Pıhtılı adet kanamasının sebebini araştıranlar

Kızlar benim adetim de çok fazla pıhtılı geçiyor ya. ☹️ Özellikle ikinci günü beni mahvediyor. Gece tuvalete sırf bu yüzden 3/4 kere kalkıyorum WC ye oturunca afedersiniz dökülüyor. Bi kaç Dr a gittim bunun için. Birisi rahim duvarın kalın demişti. Birisi de düzenli oluyorsan yoğunluğu önemsene düzeni önemli demişti. Evet düzenli oluyorum ams sonuç olarak bitkin düşüyorum. Hatta şu an regl oluyorum 2. Günümdeyim. Gece boyu pıhtılı geçti. Az evel yemek yerken aniden başım döndü. Kötü oldum ☹️

Ben hey ay hastanelik oluyordum benimde çok pıhtı liydi hiç sormadım ama doktor yaza verdi iki ay kullandım biraz düzene girdi sonra adet zamanları coraspirin ictim kanı sulandırdigi için çok rahatlatıyordu beni dene istersen

Ben hey ay hastanelik oluyordum benimde çok pıhtı liydi hiç sormadım ama doktor yaza verdi iki ay kullandım biraz düzene girdi sonra adet zamanları coraspirin ictim kanı sulandırdigi için çok rahatlatıyordu beni dene istersen
ben doktora sormadim enson giitigimde banada coraspin verdi kantahlili yaptı ozamnami anladı acaba bende niye bana kansulandirici verdi diye düşündüm

coraspini banada verdi nekadar sure kullanicm bilmiyorum ama

Videonun için de pıhtılı kanın doğal olduğundan söz ediyo.

Merhaba kızlar,pıhtıli adet kanamalarini arastıranınız var mi ?ne tahlili yapılıyor ?sonuçlarıniz ne çıktı cevaplarınızı bekliyorum :KK200:
ben gittim dr. bana rahim kalınlasması dedi ilaç verdi. benden de pıhtılı geliyordu

Benim de aksine demirim düşükken kanamam ve haliyle pıhtım az oluyor. Demir takviyesi alınca kanamam da artıyor ve pıhtı da artıyor. Yıldım cidden. Demiri bütün olarak yutmam yakındır.

Back
X