slm kızlar bende ilk tüp bebeği eylülde yaptırmıştım. Sonuç pozitifti ama çok sürmedi düştü geçen ay kan verdim genetiğe sonucu yeni aldım mthfrC677T heterozigot mutasyon,mthfr A1298C heterozigot mutasyon çıktı genetik doktoruna sordum sende folik asit eksikliği var senin sinir sistemi zayıf çocuğun olabilir dedi kesin olur demiyorum ama olabilir sana tüp bebeğe başlamadan 3-4 ay önce vitamin hapları başlıycaz dedi(bu arada sadece sorun bu ikisinde var diğerleri normal)tabi benim tüm moralim altüst oldu haplarıda yazdırmayı unuttum çıktım ertesi gün geri genetiğe gittim başka bi doktor vardı ona anlattım olurmu böyle bişey dedi abartmış dedi.Tüp bebek doktoruna sordum oda bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili transferden sonra sana iğne başlıycaz hemen dedi.Ama benim aklımda bi şüphe kaldı böyle birşey varmı lütfen anlayan bişey söylesin? Bide bana kısa protokol uygulanacaktı bu test çıkınca doğum kontrol hapıyla başladık galiba o iyi geliyomuş bebe asprini,folik asit,glifor,c vitamini,doğum kontrol hapı yutuyorum şimdi.Sizin kullandığınız ilaç varmı bu sonuca göre?Çok uzun yazdım kusura bakmayın lütfen bilen biri beni aydınlatabilirmi bu sonuçlara göre?