Pıhtılaşma testi sonucu

haziran cicegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
1.503
838
53
32
Merhaba mart ayında düşük yaptım 7 haftalık doktorumuz pıhtılaşma testi istemişti sonuçlar çıkmış anlayabilen varsa yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• 20240516_154909.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 77
Bir ihtimal olabilir ama kesin ondandır diye bir şey denemez. Bebekte anomali bir durum varsa da çoğu zaman düşükle sonuçlanabiliyor. Incelemeye yollandı mı acaba?
Şuan araştırıyorum o kadar farklılık var ki pıhtılaşma konusunda doktor bebeği değil anneyi korumak için veriyoruz iğneyi diyor yani düşüğe sebep olmaz diyor iğneyi bos yere kullanmayın diyenler var burdaki kızlar hep kullanmış.gonderecektik ama merkez çok küçük bir şey çıkmaz dedi 7 haftalikti bebeğim kalp atışını hic duyamadık

6 haftalık düşük yaptığımda doktorum istersem incelemeye gönderebileceklerini söylemisti. 7 haftalık olması gerekirken daha geriden gelmiş olabilir belki bebeğinizin haftası.

Evet, doktorların farklı fikirleri olabiliyor bu konuda. Bir kac doktordan daha görüş almanızı öneririm.

Evet 11-12 haftalık olması gerekiyordu fakat ölçümlerde 7 haftayla uyumlu çıkmıştı gelişimi geriden geliyordu maalesef.
Çok teşekkür ederim, sağolun.

Kızlar günaydın. Pıhtılaşma testi yaptırmıştım sonucumun bi tanesi çıkmış bi bakar mısınız fikri olan var mı daha rapor halinde almadım hepsi çıkmadı

Eklentiler

• IMG_4250.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…