arkadaşlar şimdiye kadar 2 düşük yaptım.ikisinde de kalp atışları olmadı ve kürtaj oldum.ikincisinde kanamayla başladı.pıhtılaşma, antikardiyolipin,lupus,genetik,sperm testleri yapıldı ve sonuçlar normal çıktı.şuan beklemedeyiz.benim gibi olan var mı?? hamile kalan ya da belli bi tedavi yöntemi önerilen cevaplarınızı bekliyorum.
arkadaşlar şimdiye kadar 2 düşük yaptım.ikisinde de kalp atışları olmadı ve kürtaj oldum.ikincisinde kanamayla başladı.pıhtılaşma, antikardiyolipin,lupus,genetik,sperm testleri yapıldı ve sonuçlar normal çıktı.şuan beklemedeyiz.benim gibi olan var mı?? hamile kalan ya da belli bi tedavi yöntemi önerilen cevaplarınızı bekliyorum.
selam canım.öncelikle geçmiş olsun.iki düşükten sonrasında dr.lar detaylı araştırma yapıyorlar.benim kardeşime 3.düşükten sonra genetik test yapmışlardı.kromozom anamolisi çıkmıştı.ama bana ilk düşükte hemen yaptılar bu testi.kardeşimde de aynı sorun var diye.yani ailende de bu şekilde düşük yaşayan biri varsa bunu da dr.unla mutlaka paylaş.birde her iki düşüğün de aynı sebeplerden mi ona bakmak lazım.mol mu kimyasal mı? ama dr.lar tekrarlayn düşük demek için 3 düşük yapmış olmanı bekliyorlar malesef.birde yaptırdığın testleri eşinde yaptı mı? örneğin genetik sonucun senin iyi olabilir ama eşind bir sorun varsa ondan da olabilir.yaptırmadıysanız özellikle genetik testi eşine de yaptır bence.en kısa sürede sağlıklı hamile kalıp bebeğini alman dileğiyle..
öncelikler cavabın için çok teşekkür ederim.benim de eşimin de genetik testleri yapıldı çok şükür hiçbir sorun yok.hatta 2. düşükte abortus materyaline de yapıldı ondada sorun yok.Bilmiyorum doktorlar deneyeceksin biri yoluna devam edecek diyor.ama tekrar aynı durumu yaşamak ihtimali insanı mahvediyor.Allah tan hayırlısı...
geçmiş olsun canım benmde iki kürtajım var. ilki boş gebelikti kürtaj oldum ,ikincisi kanamayla başladı düşürdm biraz,yine kürtaj oldm. şimdi bende testlermi yaptrcam. ama genelde bişi çıkmıomuş testlerde. ama o zaman bile iğne başlıomuş doktorlar, riskli gebelik uzmanı bi profa gt. kılcal damarlarda mı ne pıhtılaşma olduğunda o testlerde çıkmayabiliomuş, yinede tekrarlayan düşüklerde tedaviye başlanıomuş.. deneye deneye bulacaksn die bi mantk olamaz bence doktorunu deiştr.