- Konu Sahibi nexsxemi istiyorum
-
teşekkürler canım peki trombosit sayınız kaç çıkıyordu iğneden önce. olumlu sonuçlandı mı acaba
cok sukur hamıleyım canım
trombosıtt sayımızı ılk basta olcturmustuk normaldı ama degerını hıc hatırlamıyorum sadece normal oldugunu hatırlıyorum
ılk kontrolumuzde tekrar bakılacak canım
ozlemcim bebegın gelır hayırlısıyla ıns canım
yapılan tahlillerim sonucu tüp bebek doktorum verdi zaten canım iğneyi,kontrollü yani...çok teşekkürler ilgin için..Özlem cim buna hematoloji doktoru karar vermeli yani iğne dozlarına vs..bence önce bi hematologla görüş daha kafan rahat olur .zaten kadın doğum doktorları iğne veriyorlar.hakkında hayırlısı olsun.
benim dr.umda transferle birlikte iğneye başlicaz dedi.......bende. ilk iki denememde hamile kaldım,ama düştüler...3.cü denemede kimyasal gebelik oldu........hepimiz için hayırlısı olsun....
arkadaşlar benim bir sponten oluşup 2.5 aylık düşükle sonuçlanan gebeliğim oluştu aradan 3 yıl geçti gebe kalamadım. tedavilerde pcos teşhisiyle 1.tüpü denedik ama kimyasal gebelik oluştu 2. tüp öncesi tahliller yaptırdım ve MTHFR c677 heterizigot MTHFR A1298 hemozigot gibi bişeyler yazıyordu. yani pıhtılaşma problemim varmış. şimdi 2. tedavimin son aşamasındayım.cumartesi opu yapılacak. şimdilik crospin kullanıyorum. tüp bebekte kan cıvıtıcı iğnelere nezaman başlamalı? ismi nedir ve doz nekadar olmalı.mafoldumben
slm kızlar bende ilk tüp bebeği eylülde yaptırmıştım. Sonuç pozitifti ama çok sürmedi düştü geçen ay kan verdim genetiğe sonucu yeni aldım mthfrC677T heterozigot mutasyon,mthfr A1298C heterozigot mutasyon çıktı genetik doktoruna sordum sende folik asit eksikliği var senin sinir sistemi zayıf çocuğun olabilir dedi kesin olur demiyorum ama olabilir sana tüp bebeğe başlamadan 3-4 ay önce vitamin hapları başlıycaz dedi(bu arada sadece sorun bu ikisinde var diğerleri normal)tabi benim tüm moralim altüst oldu haplarıda yazdırmayı unuttum çıktım ertesi gün geri genetiğe gittim başka bi doktor vardı ona anlattım olurmu böyle bişey dedi abartmış dedi.Tüp bebek doktoruna sordum oda bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili transferden sonra sana iğne başlıycaz hemen dedi.Ama benim aklımda bi şüphe kaldı böyle birşey varmı lütfen anlayan bişey söylesin? Bide bana kısa protokol uygulanacaktı bu test çıkınca doğum kontrol hapıyla başladık galiba o iyi geliyomuş bebe asprini,folik asit,glifor,c vitamini,doğum kontrol hapı yutuyorum şimdi.Sizin kullandığınız ilaç varmı bu sonuca göre?Çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen bilen biri beni aydınlatabilirmi bu sonuçlara göre?
canım benim bildiğim kadarıyla pgt de oluşan embriyolar içinden sağlıklı olanlar seçilip,anneye transfer ediliyor,bu demek yani..sağlıklı sperm veya sağlıklı yumurta seçimi demek değil..diye biliyorum.:1rolleyes:canım abartmıs sızın doktor bıraz:)
cok endıselenme
pıhılasma bozuklugu olup da bılmeyen dogum yapan hayatını surduren ınsan cok var
ek olarak bıze kan sulandırıcı ıgneler yapılıuor
tup bebekten oncede folık asıte baslamıstık bız
dıger sorunun cevabı ıse
eger esınde yada sende genetık sorun varsa sanırım adı pgt ıdı bu yontemle problemsız sperm ve yumurtalar secılıyo ona gore calısılıyor
ıcını ferah tut Allah yardımcımız olsun hepımızın
ya bilgisi olan arkadaşlar bugün transferim yapıldı iğnemin dozu sizlerin kullandıklarınıza göre düşük 0.2 birde coraspin kullanıyorum. transferden sonra ikisinide birarada kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?