Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

boniiboncuk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
977
346
18
Kızlar bir dış gebelık bir de 9 haftalık kalp durmasıylq oluşan bir kaybım var trombofoli paneli istedi doktor bu testi şehir hastanesinde yaptıracagım hangi bölüme gitmem gerekıyor
Süreç nasıl ilerliyor yardımcı olur musunuz

Hematoloji ya da tibbi genetik

Tıbbı genetiğe gitmeniz lazım sizden pıhtılaşma ve kromozom eşinizden sadece kromozom testi alınacak bazı şehir hastaneleri sigorta olduğu halde testler özel olduğu için para alabiliyor hazırlıklı gidin ben 580 tl ödedim. Sonuçlar 1 buçuk ayda çıkıyor geçmiş olsun

Tibbi genetik bölümünde yaptirmistik biz üniversite hastanesinde. Hematoloji en son bize gelin diger seçenekler elenince demisti çok yoğunluk varmış bölümde

Teşekkür ederim sağolun

Bu testlerın hepsı kan alınarak mı yapılıyor

Canım ben yaştan dolayı bekleyemiyorum o yüzden özel labda yaptıracağım. Kan alıyorlar koldan, onu teste gönderiyorlar, 15 güne çıkıyor sonucu. Kaç faktör bakılıyorsa ücret ona göre artıyor. Her faktör 750-1000-TL arası genelde.

Anladım teşekkür ederim yani kendi içindede faktörleri mi var
Ben hiç bilgi sahibi değilim doktorum trombofoli paneli olarak söyledi bana hepsını kapsıyor sanırım

Anladım teşekkür ederim yani kendi içindede faktörleri mi var
Ben hiç bilgi sahibi değilim doktorum trombofoli paneli olarak söyledi bana hepsını kapsıyor sanırım
Sizinki kapsıyor demek ki, ben labdan sorduğumda iki faktöre ağırlıklı bakılıyor, toplamı 1500 TL demişti. Ama doktoruma danışıp hangilerini isterse onları yaptiricam, bayram bitince randevum, onu bekliyorum canım. Bir de eşli kromozom testi verdik, onun da sonucu on gün sonra çıkacaktı, bayramdan sonra alırız sonuçları. Onun için de aynı labda kan verdik. 1030-TL tuttu ikimizin. Bu testler çok pahalı ama ben yaştan dolayı bekleyemiyorum o yüzden mecburen çabuk çıkması için özel labda yaptırmak zorunda kaldık. Sizin zaman sıkıntınız yoksa en makulu şehir hastanesi veya devlet hastanesi.

Şehir hastanesınde randevuda çıkmıyor ama eğitim araştırma hastanesınde tıbbi genetikte bulabildim randevu eşimle kendime
Dedğin gibi fiyatları baya yuksek benım doktorum kendi hastanesınde yaptırmamazımı söyledi fiyattan ötürü zaman sınırı da yok o yüzden bende randevu araştırması yapıyordum
Sizede çok geçmiş dilerim olumlu sonuçlar alırsınız sonu guzel olur

Sağol bitanem, insAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…