piercing

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba,
Göbeğimi deldireceğim bugün, acısı konusunda beni biraz bilgilendirir misiniz ? Kendimi bıçak altına yatacakmışım gibi hissediyorum. Tedirginimmm :))
Not: Başka piercingimde var, tragus olarak. Tragus ne be ? Diyenler için
tragus.webp

Acısı eş değer midir acaba ? Sanki göbekte ölüp dirilecek gibi hissediyorum ://

Kızlar merhaba,
Göbeğimi deldireceğim bugün, acısı konusunda beni biraz bilgilendirir misiniz ? Kendimi bıçak altına yatacakmışım gibi hissediyorum. Tedirginimmm :))
Eki Görüntüle 2169757
Canımm benim göbek delik, kaş delik bide bridge piercingim var aralarında en çok acıyan bridge oldu. Arkadaşımında tragusu var ben cesaret edemezdim vallahi tragusa içim fena oluyor kulakta :) göbek 10 üzerinden 4-5 falan gibi acı olarak hemencik bitiyor zaten beş dakikalık bir işlem korkma hiiç çok güzel olcak şıkır şıkır takarsın değişik değişik piercinglerde iyileşince :)

Saliselik bi operasyon, hatta operasyon demesi bile daha uzun sürüyor :KK48:
Benim canım yanmamıştı.
Peki tragus? can yakıyor mu?
tragus yaparken acımadı ama iyileşme süresi 8 ayı buldu. İki kere iltihaplandı o dönem benim için = kan kusmaydı. Şişti, acıdı kulaklık takamadım üstüne yatamadım. Bayağı korkuttum galiba hahahah :D
Göbek delimden sonra nasıl tepki veriyor?

tragus yaparken acımadı ama iyileşme süresi 8 ayı buldu. İki kere iltihaplandı o dönem benim için = kan kusmaydı. Şişti, acıdı kulaklık takamadım üstüne yatamadım. Bayağı korkuttum galiba hahahah :KK70:
Göbek delimden sonra nasıl tepki veriyor?
Göbekte pek sıkıntı olmadı bende 3 senedir delik bir kere bile iltihaplanmadı ve evett hepsini yaptırırım tragus yaptıramam sanırım :D

Saniyelik birşey hemencecik olup bitiveriyor hiç korkma. Benimki hamilelikte kapandı yine deldireceğim yakında :))

Canımm benim göbek delik, kaş delik bide bridge piercingim var aralarında en çok acıyan bridge oldu. Arkadaşımında tragusu var ben cesaret edemezdim vallahi tragusa içim fena oluyor kulakta :) göbek 10 üzerinden 4-5 falan gibi acı olarak hemencik bitiyor zaten beş dakikalık bir işlem korkma hiiç çok güzel olcak şıkır şıkır takarsın değişik değişik piercinglerde iyileşince :)
Hahahah aldım gazı. Bridge muazzam duruyor ya, herkesin kaldıracağı tarz değil. Ki bridge yaptrırıp tragusa karşı antisempatin olman beni şaşırttı :) en babasını yaptırmışsın nerdeyse :)
Of biri benim yanımda gelip elimi tutsun pls :)))

• Beğen
Reactions: KV_
Göbekte pek sıkıntı olmadı bende 3 senedir delik bir kere bile iltihaplanmadı ve evett hepsini yaptırırım tragus yaptıramam sanırım :KK70:
Hahahah bende öyle diyordum hepsini yaptırırım göbek yaptıramam diye çünkü arkadaşımın aşırı iltihaplanmıştı. Bakımlada alakası var heralde ya.
Deldirmesi sorun değil de delim sonrası beni umarım büyük yıkım beklemez.

Hahahah aldım gazı. Bridge muazzam duruyor ya, herkesin kaldıracağı tarz değil. Ki bridge yaptrırıp tragusa karşı antisempatin olman beni şaşırttı :) en babasını yaptırmışsın nerdeyse :)
Of biri benim yanımda gelip elimi tutsun pls :)))
Anormal bi insanım zaten :D hep birlikte gelelim senleeee :)

hic korkma
bende iki hafta önce tatildeyken yaptirdim hatta okadar korktumki ilk gittigimde vazgectim ciktim gittim
ertesi gün kendimi hazir hissedip gittim tekrar deldirdim yani
tragus piercingi yaptirdiysan bunu hayli hayli yaparsin :D
ilk günler morarma iltihaplar falan oluyor Ki normal bunlar ama kremlerle geciyor
Ve göbek piercingi asiri güzel duruyor insanin sürekli dokunasi geliyor yap valla:KK54:

Kızlar merhaba,
Eki Görüntüle 2169757
Kulağım da tam 10delik var:KK48: tragus en zoruydu acı olmadi ama malum oradaki kıkırdak daha kalın göbek kolaydır diye düşünüyorum deri sadece nasıl kulak memesi kolay mesela.gobegi olmayanlarda gobek piercingi çok güzel duruyor ayrıca bi süre bantla yada kıyafetine taktirma.benimde çok istediğim birşey en az 15 senedir bir zamanlar karin kaslarim vardi çok istiyordum şimdi kilom var malesef zayıflayınca ilk isim eşimi ikna edip yaptırmak olucak:işsiz:

Göbeğimde, burnumda, kulak kıkırdağımda piercing vardı, şuan sadece burnumdakini kullanıyorum. En çok acıyan burundu, göbeği hissetmemiştim bile. Zaten delmeden önce soğutucu sprey sıkılıyor, o da hissiyatı epey azaltıyor. Bir de yıllar önce dövme stüdyosunda çalışıyordum. Oradan gözlemle diyebilirim ki en çok yüz (kaş, dil,vs), göğüs piercingleri acıtıyor, bunlara kıyasla göbek en az acıyan yerlerden biri.

ben acidan ölücem diye bekliyordum. oysa piercing coktannn göbege girmis xD

hic korkma
bende iki hafta önce tatildeyken yaptirdim hatta okadar korktumki ilk gittigimde vazgectim ciktim gittim
ertesi gün kendimi hazir hissedip gittim tekrar deldirdim yani
tragus piercingi yaptirdiysan bunu hayli hayli yaparsin :KK70:
ilk günler morarma iltihaplar falan oluyor Ki normal bunlar ama kremlerle geciyor
Ve göbek piercingi asiri güzel duruyor insanin sürekli dokunasi geliyor yap valla:KK54:
İnşallah piercingci kişi erkek ve yakışıklı olur ya, biraz dalmış olurumda o an en azından :)):KK200:

Back
X