Pıhtılı adet kanamasının sebebini araştıranlar

Sudecar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
874
552
103
34
Merhaba kızlar,pıhtıli adet kanamalarini arastıranınız var mi ?ne tahlili yapılıyor ?sonuçlarıniz ne çıktı cevaplarınızı bekliyorum :KK200:

bildiğim kadarıyla demir eksikliğine bağlı anemi yaşayanlarda görülüyor. ben de demirimin düşük olduğu dönemde bunu yaşamıştım.
farklı nedenleri olup olmadığını bilmiyorum.

Kan pıhtilaşmasi ile alakasi varmi acaba,mrk ettim

evet, doktor bana bu nedenle olabileceğini söylemişti sorduğumda. demirim normal değerlere gelince bu sıkıntım kalmadı.
ama sizin durumunuz farklı olabilir. başka nedenleri olup olmadığını bilmiyorum gerçekten malesef.

evet, doktor bana bu nedenle olabileceğini söylemişti sorduğumda. demirim normal değerlere gelince bu sıkıntım kalmadı.
ama sizin durumunuz farklı olabilir. başka nedenleri olup olmadığını bilmiyorum gerçekten malesef.
Himm anliyrm sevindim gecmesine gecmis olsun cok kötü bisi rahatsiz edici

Merhaba kızlar,pıhtıli adet kanamalarini arastıranınız var mi ?ne tahlili yapılıyor ?sonuçlarıniz ne çıktı cevaplarınızı bekliyorum :KK200:
Canım benim de gençliğimden beri pıhtılı adet olurum en son doktor rahim duvarına bakalım demişti kalın ise eğer adetle dökülüyormuş o, normal dedi

Kızlar benim adetim de çok fazla pıhtılı geçiyor ya. ☹️ Özellikle ikinci günü beni mahvediyor. Gece tuvalete sırf bu yüzden 3/4 kere kalkıyorum WC ye oturunca afedersiniz dökülüyor. Bi kaç Dr a gittim bunun için. Birisi rahim duvarın kalın demişti. Birisi de düzenli oluyorsan yoğunluğu önemsene düzeni önemli demişti. Evet düzenli oluyorum ams sonuç olarak bitkin düşüyorum. Hatta şu an regl oluyorum 2. Günümdeyim. Gece boyu pıhtılı geçti. Az evel yemek yerken aniden başım döndü. Kötü oldum ☹️

Kızlar benim adetim de çok fazla pıhtılı geçiyor ya. ☹ Özellikle ikinci günü beni mahvediyor. Gece tuvalete sırf bu yüzden 3/4 kere kalkıyorum WC ye oturunca afedersiniz dökülüyor. Bi kaç Dr a gittim bunun için. Birisi rahim duvarın kalın demişti. Birisi de düzenli oluyorsan yoğunluğu önemsene düzeni önemli demişti. Evet düzenli oluyorum ams sonuç olarak bitkin düşüyorum. Hatta şu an regl oluyorum 2. Günümdeyim. Gece boyu pıhtılı geçti. Az evel yemek yerken aniden başım döndü. Kötü oldum ☹
Benimkide ayni gecio ama olabilir dio iste doktorlar

Kızlar pıhtılı adetin nedeni genellikle rahim duvarının kalınlaşmasıdır . Kalınlaşma da gayet normal bir şey . Ancak kimisinde fazla kalınlaşıyor ve bu da pıhtı şeklinde dökülüyor . Sonuç olarak da en çok Demir kaybı bu esnada yaşanıyor . Bu sebeple benDe de Demir Eksikliğine bağlı anemi vardı . Ancak bir düşük yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım . Kürtajla rahim duvarı kazındıgı için adetlerim fazla pıhtılı olmamaya ve kan değerlerim de normale dönmeye başladı . İnternette okumuştum bazen kürtaj düşük sonrası vs değil sırf rahim duvarını inceltmek için bile yapılabiliyormuş .

Kızlar pıhtılı adetin nedeni genellikle rahim duvarının kalınlaşmasıdır . Kalınlaşma da gayet normal bir şey . Ancak kimisinde fazla kalınlaşıyor ve bu da pıhtı şeklinde dökülüyor . Sonuç olarak da en çok Demir kaybı bu esnada yaşanıyor . Bu sebeple benDe de Demir Eksikliğine bağlı anemi vardı . Ancak bir düşük yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım . Kürtajla rahim duvarı kazındıgı için adetlerim fazla pıhtılı olmamaya ve kan değerlerim de normale dönmeye başladı . İnternette okumuştum bazen kürtaj düşük sonrası vs değil sırf rahim duvarını inceltmek için bile yapılabiliyormuş .
benimde cokolur o pihti birde bolsu icmek laizmmism sivi skeilde gelsindiye bendede demir eksiklgii cok ve dvitaminu eksikligi var

Back
X