıne bazen burnunu sokmuycaksın arkadas :47:

Güzelim Türkçemizde Z harfi var, V harfi var, Y harfi var, İ harfi var...... var da var..

Değil mi?

Back
X