piezo(ultrasonik rinoplasti) tekniği ile ameliyat olanlar?

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
şişlikleriniz uzun sürdümü?
bu yöntemi hep morluk şişlik az oluyor diye bahsediyor bizim doktorlar ama hiçte öyle değilmiş. klasik teknikle yapıldığında bile dokunulmayan bazı dokulara bu aletle çok zarar veriliyormuş doku tahribatı olduğu için burun şişliği çok daha uzun sürüyormuş amerikada kullanan doktor yok bile. tek artısı daha milimetrik çalışıldığı için daha simetrik bir buruna ulaşmak kolaymış. benim şişliklerim çok uzun sürdü bu yöntem yüzünden mi diye merak ettim

şişlikleriniz uzun sürdümü?
bu yöntemi hep morluk şişlik az oluyor diye bahsediyor bizim doktorlar ama hiçte öyle değilmiş. klasik teknikle yapıldığında bile dokunulmayan bazı dokulara bu aletle çok zarar veriliyormuş doku tahribatı olduğu için burun şişliği çok daha uzun sürüyormuş amerikada kullanan doktor yok bile. tek artısı daha milimetrik çalışıldığı için daha simetrik bir buruna ulaşmak kolaymış. benim şişliklerim çok uzun sürdü bu yöntem yüzünden mi diye merak ettim
evet öyle bir şeyi ben de duydum, burda bir arkadaş bununla ilgili makale bulmuş orda da bunlar yazıyormuş.

bırak uzun sürsün tatlım. eğiklik insanı yiyo bitirio. en azından iki yanıda eşit, ben ocak ayı gibi 5 dakika bi revizyon geçiricem maalesef:KK42:

Bu uzun sürme olayı çoğunda ömür boyu oluyor yalnız, öyle 6 ay süreceğine 1-2 yıl sürsün ne olacak ki gibi bir durum değil, şiş kalıyor, ve dokuların çok zedelenmesi öyle es geçilecek bir durum değil yenilenemiyor dokular yanıyor mu noluyorsa artık.

Bu uzun sürme olayı çoğunda ömür boyu oluyor yalnız, öyle 6 ay süreceğine 1-2 yıl sürsün ne olacak ki gibi bir durum değil, şiş kalıyor, ve dokuların çok zedelenmesi öyle es geçilecek bir durum değil yenilenemiyor dokular yanıyor mu noluyorsa artık.
zarar gören dokular yara olup şişiyor o çoğu insanda geçiyor ama bazen kalıcı oluyor işte kortizon iğneleriyle geçirmeye çalışıyorlar oda olmazsa 2. ameliyatta o dokuları temizleniyor amaaaa o temizlenen dokular tekrar yara dokuya çevirebiliyor 2 ucu boklu değnek yani.

off allah yardımcımız olsun. hepimizde bi dert:KK42:

Back
X