Pıhtılaşma testi icin kac düsuk yapamam gerek devlet hastanelerinde yardımcı olurmusunuz kızlar

Bi Hastaneye gitti. Iki düşük yaptım kürtajla sonuçlanan sonuncusu mol gebelik ama doktor üç düşük olması gerek dedi arkadaşlar burda iki düşükten sonra yapanlar olduğunu yazdıklarını gördüm nasıl bi yol izlemem gerek kendi isteğimle pıhtılaşma testi yapan yerden randevu alsam olurmu hemotoloji bölümü yazmıslar burda kendim randevu alsam testi yaparlarmı
Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin. Muayeneye gittiğinizde iki düştüğüm hastanede birini evde yaptım deseniz. Göz göre göre hamile kalıp kalıp kürtaj mı olacaksınız zaten ikş tane olmuşsunuz. Bide gebelik planlamadan önce muhakkak rahim filmi çektirin kürtajlardan sonra rahimde yapışma olabiliyor bu durum gebe kalmaya engel olabiliyor gebe kalsanız da düşüğe nedn olabilir bilginiz olsun.

Çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip etsin. Muayeneye gittiğinizde iki düştüğüm hastanede birini evde yaptım deseniz. Göz göre göre hamile kalıp kalıp kürtaj mı olacaksınız zaten ikş tane olmuşsunuz. Bide gebelik planlamadan önce muhakkak rahim filmi çektirin kürtajlardan sonra rahimde yapışma olabiliyor bu durum gebe kalmaya engel olabiliyor gebe kalsanız da düşüğe nedn olabilir bilginiz olsun.
Randevu sistemi değişmiş bir hafta sonra alabiliyorum git cem sòylicem insallah

Back
X