Pıhtısız regl normal mi

kumsalll123

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
81
29
8
31
Merhabalar adet olduğumda kanamam hep yoğun ve pıhtılı olur. Fakat bu ay yoğunlugu çok az ve pıhtısızdı. Acaba endişelenmeli miyim yoksa böyle olabilir mi? İki gün sonra da kan çok çok az geldi bitti denilebilir. Yani sadece iki gün sürmüş oldu. Folik asit kullanmaya başladım gebelik için ondan olabilir mi? Yerleşme kanamasıda değil çünkü rengi pembe değildi ve adet olduktan sonra göğüs ağrım bitti yani hamile değilim

Birde benim sivilcem çok çıkmıştı ama hiç adet gibi değildim adet ağrısından duramazdim acillik olurdum iğne vurulmadan duramazdim ama bu sefer hiç ağrı sızı böyle adetmisim gibi halsizlik olmadı kafamda bir sürü soru var neden böyle oldu diye

Kist oluşmuş olabilir canim 4 ay önce benimde basima gelmisti adetim 2 gün sürmüstü ve ertesi ay adetim aşiri pihtili ve simsiyah gelmisti megersem kist atmisim adetle birlikte böyle seyler olabiliyor eger bir saglk skntin yoksa doktora görünmeni tavsiye ederim bakmak lazim yumurtalklarda bisi varmi diye

Bence siz kesinlikle test yapın hamile olduğunuzu düşünüyorum ben ben de normal de hep çok agrılı adet olurum bu ay benimde agrım hiç yoktu ama adet olduktan sonra göğüs ağrım gitti benim o yüzden hamile olcagmı düşünmüyorum baskada hamilelik belirtim yok zaten. Ama sizinki bana gebelik gibi geldi test yapınca yazın mutlaka bana

Gecen ay hic olmadigim kadar pihti olusmustu o zaman kist attigmi düsündüm simdi belki o yüzden agrisiz ve pihtisiz oldum diye düsündümbide bikac aydir reglden önce kahverengi leke geliyodu bu ay oda gelmedi. önümüzdeki ay hastaneye gidiyim en iyisi

Yaa kafam karıştı gerçekten düşünüyorum hiç ağrım olmadı ve adet denilecek şekilde adet olmadım ama bugün konu açtım orda da bı arkadaşımız cevap vermiş yani yerleşme kanaması yumurtlamanın 6.gunu olur mu yani öğün anca dollenir 10.gunu anca yerleşme kanaması olur diye fikrini söylemiş o da bana mantıklı geldi umudumu kestim açıkçası ama düşünüyorum kist varsa ağrım şiddetli olması lazım ve kanamam da şiddetli olması lazım ee hamile değilsem neden böyle ağrısız bir şekilde böyle oldu kafam karıştı ben hamile değilim diye düşünüyorum artık test yapmaya korkuyorum 2 defa kimyasal gebelik gecirdim

Olabilir canim bendede öyleydi pihtidan önce 2 gün adet oldm sonra pihti ile kist attim simsiyah adet gecirdim daha sonra rahim sökücü ile temizlendi 3 cu adetimdede pihtisiz gecmisti ama adam akilli adet olmustum bencede git kontrolleri atlama

Bazen yumurtlama zamanlarındada kan geldigni duymuştum ama o kadar gelir mi bilemedim en fazla bir damla olur biraz daha bekleyin bi sonraki adet döneminde test yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…