piercing

Dövme bende istiyorum ya ama ailem beni boğabilir.
Muhafazakar değiller ama genel Türk ailesi işte. Abdest geçmez cenazen kalkmaaaz amaaannn vücudunumu çizdircen evladım kafası. Nasıl iknaya giderim bilmiyorum, ya da bi gün gelip ben kendimi dövdürdüm diyeceğim :KK70:
Aman yaptır ne dicekler benimde ailem öyle ama takmıyorum ben kulaklarımı deldirdigimde kızdı babam burnumu deldirdigimde kerpetenle çekcem dedi artık birşey demiyolar alıştılar :halay: darısı eşime oda ikna oluyo sonunda gerçi.bence yaptır istiyorsan

Aman yaptır ne dicekler benimde ailem öyle ama takmıyorum ben kulaklarımı deldirdigimde kızdı babam burnumu deldirdigimde kerpetenle çekcem dedi artık birşey demiyolar alıştılar :halay: darısı eşime oda ikna oluyo sonunda gerçi.bence yaptır istiyorsan
Siz böyle eşim eşim dedikçe imreniyorum valla bi evlensem rahatlıcammmm

Bende annemin , yarın öbür gün anne olucaksın biraz düşünerek hareket et demesine çok sinir oluyorum :KK70: allaha şükür sevgilimde benim gibi manyak kararlarımı destekliyor beraber seçiyoruz dövmeleri piercingleri :)
Ahaha süper ya.aman ne alaka annelikle onların boşver.bence çok hoş dövmede piercingte

benim yok ama olsaydı yine takardım herkes zayıf olacak diye bir olgu yok ki. heves ettiğimi yaparım, kendim için. :)

tercih meselesi elbette. ben 160 boyunda 48 49 kiloyum. ayva göbeğim var, sanırım baklavalarım olsun istiyorum :)
Ben ilk hamileliğimde çıkardım, bir daha da takmadım, zira eski haline hiç dönmedi, artık piercinglik bir göbek değil, "beş kilo fazlam var, onu da versem süper olacak"lık bir göbekti. :KK8:

delik kapandı mı peki.

benimde burnum delik ksksks bitane daha istiyorum: septum ama cesaret edemiyorum. en çokta bakımından/ iltihaplanmasından korkuyorum.
cesaret lazım

Zordur tabi ama güzel bişey be insanın eşi olması allah herkese sevdiği insanla evlenmeyi nasip etsinnnn
Amin inşallah.zorlugun dışında sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak çok güzel 8senedir beraberiz 3senedir evliyiz hala eve gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

Ben de bundan istiyorum ama okuduklarımdan gözüm korktu. Beklemedeyim.:KK17:
SAVE_20180717_162601.webp

benimde burnum delik ksksks bitane daha istiyorum: septum ama cesaret edemiyorum. en çokta bakımından/ iltihaplanmasından korkuyorum.
cesaret lazım
Septum kullandım ben bir süre hiç gözünüz korkmasın saniyelik bir acı hiç sonra zonklama sızlama iltihap olmuyor. Bir süre sümüklerinizi rahat silemiyorsunuz sadece o kadar :D

• Beğen
Reactions: KV_
Septum kullandım ben bir süre hiç gözünüz korkmasın saniyelik bir acı hiç sonra zonklama sızlama iltihap olmuyor. Bir süre sümüklerinizi rahat silemiyorsunuz sadece o kadar :KK70:

ayy çok teşekkür ederiiim.

Bide güvenilir piercingci arıyorum. İstanbulda olsam gideceğim yeri bilirim ama yurt dışındayım

Back
X