Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Allah inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin. Ben çok mücadele ettim çok doktor gezdim inan artık pes ettim . Bekliyorum bakalım ne zmn Rabbim ol dese o zamani bekliyoruzYaaa üzüldüm gerçekten Rabbim şafi ismiyle şifa versin bir an önce sağlıklı sıhhatli bebişin olur inşAllah bende 8 ay önce bebeğimi kaybettim sezaryen oldum herkesin hikayesi o kadar farklı ki ama acılarımız hep aynı
Haklısın gerçekten zor bir imtihan Allah’a sığınmaktan dua etmekten ümit etmekten başka bir çaremiz yok ama.Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Allah inşallah en yakın zamanda sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin. Ben çok mücadele ettim çok doktor gezdim inan artık pes ettim . Bekliyorum bakalım ne zmn Rabbim ol dese o zamani bekliyoruz
26,,,,28 güne bir adet görüyorum ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bugün 10. Günüm pik göremedim kaç gün daha yapmalıyım sizceCnm hemen olmasini bekleme yani ben 18-22 agustosta olmustum en son yumurtlamam 31 di yani aradan 8_9 gun gecmisti yapmaya devam et
Cnm pik görene kadar devam et ayni saatlerde yapmaya ozen goster ztn yumurtlama 24 saat suruyor kisa bi zmn dilimi26,,,,28 güne bir adet görüyorum ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bugün 10. Günüm pik göremedim kaç gün daha yapmalıyım sizce
Tamam ama elimde çok test yok yani eğer olmuycaksa bırakmak istiyorum sizce daha devam etmeliyim bunu bilmiyorumCnm pik görene kadar devam et ayni saatlerde yapmaya ozen goster ztn yumurtlama 24 saat suruyor kisa bi zmn dilimi
Cnm testleri ayni saatlerde mi yaptinTamam ama elimde çok test yok yani eğer olmuycaksa bırakmak istiyorum sizce daha devam etmeliyim bunu bilmiyorum
Aynı saatlerde ve sıvı alımını bırakarak yapmanız lazım uygulamada yumurtlama me zaman gösteriyorTamam ama elimde çok test yok yani eğer olmuycaksa bırakmak istiyorum sizce daha devam etmeliyim bunu bilmiyorum
Buda bugünün testi evet aynı saate sıvı almadan ikinci idrarCnm testleri ayni saatlerde mi yaptin
Attım tersini buraya öyle yapıyorum bugünn12. Gün testiAynı saatlerde ve sıvı alımını bırakarak yapmanız lazım uygulamada yumurtlama me zaman gösteriyor
Adetin ilk gununden saydiginda mi ilk gunun cnmAttım tersini buraya öyle yapıyorum bugünn12. Gün testi
Adetimin en başından 12. GünümAdetin ilk gununden saydiginda mi ilk gunun cnm
Tamam normalde 14. Gunde fln oluyor cnmAdetimin en başından 12. Günüm
evet cnm pik olmusBen 3 gündür yapıyorum ovulasyon testini. Bugün 15inci günüm. Yaklaşıyor mu benim pik?
Olmuş mu sizce bu düne aitCnm pik görene kadar devam et ayni saatlerde yapmaya ozen goster ztn yumurtlama 24 saat suruyor kisa bi zmn dilimi
Buda bugüne aitTamam normalde 14. Gunde fln oluyor cnm
evet cnm pik olmus
Olmus gibi cnm bi taneyle anlamak zor ama degerlendirinBuda bugüne ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?