• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pik mi bakabilir misinizz

Yumurtlama gördükten 1-2 sonra çatlar bazı insanlarda 1 bazılarında 2 benimki 2 gün oldu arkadaşta 1 olmuş mesela
Bende bilemedim o yüzden bi ovulasyon testi yapıp bakayım dedim ilk defa çatlamayı görücem pcos olduğum için daha önce tedavı olmadan hiç piki görememiştim

Eklentiler

• 17629655989266422698029665389681.webp
    17629655989266422698029665389681.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 19
Evet yumurtlama bugün değerlendirmediyseniz değerlendirin mutlaka
Eğer yarın çatlamazsa değerlendirmeyin kalite için çatlarsa değerlendirin
Tamam bu geceyi mutlaka değerlendiricem ovulasyon testinde t silikleşirse yarın akşam da değerlendiricem ama eğer koyu çıkarsa bir gün boş geçicem anladım teşekkür ederim inşallah kalırız 🙏🙏🤗

Tamam çok teşekkür ederim yarın sabah ilk idrarımla tekrar yaparım atarım buraya
Bugün saat kaçta yaptıysanız yarında aynı saate yapın ilk idrarla yapılmaz ovülasyon testi yapacağınız idrar en uygun saat öğlen saatlari ve yapmadan 2 saat önceye kadar sıvı alımı olmicak

Canım benim de yumurta 17 milim dedi doktor pazartesi günü çatlama aşamasın da dedi en geç salı akşamına kadar çatlatma iğnesi vur dedi salı günü 12 buçuk öğlen vurdum çatlamasını bekliyorum anlamıyorum da nasıl çatladığını ilişki 1 hafta boyunca dedi de ne sıklıkla oluyor sizin ben bi gece eşim işten gelince 2 de oluyor birde o gecenın sabahında oluyor günde iki kez olmuş oluyor bazı yerlerde okudum sık ilişki sperm sayısını azaltıyormuş günde akşam sabah iki kere olması fazla mı sizin günde 1 sefer mı oluyor
Bu da benım şimdi ki yaptığım ovulasyon testi çatlama olmamış değilmi kızlar bi baksanız
Canim ben muayene olmaya gittim gun 20 nm diyince o gunu degerllendireyim dedim ertesi gun pik çıkınca değerlendirdim bugünde catlama değerlendirmeye çalışıcam. Doktor catlama evresinde 3 4 güne çatlar gun asiiri iliski dedi( bu arada yumurtam kendi buyudu kendi catlayacak ilac kullanmiyorum umaraim saglikli catlamistir)riske atmayayim diye su 3 gununu degerlendirmek istedim sizin hem aksam hem sabah olmasi spermin kalitesi açısından sıkıntı olabilir

Canim ben muayene olmaya gittim gun 20 nm diyince o gunu degerllendireyim dedim ertesi gun pik çıkınca değerlendirdim bugünde catlama değerlendirmeye çalışıcam. Doktor catlama evresinde 3 4 güne çatlar gun asiiri iliski dedi( bu arada yumurtam kendi buyudu kendi catlayacak ilac kullanmiyorum umaraim saglikli catlamistir)riske atmayayim diye su 3 gununu degerlendirmek istedim sizin hem aksam hem sabah olmasi spermin kalitesi açısından sıkıntı olabilir
Anladım canım allahım nasip ederde benım ikinci gebeliği olucak birincisi allahıma şükür kendiliğimden kaldım tedavi veya yumurta büyümesini bilmeden ansızın kaldım bunda pcos olduğum için tedavi görerek yumurtam gelişti hayırlısı inşallah yumurtlarımız sağlıklı bir şekilde döllenir hamile kalırız bende öyle yapım bugünü değerlendiril yarın tekrar ovulasyon testi yapayım

Anladım canım allahım nasip ederde benım ikinci gebeliği olucak birincisi allahıma şükür kendiliğimden kaldım tedavi veya yumurta büyümesini bilmeden ansızın kaldım bunda pcos olduğum için tedavi görerek yumurtam gelişti hayırlısı inşallah yumurtlarımız sağlıklı bir şekilde döllenir hamile kalırız bende öyle yapım bugünü değerlendiril yarın tekrar ovulasyon testi yapayım
Hadi bakalım canim insallah allahim hakkımızda hayırlısını nasip eder

Aynen siz görseli atın yorumlarız ama bugğn ilişki olsun
Bugün öğleden sonra sıvı alımını kesip yaptim alltaki yazısız olan yorumlarmısın

Eklentiler

• 17630354736976681899292720896321.webp
    17630354736976681899292720896321.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 17630354982457449972542592338294.webp
    17630354982457449972542592338294.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 14
Back
X