• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pik mi bakabilir misinizz

Dünkinden koyu mu canlı baktığınızda ilk 15.dk da
Yok dünki benım t çizgisi c ye göre daha koyuydu bariz fark vardı arasında c açık kırmızıydu bugün ki yaptığım da c ve t aynı renk tonunda dünkü gibi t koyu değil açık c Le hemen hemen aynı tonda

Yok dünki benım t çizgisi c ye göre daha koyuydu bariz fark vardı arasında c açık kırmızıydu bugün ki yaptığım da c ve t aynı renk tonunda dünkü gibi t koyu değil açık c Le hemen hemen aynı tonda
Tamam çatlamamış son 2 fün değerlendirdiyseniz bugün boş geçsin yarın yekrar atın büyük ihtimal çatlar zaten değerlendirin mutlaka yarını

Canım benim de yumurta 17 milim dedi doktor pazartesi günü çatlama aşamasın da dedi en geç salı akşamına kadar çatlatma iğnesi vur dedi salı günü 12 buçuk öğlen vurdum çatlamasını bekliyorum anlamıyorum da nasıl çatladığını ilişki 1 hafta boyunca dedi de ne sıklıkla oluyor sizin ben bi gece eşim işten gelince 2 de oluyor birde o gecenın sabahında oluyor günde iki kez olmuş oluyor bazı yerlerde okudum sık ilişki sperm sayısını azaltıyormuş günde akşam sabah iki kere olması fazla mı sizin günde 1 sefer mı oluyor
Bu da benım şimdi ki yaptığım ovulasyon testi çatlama olmamış değilmi kızlar bi baksanız
Canım sen çatlatma iğnesi olduğun için ovulasyon testi seni yanıltır çoğu pik gibi çıkar bilgin olsun

Canım testim bugün böyle çıktı F fdn0309

Eklentiler

• image-1763154920202.webp
    image-1763154920202.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 8
Back
X