pıhtılaşma testi nerede yaptırılıyor

peraares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.518
3.627
133
Tıbbi genetikte randevu bulamıyorum. trombofili paneli başka bölüm isteyebiliyor mu arkadaşlar? Genetik test yaptıramasam da pıhtılaşma daha önemli benim için hem ailemde sorun yaşayanlar var hem tüp bebek ikizlerimi 9. haftada kaybettim.
Doktorum ısrarla pıhtılaşmayla alakası yok, ondan değildir diyip iğne vermedi, şimdi de test yaptırmaya gerek yok diyor.
Burada herkesin kolaylıkla yaptırdığını görüyorum. Kadın doğum mu istiyor testleri? Tıbbi genetik zaten çok az şehirde var nasıl yaptırıyorsunuz?
Hatta bağışıklıkla ilgili olan testleri falan sordum sanki uzaydan soru indirmişim gibi baktı bana.. çok abarttığımı düşündü eğer ben abartıyorsam diğer doktorlar niye neredeyse rutin olarak prednol ve kan sulandırıcılar veriyor? :anneadayı:

universite hastanesini arayip sormustum ben.tibbi genetikten randevu vermediler ürojinekolojiden verdiler onlar sevk etti tibbi genetige..gideceginiz hastaneyi arasaniz kesin bilgi alirsiniz diye dusunuyorum.benimde 2 genimde pihtilasma cikti.doktorlarda gorus ayriliklari var.bazilari kan sulandiri igne diyor.bazilari ise( benim sonuclarim icin) pihtilasma dusuklerinizin nedeni olamaz diyor.şoyle ki pihtilasma sorunu olup igne kullanarak tekrar dusuk yapan da cok var saglikli dogum yapan da...ben eger birdaha dusuk yaparsam 'keske igne kullansaydim, igne kullansaydim dusmeyecekmiydi acaba' dememek icin baslamayi dusunuyorum

universite hastanesini arayip sormustum ben.tibbi genetikten randevu vermediler ürojinekolojiden verdiler onlar sevk etti tibbi genetige..gideceginiz hastaneyi arasaniz kesin bilgi alirsiniz diye dusunuyorum.benimde 2 genimde pihtilasma cikti.doktorlarda gorus ayriliklari var.bazilari kan sulandiri igne diyor.bazilari ise( benim sonuclarim icin) pihtilasma dusuklerinizin nedeni olamaz diyor.şoyle ki pihtilasma sorunu olup igne kullanarak tekrar dusuk yapan da cok var saglikli dogum yapan da...ben eger birdaha dusuk yaparsam 'keske igne kullansaydim, igne kullansaydim dusmeyecekmiydi acaba' dememek icin baslamayi dusunuyorum
Teşekkür ederim bilgi için ben sadece şehir hastanesinde bulmuştum tıbbi genetiği, üniversiteyi arayayım. Benim doktorum kayıpların %5 i pıhtılaşma ile ilgili ve daha çok ileri haftalarda diyor ama insan yine de bu kadar basit bir çözümü varken, acaba bu yüzden mi kaybettim korkusunu aşamıyor..
Test yaptıramasam bile başka bir doktora gidip iğne isteyebilirim ben de..

Teşekkür ederim bilgi için ben sadece şehir hastanesinde bulmuştum tıbbi genetiği, üniversiteyi arayayım. Benim doktorum kayıpların %5 i pıhtılaşma ile ilgili ve daha çok ileri haftalarda diyor ama insan yine de bu kadar basit bir çözümü varken, acaba bu yüzden mi kaybettim korkusunu aşamıyor..
Test yaptıramasam bile başka bir doktora gidip iğne isteyebilirim ben de..
rapor cikarabilirmisiniz test sonucunuz olmadan onu bir sorun.cunku testlerde 1bucuk ayda cikiyor magduriyet yasamayin.

Cnm ben ankara şehir hastanesi dahiliye bölümünde trombofili paneli testi yaptırdım. 15 günde test sonucu cıktı.

rapor cikarabilirmisiniz test sonucunuz olmadan onu bir sorun.cunku testlerde 1bucuk ayda cikiyor magduriyet yasamayin.
ilkini raporsuz yaptırdık zaten, aşılamam olmadığı için :110: şu anda da kilo verme ve takviye kullanma sürecindeyim birkaç ay daha tekrar tedaviye başlamayacağım. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Cnm ben ankara şehir hastanesi dahiliye bölümünde trombofili paneli testi yaptırdım. 15 günde test sonucu cıktı.
Ben de şehir hastanesinin tıbbi genetik randevusuna bakmıştım randevu alamadım, herhalde başka bölüme gitsen de tahliller oraya yönlendiriliyor. Teşekkür ederim cevap için..

