Pilavı nasıl koyabilirim

Helena83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
215
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar! Yardıma ihtiyacım var . Misafirim gelecek ve servis tabağında pilavı şık bir sunumla servis etmek istiyorum. aynen şöyle $Ananaslı-Pilav-300x200.webp Ben bunu denedim arkadaşlar kaseye koyuyorum servis tabağını ters çeviriyorum felan ama kaseden pilav çıkmıyor yada dağılıyor püf noktası nedir bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen. Uğraşıyorum olmuyor pratik bi şekilde tek hareketle nasıl yaparım bunu ..
Teşekkürler..

Son düzenleme:
muthis bilgili oldugumu iddia edemem ama annemden gordugum, kaseyi once stretch film ile sariyordu sonra pilavi kasede sekle sokup tabaga geciriyordu. bu soruna cevap olur mu acaba?

Çok enteresan :53: Ben hiç kaseden çıkmama gibi bir sorun yaşamadım. Belki kaseye çok gevşek koyuyorsundur ya da tam aksine çok sıkıştırıyorsundur? Bir de kaseyi kaldırırken sevis tabağından hiç kaldırmadan hafif dairesel hareket yapınca daha güzel çıkıyor.

muthis bilgili oldugumu iddia edemem ama annemden gordugum, kaseyi once stretch film ile sariyordu sonra pilavi kasede sekle sokup tabaga geciriyordu. bu soruna cevap olur mu acaba?

Olabilir ama sanki biraz oyalar beni. Kalabalık da.. Tşk.ederim

Çok enteresan :53: Ben hiç kaseden çıkmama gibi bir sorun yaşamadım. Belki kaseye çok gevşek koyuyorsundur ya da tam aksine çok sıkıştırıyorsundur? Bir de kaseyi kaldırırken sevis tabağından hiç kaldırmadan hafif dairesel hareket yapınca daha güzel çıkıyor.

Arasını bul diyosun denicem. Tşk. ederim

Acaba pilavının yağı az olabilirmi yoksa neden çıkmasınki kaseden:44:

Yağı iyi panik yapıyorum sanırım. Hızlı olmam lazım. Saol

Evet canım eğer biraz sıkıştırırsan dağılmaz çıkar kâseden...Üzerinede önceden bir yere maydanoz yapraklarıkopartıp koy hemen üzerlerine dikiver hoooop kısa sürede olsa da şık olur:49:

önce kaseye pılavı koyun sonra kaşıkla bıraz bastırın, tabağı elınıze alın ve tabağı kapattıktan sonra çevırmeyı deneyın o zaman yapışmaz:)

bırde yenı evlı olduğunuzu düşünerekten size bır adres vereceğim.Burdan kafanıza takılan herşeye bakabılırsınız. www.uzmantv.com

Son düzenleme:
pilav kalıbı var,plastikten yapmışlar,pratik bişi,bir milyoncu gibi yerlerde,ya da marketlerde bulabilirsin

Eki Görüntüle 552083

böyle kaselerden bahsediyor arkadaş.
bir de ben de katılıyorum,
pilavı kaseye koyduktan sonra kaşığın arkasıyla biraz bastırarak sıkılaştırın.

Back
X