Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah Sizin kayıplarınız mı var
8+5 de kalbi durdu canım. Herşey yolunda giderken rutin muayenede öğrendik, dondurulmuslarim da var iki tane ama öyle bir travma yaşadım ki onları transfer olmaya korkuyorum, olmazsa elimde hiç embriyom kalmayacak diye. O yüzden tekrar yumurta toplatip beşinci güne gelenleri pgt ye göndereceğiz. Bu arada kromozom testi, pıhtılaşma testi, cd56 hepsinin sonucunu alıp ona göre devam edicez.

Çok çok üzüldüm benımde dış gebelık geçmişim vardı bu yıl normal yoldan gebelık oluştu 9 haftada kalbi durdu kurtaj oldum
Buyuk ıhtımal pıhtılaşma problemi oluştu diye doktorum sonrakı gebelıkte direkt kan sulandırıcı başlayacak ama bu testleri yine de yaptıracağım

Ben kan sulandırıcı iğne Oksapar ve coraspin kullanırken kalbi durdu canım, o yüzden pıhtılaşma biraz uzak ihtimal ama o çıkarsa o zaman daha yüksek doz verilir heralde. Bence de baştan yaptırmak en iyisi canım biraz zahmetli ve maliyetli ama bir daha o travmayı yaşamamak için herşeyi yaparım.

Aaa kan sulandırıcı kullandıgın halde de olabiliyor mu böyle bir durum
Peki başka bir sebep mi çıktı kalp durmasıyla alakalı
Yoksa bu testlere gore mi belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…