Pıhtılaşma testi icin kac düsuk yapamam gerek devlet hastanelerinde yardımcı olurmusunuz kızlar

Belina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2024
1.488
288
43
Bi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı

Bi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı
Öncelikle geçmiş olsun ben tek düşük yaptım bana da üç düşük yapman lazım demişti. Arkadaşım iki düşük yaptı ve doktorum biraz yardımcı oldu onun sayesinde test yapıldı demişti bana

Ben 2 düşük yaptım ama 3 diyerek yaptırdım. Yoksa yapmıyorlar saçma bir şekilde sonuç pıhtılaşma çıktı :)

Ben 2 düşük yaptım ama 3 diyerek yaptırdım. Yoksa yapmıyorlar saçma bir şekilde sonuç pıhtılaşma çıktı :)
Ben bir hastanede iki düşük dedim hani kayıtlarda öyle geciyormusur başka bir hastabdye gideyim üç düşük yaptım diyeyim bende bide benim iki hafta gecikmem oldu daha önceden de yapmış olabilirjmde

Canım 3 düşük yaptım deseydin yaparlar

Birini evde test yaparak öğrendiğinizi ama doktora gidemeden bebeği kanamayla düşürdüğünüzü söyleyin.

Ben 2 düşükten sonra İstanbul Samatya Hastanesi'nde gidip yaptırmak istediğimi söylemiştim yapmışlardı

Öncelikle geçmiş olsun ben tek düşük yaptım bana da üç düşük yapman lazım demişti. Arkadaşım iki düşük yaptı ve doktorum biraz yardımcı oldu onun sayesinde test yapıldı demişti bana
Sagolun burda yazan arkadaşları.gormustum.iki düşük yapmak lazım diye yaziyorlardi bende o yüzden aslında iki düşük.dedim.doktira randevu sistemide değişmiş randevu almamada var mecbur üç düşük yaptığımı sòylicem doktora bu kadar olurmu kadınların iyice yıpranmalarıni mı bekliyorlar

Hayır canım kimse açıp kayıt bakmıyor bende yaptırdım iki düşük varken 3 dedim kimse bişeye bakamaz evde de geçirmiş olabilirsin illaha kayıt altında olması gerekmez
Iyi O zaman ben sadece orda sordular kaç düşüğün var diye iki dedim o yüzden eğer bakarlarsa bende derimki bir tanesini baya önce evde yapmıştım düşüğü iki hafta geçince.onu unutmusum derim sorarlarsada. başka.bir hastanede randevu alicam ve üç düşük.dicem. O zaman cok sağolun yaa

Iyi O zaman ben sadece orda sordular kaç düşüğün var diye iki dedim o yüzden eğer bakarlarsa bende derimki bir tanesini baya önce evde yapmıştım düşüğü iki hafta geçince.onu unutmusum derim sorarlarsada. başka.bir hastanede randevu alicam ve üç düşük.dicem. O zaman cok sağolun yaa
Aynen öyle söyle canım rica ederim

Merhaba benim bir dış gebeliğim 2 kimyasal 1 de normal düşüğüm oldu.kimyasal oldu diyebilirsiniz hastanelerin tıbbi genetik bölümü yapıyor testi

Back
X