- Konu Sahibi cheriberry
Dünkinden koyu mu canlı baktığınızda ilk 15.dk daBugün öğleden sonra sıvı alımını kesip yaptim alltaki yazısız olan yorumlarmısın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkinden koyu mu canlı baktığınızda ilk 15.dk daBugün öğleden sonra sıvı alımını kesip yaptim alltaki yazısız olan yorumlarmısın
Anladım canım teşekkür ederim yarın yine aynı saatte test yaparımYumurtlama hala devam ediyor çatlama olmamış
Yok dünki benım t çizgisi c ye göre daha koyuydu bariz fark vardı arasında c açık kırmızıydu bugün ki yaptığım da c ve t aynı renk tonunda dünkü gibi t koyu değil açık c Le hemen hemen aynı tondaDünkinden koyu mu canlı baktığınızda ilk 15.dk da
Ve birde bugün benım gögüsüm dolgun hemde göğüsümün ucunu ile geri bastıedığımda acıma hissi varDünkinden koyu mu canlı baktığınızda ilk 15.dk da
Tamam çatlamamış son 2 fün değerlendirdiyseniz bugün boş geçsin yarın yekrar atın büyük ihtimal çatlar zaten değerlendirin mutlaka yarınıYok dünki benım t çizgisi c ye göre daha koyuydu bariz fark vardı arasında c açık kırmızıydu bugün ki yaptığım da c ve t aynı renk tonunda dünkü gibi t koyu değil açık c Le hemen hemen aynı tonda
Tamamdır teşekkür ederimTamam çatlamamış son 2 fün değerlendirdiyseniz bugün boş geçsin yarın yekrar atın büyük ihtimal çatlar zaten değerlendirin mutlaka yarını
Canım sen çatlatma iğnesi olduğun için ovulasyon testi seni yanıltır çoğu pik gibi çıkar bilgin olsunCanım benim de yumurta 17 milim dedi doktor pazartesi günü çatlama aşamasın da dedi en geç salı akşamına kadar çatlatma iğnesi vur dedi salı günü 12 buçuk öğlen vurdum çatlamasını bekliyorum anlamıyorum da nasıl çatladığını ilişki 1 hafta boyunca dedi de ne sıklıkla oluyor sizin ben bi gece eşim işten gelince 2 de oluyor birde o gecenın sabahında oluyor günde iki kez olmuş oluyor bazı yerlerde okudum sık ilişki sperm sayısını azaltıyormuş günde akşam sabah iki kere olması fazla mı sizin günde 1 sefer mı oluyor
Bu da benım şimdi ki yaptığım ovulasyon testi çatlama olmamış değilmi kızlar bi baksanız
Hadi ya bilmiyordum çatladığımı görebileyim diye yapıyordum başka türlü nasıl anlıycam kiCanım sen çatlatma iğnesi olduğun için ovulasyon testi seni yanıltır çoğu pik gibi çıkar bilgin olsun
Testi yapmaya devam edin sizHadi ya bilmiyordum çatladığımı görebileyim diye yapıyordum başka türlü nasıl anlıycam ki
Doktora gidip ancak öğrenebilirsiniz bende iğne olduğumda vallahi çok uzun süre pik çıktı ovulasyonHadi ya bilmiyordum çatladığımı görebileyim diye yapıyordum başka türlü nasıl anlıycam ki
Hadi ya tam bklm olmazsa bende doktora giderimDoktora gidip ancak öğrenebilirsiniz bende iğne olduğumda vallahi çok uzun süre pik çıktı ovulasyon
Senin yumurTan çatlamıyor anlamadım
Bende anlamadım yaSenin yumurTan çatlamıyor anlamadım
Kiste dönüşmüş olabilir kontrole gitmen lazımBende anlamadım ya
Yok hayır yumurtam çatlamış kontrole gittim testler bazen yanıltabilirKiste dönüşmüş olabilir kontrole gitmen lazım
İyi o zamanYok hayır yumurtam çatlamış kontrole gittim testler bazen yanıltabilir