• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pijama yuzunden arzulamayan eş :((

Bugün pijamanıza laf eden yarın sabah birlikte uyandığınızda makyajsız oluşunuzada laf eder. Banada bahane gibi geldi, sevdiğine eminmisiniz? Zira seven insan bu tür şeyleri pek umursamazda...

aynen katılıyorum...çok saçma geldi.....siz bu adamla evlilik yapacaksınız her halinizi görecek...bakımlı çok çok güzel de görecek..bakımsız pijamalı hasta v.s da görecek... üzülmeyin ama biraz sevgi eksikliği var gibi geldi...

aynen katılıyorum...çok saçma geldi.....siz bu adamla evlilik yapacaksınız her halinizi görecek...bakımlı çok çok güzel de görecek..bakımsız pijamalı hasta v.s da görecek... üzülmeyin ama biraz sevgi eksikliği var gibi geldi...

bence sevgi eksikliği yoktur..konu sahibinin beklentilerini karşılayamadığından onu bunu bahane ediyor...
ama şu bir gerçek hanımlar evlendiklerinde ve erkekeler..duşlarına kılına tüyğüne dişine daha çok özen göstermeli..eski bile giyseler temiz ve ter kokmamalı..

bence sevgi eksikliği yoktur..konu sahibinin beklentilerini karşılayamadığından onu bunu bahane ediyor...
ama şu bir gerçek hanımlar evlendiklerinde ve erkekeler..duşlarına kılına tüyğüne dişine daha çok özen göstermeli..eski bile giyseler temiz ve ter kokmamalı..

Eğer ortada sevgi olsaydı bu bahaneler olmazdı diyoruz bizde. Tamam beklentileri olabilir ama bu şekilde dile getirilmez. Kendimden örnek verebilirim ancak erkek arkadaşımla kalıyorken gözüm şiş davul gibiykende, saçma sapan kıyafetlerleykende hatta afedersiniz ama diş sorunum olduğunda ağzım koktuğunda bile beni hep dünyanın en güzelkadınıymışım gibi hissettirdi. Konu sahibesi henüz yeni evli böyle eşinin böyle konuşması ne kadar mantıkli? En güzel günlerini yaşamaları gerekiyorken. Üzmek istemem ama kesinlikle sevgi eksikliği.

bencede pijama vs ile ilgisi yok seni arzulayan eş her halinle arzular ki benimki öyle ama arada değişiklikte istemiyo değil.

saydığınız bu eksiklikler sevgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum...

bu konuyla ilgili Can Dündar'ın bir yazısını paylaşmak isterim kiii....harfi harfine katılıyorum......aynen bu durumu anlatmaya çalışıyorum...

Evlilik Sadece Aşk Değildir

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul

edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün.

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin.

Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır.

Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp hay... Böyle kuaförü" diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.

Evlilik; sadece aşk değildir.

Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir.

Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz.

Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz.

Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.

Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter, ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur.

O aradaki sinir evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır.

Zafer, direnenlerin olur.

Can DÜNDAR

Eğer ortada sevgi olsaydı bu bahaneler olmazdı diyoruz bizde. Tamam beklentileri olabilir ama bu şekilde dile getirilmez. Kendimden örnek verebilirim ancak erkek arkadaşımla kalıyorken gözüm şiş davul gibiykende, saçma sapan kıyafetlerleykende hatta afedersiniz ama diş sorunum olduğunda ağzım koktuğunda bile beni hep dünyanın en güzelkadınıymışım gibi hissettirdi. Konu sahibesi henüz yeni evli böyle eşinin böyle konuşması ne kadar mantıkli? En güzel günlerini yaşamaları gerekiyorken. Üzmek istemem ama kesinlikle sevgi eksikliği.

aynen katılıyorum canım....örnek sarhoşum alkol aldım...evdeyiz..ben kusuyorum erkek arkadasım elini açıyor elime kus canım diye...

hatta ben şaşırıyordum bu adam benden hiç mi tiksinmez diye:)))9

saydığınız bu eksiklikler sevgi eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum...

bu konuyla ilgili Can Dündar'ın bir yazısını paylaşmak isterim kiii....harfi harfine katılıyorum......aynen bu durumu anlatmaya çalışıyorum...

Evlilik Sadece Aşk Değildir

Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır.

Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul

edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle okşayabilmektir.

Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.

Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını öldürüyor diyebiliriz.

Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.

Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını düşünürsün.

Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.

Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan vazgeçersin.

Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu keşfedersin.

Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek, dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır.

Bu hayallerle yola çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp hay... Böyle kuaförü" diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey çatırdamaya başlayacaktır.

Evlilik; sadece aşk değildir.

Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik, ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık ilişkisidir.

Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta tutamaz.

Aşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde konyak içip geyik yapamayabilirsiniz.

Hala canınız sıkıldığında onu değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.

Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter, ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur.

O aradaki sinir evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır.

Tahammül edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan olduğuna inanacaklardır.

Zafer, direnenlerin olur.

