arkadaşlar konuyu nereye açacağımız bilemedim, editörler taşır umarım,
sorunuma gelince, internetten Pierre Cardin ayakkabı aldım, normalde 36-37 numara ayakkabı giyerim, 37 numara aldım ama ayağım girmedi bile, şimdi değiştireceğim ama hangi numarayı almalıyım bilemedim.
daha önce Pierre Cardin ayakkabı kullanan arkadaşlarım, kalıpları nasıl ayarlanır, normalde 37 gidiyorum, kaç numara alırsam bana uyar, yoksa iade mi edeyim.. bot da çok güzel(
Valla ben kaç numara giyersem onu alıyorum.İlk önce sıksa da sonra tam oluyor.
Bir kere internetten bir ayakkabı almıştım,sıkınca kendi numaramdan 1 no büyük aldım. Leğen gibi oldu,giydikçe açıldı
sorunuma gelince, internetten Pierre Cardin ayakkabı aldım, normalde 36-37 numara ayakkabı giyerim, 37 numara aldım ama ayağım girmedi bile, şimdi değiştireceğim ama hangi numarayı almalıyım bilemedim.
daha önce Pierre Cardin ayakkabı kullanan arkadaşlarım, kalıpları nasıl ayarlanır, normalde 37 gidiyorum, kaç numara alırsam bana uyar, yoksa iade mi edeyim.. bot da çok güzel(
bende böyle düşünüyorum ama bir arkadaşım Pierre Cardin in ayakkabılarının ilk önce dar olup sonra açıldığını söyleyince emin olamadım, kullananlara sorayım dedim..
39 numara da inşallah klürek gibi çıkmaz ayaklarım:)
yok canım internetten almıştım, sabah geldi, denedim, daha önce hiç Pierre Cardin ayakkabı giymediğim için kalıp yapısını anlayamadım, baya dar kalıpta üretiyorlar demek ki,