- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün pijamanıza laf eden yarın sabah birlikte uyandığınızda makyajsız oluşunuzada laf eder. Banada bahane gibi geldi, sevdiğine eminmisiniz? Zira seven insan bu tür şeyleri pek umursamazda...
aynen katılıyorum...çok saçma geldi.....siz bu adamla evlilik yapacaksınız her halinizi görecek...bakımlı çok çok güzel de görecek..bakımsız pijamalı hasta v.s da görecek... üzülmeyin ama biraz sevgi eksikliği var gibi geldi...
bence sevgi eksikliği yoktur..konu sahibinin beklentilerini karşılayamadığından onu bunu bahane ediyor...
ama şu bir gerçek hanımlar evlendiklerinde ve erkekeler..duşlarına kılına tüyğüne dişine daha çok özen göstermeli..eski bile giyseler temiz ve ter kokmamalı..
bence sevgi eksikliği yoktur..konu sahibinin beklentilerini karşılayamadığından onu bunu bahane ediyor...
ama şu bir gerçek hanımlar evlendiklerinde ve erkekeler..duşlarına kılına tüyğüne dişine daha çok özen göstermeli..eski bile giyseler temiz ve ter kokmamalı..
Eğer ortada sevgi olsaydı bu bahaneler olmazdı diyoruz bizde. Tamam beklentileri olabilir ama bu şekilde dile getirilmez. Kendimden örnek verebilirim ancak erkek arkadaşımla kalıyorken gözüm şiş davul gibiykende, saçma sapan kıyafetlerleykende hatta afedersiniz ama diş sorunum olduğunda ağzım koktuğunda bile beni hep dünyanın en güzelkadınıymışım gibi hissettirdi. Konu sahibesi henüz yeni evli böyle eşinin böyle konuşması ne kadar mantıkli? En güzel günlerini yaşamaları gerekiyorken. Üzmek istemem ama kesinlikle sevgi eksikliği.
saydığınız bu eksiklikler sevgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum...
bu konuyla ilgili Can Dündar'ın bir yazısını paylaşmak isterim kiii....harfi harfine katılıyorum......aynen bu durumu anlatmaya çalışıyorum...
Evlilik Sadece Aşk Değildir
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır.
Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle okşayabilmektir.
Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.
Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.
Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.
Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün.
Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.
Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.
Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır.
Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp hay... Böyle kuaförü" diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.
Evlilik; sadece aşk değildir.
Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir.
Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz.
Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz.
Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.
Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter, ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur.
O aradaki sinir evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.
Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır.
Zafer, direnenlerin olur.
Can DÜNDAR
aynen katılıyorum canım....örnek sarhoşum alkol aldım...evdeyiz..ben kusuyorum erkek arkadasım elini açıyor elime kus canım diye...
hatta ben şaşırıyordum bu adam benden hiç mi tiksinmez diye:)))9
Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...
canım gay değildir belki hormonları çok salgılanmıyordur:26:
Hayır, benim anlayamadığım şey yataktaki cinsel isteksizliğini pijamaya bağladı diyelim. Bu normal hayattaki öpmek istememe, sarılmamasını neye dayandırıyor acaba? Biz sevgilimle 5,5 yıldır beraberiz, yanyanayken birbirimize temas etmeden duramayız. Ciddiyet gerektiren ortamlarda veya büyüklerimizin yanında dayanamayıp gizlice el ele tutuşuruz![]()
O araba kullanırken bile eleleyizdir, "sırf rahatça elini tutabilmek için otomatik vites aldım" der hatta şakasına.![]()
Bu durumun cinsellikle falan da alakası yok bence; cinsellikten çok daha önemli bir sorununuz var.
Sevgi, saygı, aşk, tutku, özlem.. nasıl isimlendirirseniz artık. Çok üzülerek söylüyorum ama; Asıl bunlar yok eşinizde.![]()
Yaa yorumunuza cok cok guldum yazamadan da duramadimdeisti mi bari..insallah degimistir..
erkeklerin istediklerine göre oynayalım, onlar bizim için ne yapıyor, onlarda sexi iç çamaşır giysin o zaman
işin şakası tabii
aman karım beni böyle beğenmez deyip balkonunu six pack e çeviren görmedim hiç
böyle böyle burunları kalkıyor işte, hatun etrafımda dört dönüyor parmağımı oynatmama gerek yok, gel keyfim gel![]()