E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
kızlar bende platese başlamak istiyorum..
fakat ben çok zayıfım..
amacım daha da zayıflamak değil tabiki..
kilo alamadığım için belki zayıf olsamda fit bir görünüme sahip olabilirim diye düşündüm..
sizce platesin zayıflara ne gibi faydası olabilir..
birde kas yapmama da yardımcı olurmu?
zayıflar spor yapmıycak die bir şey yok ki canım...spor kilolular için değil,sağlıklı yaşam içindir....pilates zayıflatmaz sıkılaştırır,duruş bozukluklarını giderir,esneklik kazandırır,ağrılara iyi gelir,bol oksijen almamızı sağlar,doğru nefes almayı öğretir böylece daha pozitif oluruz..kas kütlesini arttırır..yoksa ebru şallıda çok zayıf o nie yapsın di mi?sen başla canım en kısa zamandakaydirigubbakcemile2
ist. cevahır de kı spor malz. magazasından top ve lastık aldım..
top 65 cm dunlop marka ıstenıldıgınde yanlarından lastıklerı takılıyor kol calısmak ıcın.. cıkardıgından normal top... lastıksız olanı da var onun fıyatı 20 tl lastıklı olan 23 tu.. ıcınde pompası da var.
lastık ın uzerınde marka goremedım oda 5 tl ıydı... memnunum ıkısınden de uygun 50-60 lar duyuyorum gerek yok onlara..
1,50 ile 1,60 arası olanlar 55 cm'lik pilates topu
1,60 ile 1,70 arası olanlar 65 cm'lik pilates topu
1,70 ile 1,85 arası olanlar 75 cm'lik pilates topu almalıdır canım...benim topum ve lastiklerim delta marka..75cm lik te topum var..lastikler,yumuşak-orta-sert olmak üzere 3lü pakette satılıyor..renkleri markaya göre değişiyor...
sarı=yumuşak
yeşil=orta
mavi=sert..ama dediğim gibi bunlar delta markasının renkleri...renklerine göre değilde sertliklerine bakarak almalısın..değişiyor..
Arkadaşlar ebrulinin programında ulandığı lastikler ile piyasada satlan lastikler farklı ebrulinin lastikleri çok ince canlı yayındakiprogramında koptu bir kere ben internetten Plates Topu 0 212 644 46 00 sitesinden 3'lü lastik set aldım.Delta marka aldım çok güzel çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?