Pijama ve Geceliklerimiz

mars34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
513
16
118
Doğum sonrasında kullanılmak üzere hastanede ve ya mevlütte kullanacağımız pijama ve geceliklerimizi paylaşalım..
Benim aldıklarım..
Mevlütte kullanmak üzere 22114 kodlu Lizöz,12114 kodlu pijama,gecelik,
hastanede kullanmak üzere mavi pijama ve öncesinden aldığım kullanmadığım pembe pijamam...

Eklentiler

• $haluk-bayram 012.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 1.567
  • $moyra_caprice_02121_2010-2011.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 312
  • $RENK-RENK-LOHUSA-TACLAR.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 314
  • $12114.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 386
  • $17121.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 291
  • $22114.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 253
Son düzenleme:
Rabbim güle güle giymeyi nasip etsin kucağımızda bebeğimizle inşallah
bende tam pijamalara bakıyordum
netten alacam ama bedenlerini bilmiyorum
galiba pijama dünyasından birisi seninde bende orada beğendim üçlü takım fiyatlarda sanki uygun gibi
kızlar başka kalityeli be uygun fiyatlı siteler varsa yazabilirmisiniz

Pijama dünyasındaki takımı ben mağazadan 90 liraya 3 taksit ile aldım.Netteki fiyat ile mağazadaki fiyat aynı sanırım.
Diğerleri de relax mode marka.Görüntüsü ve yeri güzel.

Son düzenleme:
Pijama dünyasındaki takımı ben mağazadan 90 liraya 3 taksit ile aldım.Netteki fiyat ile mağazadaki fiyat aynı sanırım.
Diğerleri de relax mode marka.Görüntüsü ve yeri güzel.

evet nettede aynı fiyat 2 tane var 3 lü takım ikisinide begendim birisi bu zaten
peki canım kalınlığı nasıl sonbahar kış diyor üzerinde genelde ince oluyorlar ben kalın istiyorum
sabahlığını olmasıda güzel

Kalın istiyorsan çok kalın olmadığını söyleyebilirim.Sadece pijama takımını alıp üzerine polar bir sabahlık alabilirsin.

Doğum yaptıktan sonra aldığım pijamalarla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istedim.

İlk resimdeki Haluk bayramın pijamasının yeri güzeldi fakat ocak ayında doğum yaptığımdan, yakasının açıklığı gündüzleri etki etmesede geceleri sık sık emzirmeden dolayı göğsümün üşümesine ve boğazlarımın ağrımasına neden oldu.Evimin kaloriferli olmasına rağmen (22 C falandır genelde) uzandığım zamanlarda üşüdüm.Aslında çok ince değildi ama ocak ayı için uygun değilmiş.

İkinci fotodaki Relax mode pijamalar ise yanlış hatırlamıyorsam sonbahar-kış kataloğundandı.Çift katlı kumaşı vardı.Aldığım pijama takımının bel kısmındaki kurdeleri hoşuma gitmedi.İstediğim zarif görüntü yoktu.

Son resimdeki geceliğimi beğendim.İndirim zamanı aldığımdan aldığım paraya göre çok çok iyi bir alışverişti diyebilirim. Çünkü o fiyata ancak basit bir gecelik alınabilirdi.Üzerimdeki lizözümle çok güzel oldu.

Geceliğimi mevlütte bir kere giydiğimden henüz yıkamadım.Düşük derecede ve tersten yıkanması gerekiyormuş.Tüylendiği ile ilgili bir iki yazı görmüştüm.Zaten bundan sonra çok da önemli değil.

Eklentiler

• $haluk-bayram 012.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 414
  • $SAM_0300SSSS.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 185
  • $20120219_135010-düzenlenen2.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 491
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…