- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
Hayır olmamıştı ben çok az kullandım hiç seker tüketmedim bol su için ve stres yapmayın streste cok basaksamin
İdrar söktürür hali hazırla idrar yolu enf varsa onu tetiklemistir sistit olmussunuz buyuk ihtimalleİste içer içmez aksamina aşırı bir yanma ve idrar şıklığı başladı idrardan sonra aşırı bir mesane yanması oluyor
Yani bende direnç çıkmadı aldım bi iki kullandım bıraktım yanma olmadı da mide bulantısı ishal falan yaptıEvet ama asiri bir idrar ve yanma proplemi başladı
Nasıl geçecek bu ilacı bıraktım zatenİdrar söktürür hali hazırla idrar yolu enf varsa onu tetiklemistir sistit olmussunuz buyuk ihtimalle
İshal yok ama yanma ağrı acı fazlasıYani bende direnç çıkmadı aldım bi iki kullandım bıraktım yanma olmadı da mide bulantısı ishal falan yaptı
İlac kaynakliysa 24 saatte etkisi gecer degilse rahatsizliginiz vardir baskaNasıl geçecek bu ilacı bıraktım zaten
İlk defa geldi başıma bugün idrar testi verdim bakalım ne çıkacak ilacı bıraktım dün içmedim bugün de devam ediyorİlac kaynakliysa 24 saatte etkisi gecer degilse rahatsizliginiz vardir baska
Boy kilonuz kaç acabaBenim tahlilimde direnc çıkmadığı halde kullandım pkos olduğum icin
170 boyum suan 80 kiloyum ama dogum yaptim daha veremedim o yüzden. Tedaviyi aldigim zaman kilom 62ydiBoy kilonuz kaç acaba
Anladım canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallahŞuan yok adet oldum ikinci kutuya geçtim kullanmaya devam ediyorum ilacı
Siz n’aptınızAnladım canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Ben henüz adet göremedim polikistik overliyim en son 2 Nisan da adet olmuştum ikidir kan da veriyorum negatifSiz n’aptınız
Ah ooo duygular ben d senede bir adet oluyorumBen henüz adet göremedim polikistik overliyim en son 2 Nisan da adet olmuştum ikidir kan da veriyorum negatifyarın tarlusal kullanmaya başlayacağım yumurta takibi de yaptım evde ama polikistik over olduğu için bi koyu bi silik çıkıp durdu
Ah ooo duygular ben d senede bir adet oluyorum
Bende duphaston kullandım bugün ilk günüm dün bitti bakalım kaç gün içinde olacağımMaalesef söktürücü kullanıyorum öyle uzun süre bekleyemiyorum dayanamıyorum
Aynen bende beklemedeyim pazar günü bittiBende duphaston kullandım bugün ilk günüm dün bitti bakalım kaç gün içinde olacağım
Bugün geldiAynen bende beklemedeyim pazar günü bitti
Benimde çok şükürBugün geldi
Önümüzdeki ay İnşallah Umut varBenimde çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?