- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siliklesincede denemek gerekiyor muŞu an pik. Yarın da deneyin yarın da pik görebilirsiniz. Silikleşirse çatlamıştır. Değerlendirmeniz gerekir bu günleri.
Asıl silikleşince denemek lazım diye biliyorum. Yumurta çatladığı zaman döllenmeyr hazır hale geliyor çünkü. Mutlaka değerlendirmelisiniz.Siliklesincede denemek gerekiyor mu
Cok twseklur ederim bugun dahil o zaman 2 3 günü degerlendiriyim cok sagolunAsıl silikleşince denemek lazım diye biliyorum. Yumurta çatladığı zaman döllenmeyr hazır hale geliyor çünkü. Mutlaka değerlendirmelisiniz.
Merhabalar beyaz saydam uzayan akıntı oldu mu bugünlerde ?Cok twseklur ederim bugun dahil o zaman 2 3 günü degerlendiriyim cok sagolun
Hayir daha olmadı belki çatlayınca olurMerhabalar beyaz saydam uzayan akıntı oldu mu bugünlerde ?
Evet bu konu ile alakalı net bir bilgi yok kimisi çatlayınca diyor kimisi çatlamadan önce diyor çok teşekkürler geri dönüşünüz içinHayir daha olmadı belki çatlayınca olur
MasAllah cnm ins hayırlısi ile saglikla bana da isteyen herkese de nasip olurBugünü de degerlendir siliklesince de degerlendir canm hatta yarın sabahta degerlendir kalkma yat
Koyuluk geçinceye kadar degerlendir benm 3 gün pik oldu yavaş yavaş siliklesmeye başladı (17-18-19 koyuydu) (20-21-22-23 siliklesmeye başladı tamamen 24unde siliklesti
17-18-19-20-23-24u değerlendirdim sukur oldu
Insallah canm sen günlerini degerlendir gerisini hiç kafana takmaMasAllah cnm ins hayırlısi ile saglikla bana da isteyen herkese de nasip olur
Cok tesekkur ederimInsallah canm sen günlerini degerlendir gerisini hiç kafana takma
Ins hayirlisi ile cok tesekkur ederim duaların içinEvet olmuş canım pik görünüyor yarında böyle görebilirsin silikleşmesi lazım onun silikleşince değerlendir 1 saat falan dayanabilrsen yada yarım saat kalanın altına yastık koy ayaklarını havaya dik yada dümdüz yat belden altını oynatmadan Rabbim gönlüne göre versin inş tez zamanda hamile olursun..
Havuç ye kolay çatlasın benimde 3 gün falan böyle oldu ve gec çatladı
Kac tane havuc yemek lazım cnm peki gebelik oldu muHavuç ye kolay çatlasın benimde 3 gün falan böyle oldu ve gec çatladı
Ben bulamadım canm havuç yemedim ama tuketenler memnunKac tane havuc yemek lazım cnm peki gebelik oldu mu
Bende t3mizlendigimden beri boş günüm olmadı sıkıldım vallaBen bulamadım canm havuç yemedim ama tuketenler memnun
Oldu canm ben koyu çıktığı günleri değerlendirdim ertesi gün mesela 17-18-19 temmuz koyu cikti değerlendirdim 20 temmuz hafif silik oldu onu da değerlendirdim ama tam silik değildi snrasinda 23-24 temmuz siliklesti onlarida değerlendirdim
Ama ben adet günüm bittikten snra boş günüm pek olmadi 11 temmuzdan 29 temmuza kadar değerlendirdim sayılır![]()
Bal tarçın çörek otunu önceden yaptım ben ocak ayında iste bnde kist yapmıştı canm yumurta oluşmuş çatlamamışti ona dikkat etBende t3mizlendigimden beri boş günüm olmadı sıkıldım vallaya prolaktinim kanda normal cikti ama gogsum sızlıyor bal tarcin corekotu yaptım bi damla da sut geldi 3 gündür testere disli aslan pencesi de içiyorum hayirlisi olsun artık