Saç Rengi ve Saç Boyama Pilatin saç renginden açık küllü kumral saç rengine boyamak isteyenler

minaG

yubbiiii:P
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
170
1
318
Arkadaşlar pilatin saç renginden cok sıkıldım,açık küllü kumral yada koyu küllü sarı yapmak istiyorum,nasıl olucak tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorummm:26::26:

Zemin platin olduğu için önce pigment yüklemesi yapmanız gerekecek
Bu işlem saçta istenmeyen renk (turunculuk,yeşerme) oluşumunu engelleyeceği gibi boyanın saçta tutunmasını ve akmamasını sağlayacak
Pigmentasyon işlemini burada açıkladım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...rmerenk-kataloglarisorulariniz-cevaplari.html
Daha sonra istenilen renk (koyu sarıyla açık kumral aynı renk aslında) boyanacak
15-20 gün sonra tekrar cila işlemi yapılabilir

Tatlım cok teşekkürler cevabın için bitanesinn,Şey bu pigmentasyon işlemi ve istediğim renge boyama işlemi,aynı günde biter mi,yani kuaförden istediğim saçlarla çıkabilirmiyimm...3 hafta koyu saçla dolaşmak istemiyorum,hemen o gün istediğim saçlarla çıkmak istiyorum kuaförden...düğünümde var temmuz 15te,walla çok karışığım canımm..bakalım nolucakkk....:26::26:

arkadaşlar günaydın başka deneyimi olan yokmuu,pilatinden açık kumral yada koyu sarıya dönen olmadı mıı hiçç.çok çekiniyorum yaptırmaya ya çok kötü olursa :26::26:

Rica ederim. :)
Tabii zaten pigmentasyon işleminden sonra hemen boya yapılması gerekiyor
30 dk pigmentasyon 30-45 dk boya işlemi oluyor

Rica ederim. :)
Tabii zaten pigmentasyon işleminden sonra hemen boya yapılması gerekiyor
30 dk pigmentasyon 30-45 dk boya işlemi oluyor

Tatlım hala pilatinden kurtulamadım ben...düğünüme 1 hafta kala açık kumral için gitttim kuaföre,fakat şaçım resmen gri ile yeşil arası bşy oldu,felaketti,sonra saçımdan o rengi çıkartıp tekrardan herzamanki röfleyi yaptı bana..anlayacağın hala kurtulamadım ben bu renkten...!pigmentasyonda yaptı ama neden olmadı???bir iki kuaförle konuştum onlar kızıla yakın bir renk boyayacaklarını ve sonrasında istediğim rengi elde edeceklerini söylediler ama...güvenemiyorum,oda felaketle sonuçlansın istemiyorum...YARDIMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…