Doğuma Hazırlık pierrre cardin twist mi kraft twist mi karar veremiyorum yardım edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
118
ikisi de hemen hemen aynı model kraftı inceleyemedim ama Pierre cardin hoşuma gitti ama biraz pahalı geldi. lütfen kullananlardan yorumları bekliyorum

Biz kraft twist rlx aldık.. Bende çok araştırdım almadan. Gittim mağazada hepsini inceledim. Graco, kraft,maxi cosi.. Hepsi birbirine çok benziyor gerçekten..
Ama kraft diğerlerine göre biraz daha hafif ve bi o kadar sağlam.. Bide kullanan birkaç arkadaşım ısrarla tavsiye edince ondan aldık..
Henüz kullanmadık ama kullananlardan memnun olmayana rastlamadım..

ikisi de hemen hemen aynı model kraftı inceleyemedim ama Pierre cardin hoşuma gitti ama biraz pahalı geldi. lütfen kullananlardan yorumları bekliyorum
kıyaslamaya bıle gırme kesınlıkle kraft twistı onerırım kullanımı en kolay ve en saglam secılen arabadır turkıye genelındede her sene en cok satılan travel sıstem araba olarak gecmektedır hayırlısı olsun arkadasım onun dsındada bıraz ust sevıye kalıteye bakanlar ıcın kesınlıkle concord neo alsınlar derım sımdıden gule gule kullanın

bizde kraft cross travel sistem aldık anakucağıyla birlikte 650 lira.çok hafif çok kullanışlı geldi bana..satıcı arkadaşta pahalı arabalar olmasına rağmen ısrarla bunu tavsiye etti.

Arabamızı aldığımız Bursa e-bebek mağazasında çalışan kişi kraft twisti önermedi, yakın çevremde kullananlar var araba güzel yalnız çabuk deforme olmuş. Bu iki arabadan pierre cardin twist modelini tavsiye ederim kesinlikle. Biz yaklaşık bu paralara kampanyadan chicco I move modelini aldık.

Arabalar hakkında pek bir bilgim yok ama yardımcı olabilmek adına yazıyorum..
Arabanın hafif olması gercekten cok önemli. Ağır ve hantal arabalar cokkullanıssız oluyor.
Benyeri geldiğinde bir elimde bebeğim, diğer elimde arabamla çok rahat gezebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…