• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pihtilasma

Kaç kez düşük yaptınız ? Ben bir kere düşük yaptım ve tekrar hamileyim bende baktırmak istedim Ankara da bakmadılar
Ben 2 kürtajım oldum fakat ilkini başka doktor yaptı 1.de gerek görmedi doktorum ilk kayiplar da herhangi test yapmıyoruz dedi 2. Kurtajimi başka doktorda yaptım o sordu ilkin de neden yaptırmadın bu testi diye bende doktor gerek görmedi dedim o doktor diğerine kızdı ne yani illa iki kayıp mi olacak yazık değil mi diye ben ilk kayıp da yaptırıyorum dedi ama benim için iş işten geçmişti o doktor yaptı testi pozitif çıktı pıhtılaşma şimdi hamileyim iğne ve coraspirin kullanıyorum

Ben 2 kürtajım oldum fakat ilkini başka doktor yaptı 1.de gerek görmedi doktorum ilk kayiplar da herhangi test yapmıyoruz dedi 2. Kurtajimi başka doktorda yaptım o sordu ilkin de neden yaptırmadın bu testi diye bende doktor gerek görmedi dedim o doktor diğerine kızdı ne yani illa iki kayıp mi olacak yazık değil mi diye ben ilk kayıp da yaptırıyorum dedi ama benim için iş işten geçmişti o doktor yaptı testi pozitif çıktı pıhtılaşma şimdi hamileyim iğne ve coraspirin kullanıyorum
Evet doktorunuz doğru söylüyor . Bana da iki düşük yapmanız gerekiyor dedi. İlla ikinciyi kaybetmek mi lazım dedim . Ama yapmıyorlar artık yalan söylemek durumunda kaldım başka hastanede iki düşüğüm var dedim ama bu sefer de şuan yapamayız hamileyim bebeğe zarar verebilir dedi. 10 haftadan sonra yapabiliriz dedi ama ben 10. Haftaya kadar durmadı hiç dedim

Evet doktorunuz doğru söylüyor . Bana da iki düşük yapmanız gerekiyor dedi. İlla ikinciyi kaybetmek mi lazım dedim . Ama yapmıyorlar artık yalan söylemek durumunda kaldım başka hastanede iki düşüğüm var dedim ama bu sefer de şuan yapamayız hamileyim bebeğe zarar verebilir dedi. 10 haftadan sonra yapabiliriz dedi ama ben 10. Haftaya kadar durmadı hiç dedim
Ama 10. Hafta da zaten çocuğun kalp atışı başlamış oluyor zaten bu pıhtılaşma da kalp atımı başlıyor bi kaç gün oluyor sonra bebeğe kan gitmediği için kalbi duruyor yani zaten 10. Haftaya geldiğinde sıkıntı olur mu inan bilmiyorum

Bi de bazı doktorlar neden istemiyor bu testi yaptırmak anlamıyorum yani herhangi bi işlem yok ki bazı doktorlar hiç kayıp yaşamadan ilk gebeliği düşünen ama çevresinde böyle sıkıntı yaşayıp korkan bayanlara bile yapıyorlar ki zaten günümüz de çok fazla duyar oldum bu pıhtılaşmayi kayıp yaşayan herkese istisnasız yapılması gerekiyor bence yazık günah o kadar sıkıntı yaşayıp bi şekilde hamile kalıyorsun sonra kayıp oluyor aynı zorlukları bi daha yaşaman gerekiyor ki tedbir alınsın çok saçma

İstanbuldayim, doktorum gop univ hastanesinde ancak nobetci doktor o yuzden ona randevu alma sansiniz olmayabilir seyfettin ozvural ismi, perinatolog da ayse kafkas, zaten ayse hanim peritonoloji derneginin kurucu ve eski baskanlarindan...

Merhaba, siz bilgi verdikten sonra ayse hanima randevu alip muayeneye gittim. Pihtilasma sonucuma gore bana igne verecegini soyledi. Vajinal muayene etti, kalp atisini duyduk bebegin. Son regl tarihime gore 6 hafta 2 gunluk hamileyim, dun ultrasyon sonucuna gore 5 hafta 5 gunluk 0,20 cm cikti.

Prtesi sonuclarimla birlikte tekrar gidicem, insallah hersey guzel ilerler.
Ayrica pazartesi gunu kendi doktorum ile de randevum var, kalp atisini dinlemek icin. Ayse hanim igne verdigimde kendi doktoruma bunu nasil soyleyecegim :KK43:

Merhaba, siz bilgi verdikten sonra ayse hanima randevu alip muayeneye gittim. Pihtilasma sonucuma gore bana igne verecegini soyledi. Vajinal muayene etti, kalp atisini duyduk bebegin. Son regl tarihime gore 6 hafta 2 gunluk hamileyim, dun ultrasyon sonucuna gore 5 hafta 5 gunluk 0,20 cm cikti.

Prtesi sonuclarimla birlikte tekrar gidicem, insallah hersey guzel ilerler.
Ayrica pazartesi gunu kendi doktorum ile de randevum var, kalp atisini dinlemek icin. Ayse hanim igne verdigimde kendi doktoruma bunu nasil soyleyecegim :KK43:
Doktorunuzu degistirin, size igne konusunda destek olacak bir doktor bulun mutlaka, eger bulamiyorsaniz takiplerim icin seyfettin beyi onerebilirim, hayirlisiyla alin kucaginiza.

Back
X