Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım korkuyorsan onların mıknatıslıları var.Burnun iç kısmına mıknatısı koyuyorsun dışına da hızmayı.
Ben kullanmıyorum gerçi de kullanan öğrencilerim var,rahat takıp çıkaryorlar,gezilere falan giderken.Ordan biliyorum.Çok ta pratik.
Arkadaşlar hızma yı cok seviyor ve taktırmak istiyorum ama cevremde hiç takan yok o uüzden hiç kimselere soramadım.
Belki sizlerde takan vardır ?
Çok acıyor mu?
sonradan cıkan problemler varmı?
Takması cıkarması zor mu ?
Şimdiden teşekkürler
miknatisliyi kesinlikle tavsiye etmem,insan unutuyo eli burnuna gittiginde dusuyo ve haberin bile olmuo, en garibi de hapsurunca yada burun cekince genize bile kacabiliyo bana olmustu... neysem ben burnumu deldirdim tr yi bilmiyorum ama burda pierce yapiolar, once igne vuruyolar sonra kucuk bi demir parcasi geciriyolar sonrada piercing i, ilk yaptirdigimda feci olmustu kanamisti, sismisti filan ... cok problem yasadim sebebide yapan salagin acemi olmasi yaptirmak istiyosan iice arastir sonra yaptir, burnum iltihap aldi bende takamadim kizardi, cikardim. aradan rahat iki ay filan gecti sonra yine deldirdim kanamadi bile ama az biraz acidi suan iiyi,deldikten sonra bi sure cikarmak yasak bide dezenfekte suyu veriyolar onla temizlemek gerek ... korkucak bisi yok yani bi sure aciyo ve sonra gecio a.s.
vissssssss anam one öyle nasil burun delme kizzz.benimkini normal kulak deler gibi deldiler:sm_confused: