Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba, ben pikassos kullandım bir dönem. o dönem duphaston da kullanıyordum hekim önerisiyle. 2-3 ay bir etkisini görmedim duphaston da bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa regl oluyorsun söktürüyor. pikassos ve duphaston birlikte kullandığım 3. ayda bir gebeliğim oldu fakat maalesef düşükle sonuçlandı. yumurta sağlığı için iyi, bence kullanmaya devam et. günde 3 tane ve büyük olduğu için ben kullanmakta zorlanmıştım, şimdi ocean polysitol kullanıyorum. hem de günde bir de kere şase şeklinde olduğu için maddi olarak da kullanım açısından da rahat ediyorumBu takviyeyi kullanan hanımlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen. Çok fazla konu yok bu takviye ile ilgili ne kadar kullandınız bu takviye ile ne zamana hamile kaldınız adetleriniz düşene girdi mi ?
Beni maddi olarak zorluyor ama geçen ay kendiliğimden 30 günde adet oldum. Kilo verme sürecinde olduğum için adet gecikmeleri çok etkiliyordu kilo vermemi bu sebepten takviye bana iyi geldi.canım merhaba, ben pikassos kullandım bir dönem. o dönem duphaston da kullanıyordum hekim önerisiyle. 2-3 ay bir etkisini görmedim duphaston da bebek varsa tutunmasını sağlıyor yoksa regl oluyorsun söktürüyor. pikassos ve duphaston birlikte kullandığım 3. ayda bir gebeliğim oldu fakat maalesef düşükle sonuçlandı. yumurta sağlığı için iyi, bence kullanmaya devam et. günde 3 tane ve büyük olduğu için ben kullanmakta zorlanmıştım, şimdi ocean polysitol kullanıyorum. hem de günde bir de kere şase şeklinde olduğu için maddi olarak da kullanım açısından da rahat ediyorum
Bende pcos var. Haliyle insülin direnci de var. Glifor kullanamıyorum 2-3 gün anca dayanabiliyorum. Önceliğim kilo verip transfer olmak. Ama bazen diyorum bu takviyeye devam edip kendiliğimden hamile kalmayı mı bekleyeyimkullanmamın 8.ayında hamile kaldım. gebeliğin ilk ayları aynı takviyeyi kullanmaya devam ettim doktorumun önerisiyle
Fiyatı ne kadar bu takviyeninBende pcos var. Haliyle insülin direnci de var. Glifor kullanamıyorum 2-3 gün anca dayanabiliyorum. Önceliğim kilo verip transfer olmak. Ama bazen diyorum bu takviyeye devam edip kendiliğimden hamile kalmayı mı bekleyeyim
çok sevindim kendiliğinden regl olabilmenee. ocean polysitol ile içerikleri oldukça benzer. pikassosun bir kutu fiyatına neredeyse ocean’ı alabiliyorsun. tabii seçim senin, beni de biraz zorlamıştı maddi olarak çünküBeni maddi olarak zorluyor ama geçen ay kendiliğimden 30 günde adet oldum. Kilo verme sürecinde olduğum için adet gecikmeleri çok etkiliyordu kilo vermemi bu sebepten takviye bana iyi geldi.
800 falan 1 kutu 15 gün gidiyorFiyatı ne kadar bu takviyenin
Sizin adetiniz düzenli miydi peki ocean kullansam yine adet görmeye devam eder miyim acabaçok sevindim kendiliğinden regl olabilmenee. ocean polysitol ile içerikleri oldukça benzer. pikassosun bir kutu fiyatına neredeyse ocean’ı alabiliyorsun. tabii seçim senin, beni de biraz zorlamıştı maddi olarak çünkü
ben ağır pkosluyum adetlerim hayatımın hiçbir döneminde düzenli olmadı. ocean ile 2 aydır düzenli oldum ve bu ay hormonlarım hala kötü olmasına rağmen hekimim yumurtalarımın iyi göründüğünü söylediSizin adetiniz düzenli miydi peki ocean kullansam yine adet görmeye devam eder miyim acaba
Süpersinizben ağır pkosluyum adetlerim hayatımın hiçbir döneminde düzenli olmadı. ocean ile 2 aydır düzenli oldum ve bu ay hormonlarım hala kötü olmasına rağmen hekimim yumurtalarımın iyi göründüğünü söyledi
Merhabalar ,ben ağır pkosluyum adetlerim hayatımın hiçbir döneminde düzenli olmadı. ocean ile 2 aydır düzenli oldum ve bu ay hormonlarım hala kötü olmasına rağmen hekimim yumurtalarımın iyi göründüğünü söyledi
Diyet yaptığım süreçte sürekli kabız oluyorum bana da o konuda iyi geldi ancak tatlı krizlerimde bir değişiklik yok. Çok yoruluyorum 2. Çocuk isteğim iradem nefsim sürekli kendime savaş halindeyim.Merhabalar ,
Ben de doktor önerisiyle picassos kullanıyorum 2. Ayımdayım eczaneden 700 tl ye alıyorum. Bendeki etkileri barsak rahatlaması gebelik henüz oluşmadı sanki ruh halimi de dinginleştirdi ve tatlı krizlerim daha az 700 liraya alınabilecek kafa rahatlatan bir takviye. Sorun günde 3 defa alınıyor ve bunun organizasyonunu sağlamak çok zor geliyor bana
ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, bu ay henüz test yapmadım gebelik var mı yok mu bilmiyorum. aşırı kilolu değilim 157 boya 60 kiloyum ama tüm fazla kilom göbek çevremde yani gerçekten kocaman bir göbeğim var ve yağ oranım yüksek. 45-50 kiloydum yıllarda, tüm kiloyu 10 ayda aldım ama zayıfken de regl olamıyordum. sabırsızlık en büyük düşmanımız aslında ama başka türlü de olmuyorSüpersinizkaç kilosunuz ? İlk gebeliğiniz mi ? Benim bir kızım varilk gebeliğimde 92 kg ile hamile kaldım.tansiyon şeker son aylarda çok kötü oldum. Doktorum bu sefer daha temkinli 80-75 arası olmamı istiyor. Ama çok sabırsızım acele ediyorum
Adetlerinizde bir değişiklik oldu mu peki ya da zaten düzenli miydi ?Merhabalar ,
Ben de doktor önerisiyle picassos kullanıyorum 2. Ayımdayım eczaneden 700 tl ye alıyorum. Bendeki etkileri barsak rahatlaması gebelik henüz oluşmadı sanki ruh halimi de dinginleştirdi ve tatlı krizlerim daha az 700 liraya alınabilecek kafa rahatlatan bir takviye. Sorun günde 3 defa alınıyor ve bunun organizasyonunu sağlamak çok zor geliyor bana
40:1 myo ve dkiro inositol şeklinde kullanmak sanırım toplam 2 gram gibi kalmış aklımda ama emin değilim şimdiBir de inosytol ve myo inosytollerin pcoslar için günde 4 gram alınması gerektiğini söyleyen takviyeler üzerine uzman bir dr var youtubede ama piyasada 4 gram inosytol yok
merhaba, çok teşekkür ederim. benim semptomlarım biraz ileri seviye. aklınıza gelebilecek hormonlarımın hepsi birbirinden kötü, yumurtlamıyorum, saçım döküldü, göbeğim kocaman, inflamasyonum ve insülin direncim hep aşırı yüksek seyrediyor. o nedenle hekimim de ağır düzey olduğunu söylemişti ama umutsuz değilim hiçbir zamanMerhabalar ,
Ağır pcoslu terimini doktorunuz mu söyledi kendinizi öyle düşünmeyin pcos var ya da yok öyle düşünün güzellikler gelsin hayatınıza
Adetlerim 2 sene önceye kadar düzensizdi o ara cok seyahat ediyordum simdi nadiren birkaç günlük sapmalar harici düzenli ama bence adete etkisi büyük saati bile düzene girdi öyle söyleyebilirim . Benim pcostaki sorunum amh ımın cok yuksek olması sadece belirtim bu diyebilirim suanlıkAdetlerinizde bir değişiklik oldu mu peki ya da zaten düzenli miydi ?