Benim kese randevusunda lekelenmem oldu direk coraspin kesti. Oksapar devam ettik ama tüp bebekte nerdeyse hepimiz yaşadık bunları. Tek transferdi dimiEvet zaten bhcg beni korkutuyor. Oksapar 4000 lik birde aspirin kullaniyorum pıhtılaşma için. Daha önce böyle bişey yaşadınız mı sonradan bthcg si yükselen varmı ?
%60 artış yeterli zaten. Bide eğer çift embriyosa diğeri de düşüyor olabilir canım ondan sordum2 günde bir ikiye katlamasi lazım ama yaklaşık yüzde 60 civarı artış oldu.
Pco tüp bebekte avantaj ama pıhtılaşma sorun. Ne kullanıyorsun bunun için? Beta az ilerliyor bu arada ya
Çift embriyo transferi oldu ama tek kese gözüküyor canım%60 artış yeterli zaten. Bide eğer çift embriyosa diğeri de düşüyor olabilir canım ondan sordum
O zaman tahmin ettiğim gibi oldu büyük ihtimal. Diğeri de tutunup düştü bu hem kanamayı hem de beta yavaş artışını açıklar ama yine de doktorundan rica et tüpe yerleşmediğinden emin olsunÇift embriyo transferi oldu ama tek kese gözüküyor canım
Doktor bana biri tutunmuş dediO zaman tahmin ettiğim gibi oldu büyük ihtimal. Diğeri de tutunup düştü bu hem kanamayı hem de beta yavaş artışını açıklar ama yine de doktorundan rica et tüpe yerleşmediğinden emin olsun
İşte kese oluşmadan diğer embriyo düştü büyük ihtimalle dediğim gibi açıklıyor beta ve kanamayı artış bundan sonra düzelebilirDoktor bana biri tutunmuş dedi
Canım bugün doktor çıkış yaptı evdeyim artık bekleyecez dedi şuan İnşallah herşey iyi olurİşte kese oluşmadan diğer embriyo düştü büyük ihtimalle dediğim gibi açıklıyor beta ve kanamayı artış bundan sonra düzelebilir
Hadi şükür dinlen bol bol ayaklarının altına yastık koy dik öyle yat canım kalbi de duyunca rahatlarsnCanım bugün doktor çıkış yaptı evdeyim artık bekleyecez dedi şuan İnşallah herşey iyi olur
Cnm bu benim ikinci tüp bebek denemem ,ilkinde tutmadı ma dondurulmuş embiriyom vardı onu transfer ettirdik ,o tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu .( O zaman pıhtılaşmayı bilmiyorduk ignesini kullanmadım). Kürtaj oldum . Sonrada klomenle tekerar bir gebeliğim oluştu ondada hemen iğneye başladım ama 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi. şimdi tekrar tüp bebek tedavisi yaptırdık beşinci gün embirosu inşallah rabbim bağışlar sağlıkla bana meleğimi ( bu arada hangi gende pıhtı olduğuyla ilgili bilgi vermediler dr.lar).Hangi genin de pıhtı var canım? Bir de ben de pko yum ilaçsız regl olduğum çok nadirdir tedavisiz olmadı sanırım sizinbenim de mi öyle olacak acaba
Aynen cnm Dr hiç kalakma yat dinlen dedi bende öyle yapıyorum .inşallah sağlıkla kucağına alirim .Allah hepimizin yardimsi olsun .Hadi şükür dinlen bol bol ayaklarının altına yastık koy dik öyle yat canım kalbi de duyunca rahatlarsn
Başın sağ olsun canım çok zor süreçlerden geçmişsinCnm bu benim ikinci tüp bebek denemem ,ilkinde tutmadı ma dondurulmuş embiriyom vardı onu transfer ettirdik ,o tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu .( O zaman pıhtılaşmayı bilmiyorduk ignesini kullanmadım). Kürtaj oldum . Sonrada klomenle tekerar bir gebeliğim oluştu ondada hemen iğneye başladım ama 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi. şimdi tekrar tüp bebek tedavisi yaptırdık beşinci gün embirosu inşallah rabbim bağışlar sağlıkla bana meleğimi ( bu arada hangi gende pıhtı olduğuyla ilgili bilgi vermediler dr.lar).
Evet cnm çok zor süreçler Allah kimseye yaşatmasın. (banada Pıhtılaşmaya eğilim var dedi). Doktor değiştirdim bu tüp bebek tedevisinde bu doktorum bana pıhtılaşma ve PCO gebeliği hem zorlaştırır hemde düşüğe sebep olur dedi.benim tedavisiz olmadı.Başın sağ olsun canım çok zor süreçlerden geçmişsinben de doğal yolla gebe kaldım dört buçuk aylıkken kalbi durmuş çok hafif Bi pıhtı var dediler ama iğne ilaç gerek yok dedi doktor yedi aydır tekrar deniyorum ama olmuyor galiba ben de tedaviye başlayacağım. İnşallah bebeğini kucağına alırsın canım
Amin inşalah canım pko düşüğe mi neden oluyormuş bunu bilmiyordum ama dört buçuk aylıkken Bi zararı olmaz diye düşünüyorum ondan değildir benim kaybım herhaldeEvet cnm çok zor süreçler Allah kimseye yaşatmasın. (banada Pıhtılaşmaya eğilim var dedi). Doktor değiştirdim bu tüp bebek tedevisinde bu doktorum bana pıhtılaşma ve PCO gebeliği hem zorlaştırır hemde düşüğe sebep olur dedi.benim tedavisiz olmadı.
( İnşallah Allah'ım gönlüne göre versin cnm ).
Polikistik over hem gebeliği zorlaştırıyor hem de düşük riskini artırıyor dedi benim gittiğim doktorlar canım ama ne kadar doğru bilemiyorumAmin inşalah canım pko düşüğe mi neden oluyormuş bunu bilmiyordum ama dört buçuk aylıkken Bi zararı olmaz diye düşünüyorum ondan değildir benim kaybım herhalde
Anladım canım inşalah senin bebeğin sağlıkla devam eder inşalah Rabbim bana da tez vakitte nasip ederPolikistik over hem gebeliği zorlaştırıyor hem de düşük riskini artırıyor dedi benim gittiğim doktorlar canım ama ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?