pıhtılaşma bende genetik bolumde yaptırdım ama sadece pıhtılaşma sebebide olmayabilir bağışıklık testleri de var onlarıda yaptırmani tavsiye ederim

pıhtılaşma bende genetik bolumde yaptırdım ama sadece pıhtılaşma sebebide olmayabilir bağışıklık testleri de var onlarıda yaptırmani tavsiye ederim
Doktorumdan onu da istedim ama her şey için gerek yok diye cevap verdiğinden bağışılığı da dikkate almadı.. Sanırım başka doktora da gideceğim :110:

Doğrudan genetiğe randevu alınmıyor. Dahiliye yönlendiriyor diye düşünüp dahiliyeden randevu almıştım ben. Hoca sistemden baktı testi isteyebiliyormuş. Dahiliye istedi testi genetik bölümünde yapıldı test. Vakit kaybetme dahiliyeden randevu al o ister testi. Tam 15 günde çıkıyor sonuç. Gidip hastaneden sonucu alıyorsun gizli oluyor.
Tup Bebek doktorum istedi filan dersin yapar testi.

Bnm düşük yoktu tüp bebek öncesi yaptırmak istedim. Ve düşündüğüm gibi pıhtılaşma çıktı. Doğuma kadar iğne kullanmam gerekiyor. Ihmal etme cnm, zaten tedavi zor bu yüzden sıkıntı yaşama.

Doktorumdan onu da istedim ama her şey için gerek yok diye cevap verdiğinden bağışılığı da dikkate almadı.. Sanırım başka doktora da gideceğim :110:
Bende ilk düşükten sonra yaptırdım hepsini ama kendim aldım randovileri hastanenin içinden yoksa yesil alan alınmıyor randovi gerek yok diyorlar ama ya düşük sebebiyse tekrar aynı seyleri yaşamak çok gerekli hersey yapılmalı fikrimce helede tup bebek dahada ugraslı Rabbim yardımcınız olsun

Bana test yapmadılar ama önlem amaçlı oksapar verdiler hala kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam demişlerdi

Pıhtılaşmam ve mutasyon olduğuna dair test sonuçlarına rağmen doktor doktor gezdim iğne vermediler yalvardım hepsine ama gerek yok dediler o ara ben hamileydim 5 aylık olmuştu. Doktor arayışına devam ettim en son gittiğim doktor farketti ki bebeğe kan akışı yavaşlamıştı. Biraz daha geç kalsam ölecekti karnımda. Hemen iğnemi yaptı ve mutlaka kullanman gerekiyor nasıl vermediler sana iğne dedi. Tabi tüm bunların sonucu olarak gelişimi geride olan bir bebek olarak dünyaya geldi. Yoğun bakımda kaldı vs.. Allah sorsun hepsine

Bana test yapmadılar ama önlem amaçlı oksapar verdiler hala kullanıyorum 12. Haftaya kadar devam demişlerdi
neredeyse rutin olarak veren tüp bebek doktorları var ama doktoruma ikna edemedim test yapmadan vermem dedi

Pıhtılaşmam ve mutasyon olduğuna dair test sonuçlarına rağmen doktor doktor gezdim iğne vermediler yalvardım hepsine ama gerek yok dediler o ara ben hamileydim 5 aylık olmuştu. Doktor arayışına devam ettim en son gittiğim doktor farketti ki bebeğe kan akışı yavaşlamıştı. Biraz daha geç kalsam ölecekti karnımda. Hemen iğnemi yaptı ve mutlaka kullanman gerekiyor nasıl vermediler sana iğne dedi. Tabi tüm bunların sonucu olarak gelişimi geride olan bir bebek olarak dünyaya geldi. Yoğun bakımda kaldı vs.. Allah sorsun hepsine
gerçekten anlayamıyorum doktorlar nasıl bu kadar rahat.. bana düşüğü niye bu kadar abartıyorsun herkes düşük yapıyor dedi..
iki kuzenim kullandı, biri artık bıktığı için iğneleri bırakmış, bebeği normal gününde doğduğu halde geri kalmış ve büyük problemlerle doğdu.
Geçmiş olsun size de.. şimdi nasıl?

gerçekten anlayamıyorum doktorlar nasıl bu kadar rahat.. bana düşüğü niye bu kadar abartıyorsun herkes düşük yapıyor dedi..
iki kuzenim kullandı, biri artık bıktığı için iğneleri bırakmış, bebeği normal gününde doğduğu halde geri kalmış ve büyük problemlerle doğdu.
Geçmiş olsun size de.. şimdi nasıl?
Bana da 3 tane düşük yapmadan test yapamayız dediler. Sağolun iyi çok şükür fiziksel olarak yaşıtlarını yakaladı geç de olsa ama doğumdan sonra hiç kucağıma almadan bir hafta ayrı kalmanın psikolojik etkileri ikimizde de kaldı özellikle bende

Ben direkt özel genetik laboratuvarında yaptırdım Bursada, 500 TL idi sanırım 6lı panel fiyatı

Back
X