Can DÜNDAR

ben eşimi her haliyle seviyorum aşığım ona yaa :)

Bence seven insan pijamaya bakmaz. Seni her halinle kabul eder. Kendi eksikligini kapatmak için bahane uydurmus olabilir.

aynen katılıyorum canım....örnek sarhoşum alkol aldım...evdeyiz..ben kusuyorum erkek arkadasım elini açıyor elime kus canım diye...

hatta ben şaşırıyordum bu adam benden hiç mi tiksinmez diye:)))9

Birlikte bir hayata adım attıktan sonra öyle olması gerekir zaten. Benimkide eliyle burnumu siler :D neyse konudan uzaklaşmayalım :)) ama konu sahibesini eşi malesef aşkıda evliliğin ne olduğunuda bilmiyor gibi...

Konu sahibi beni yanlış anlama ama nişanlının kişiliği oturmamış, henüz ergenlik sorunları bitmemiş demekki, çünkü evlilik eşini her haliyle sevmektir, eğer seni görmek istediği bir hal varsa kendisi alsın getirsin bunu giy mutlu olurum desin.. Hem kendini hem seni mutlu etsin.. Belki sen zamanla o söylemeden sürpriz yapmayı akıl edecektin ve bir süre sonra herkes birbirini olduğu gibi kabul edecekti..:ssz:

Bi gitsin allah aşkına ya. daha evlenmeden adamdaki bahaneye bak.napcan her dk seksi mi giyincen, bende hiç giyinemeyenlerdenim eredyse.evet erkek arada bu tarz şeyler isitiyo olabilr fakat hiç bu sebeple sorun yaşamadık. o da kendine bakacak sana süslenecek o zman.ne demek seks kölesimiyiz biz kadınlar ? ! her insna gibi salaş gezebilriz fit bir vücudun olmayabilri ki her olmayanın eşi böyle yapsaydı ooooo ... önce kendine bakacak .. yerinde olsam hiç taviz vermem pasaklı bi insan değilsem ki değilsindir. o uğraşsın koşsun peşimden .. ben hiç parmağımı kıpırdatmam bi kere tarzı insanı rencide ediyo düzgün söyleme k var .. sende bi kıvanç tatlıtuğ burak özçivit değilsi derdim açıkçası :))

Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...

Bence kendisinde bir problem var ama sorun sendeymiş gibi bahaneler uyduruyor uyanık ..
Onun dediği gibi bi hatun ol bakalım, yine düzelmezse yüzüne çarparsın söylediklerini.

Hayır, benim anlayamadığım şey yataktaki cinsel isteksizliğini pijamaya bağladı diyelim. Bu normal hayattaki öpmek istememe, sarılmamasını neye dayandırıyor acaba? Biz sevgilimle 5,5 yıldır beraberiz, yanyanayken birbirimize temas etmeden duramayız. Ciddiyet gerektiren ortamlarda veya büyüklerimizin yanında dayanamayıp gizlice el ele tutuşuruz:1:
O araba kullanırken bile eleleyizdir, "sırf rahatça elini tutabilmek için otomatik vites aldım" der hatta şakasına.:1:
Bu durumun cinsellikle falan da alakası yok bence; cinsellikten çok daha önemli bir sorununuz var.
Sevgi, saygı, aşk, tutku, özlem.. nasıl isimlendirirseniz artık. Çok üzülerek söylüyorum ama; Asıl bunlar yok eşinizde.:50:

Son düzenleme:
canım gay değildir belki hormonları çok salgılanmıyordur:26:

Velev ki öyle, öyle bir evlilikte çok zor canim. Adam senin ile cinsellik yasamasi için tedavi olmasi lazim. Bir kadin için çok aci bir durum.
Ben açikçasi öyle biri ile evlenemezdim. Her insan sevilmek, istenilmek ister, ve bunun zor ile olmasi,...

Kanimca istikrarsiz olmak ve gay olmak benim için ayni sey, ayni aci.

Not: gay olmak kötü birsey degildir, gay insanlara gayette saygim vardir fakat gay insan ile evlenilmez diyorum.

Hayır, benim anlayamadığım şey yataktaki cinsel isteksizliğini pijamaya bağladı diyelim. Bu normal hayattaki öpmek istememe, sarılmamasını neye dayandırıyor acaba? Biz sevgilimle 5,5 yıldır beraberiz, yanyanayken birbirimize temas etmeden duramayız. Ciddiyet gerektiren ortamlarda veya büyüklerimizin yanında dayanamayıp gizlice el ele tutuşuruz:1:
O araba kullanırken bile eleleyizdir, "sırf rahatça elini tutabilmek için otomatik vites aldım" der hatta şakasına.:1:
Bu durumun cinsellikle falan da alakası yok bence; cinsellikten çok daha önemli bir sorununuz var.
Sevgi, saygı, aşk, tutku, özlem.. nasıl isimlendirirseniz artık. Çok üzülerek söylüyorum ama; Asıl bunlar yok eşinizde.:50:

Evet, iste bu! Anlatmak istediklerim tam bu! Sorun dedigin gibi cinsellikten çok daha büyük. Ve bizde arabada hep el tutusuruz :1:

erkeklerin istediklerine göre oynayalım, onlar bizim için ne yapıyor, onlarda sexi iç çamaşır giysin o zaman:1::1:

işin şakası tabii

aman karım beni böyle beğenmez deyip balkonunu six pack e çeviren görmedim hiç

böyle böyle burunları kalkıyor işte, hatun etrafımda dört dönüyor parmağımı oynatmama gerek yok, gel keyfim gel:27:

Evet chess ben de six pack istiyorum gogsune epilasyon yaptirsin istiyorum manikur pedikur yaptirsin :31:

Back
X