Merhaba arkadaşlar! Yardıma ihtiyacım var . Misafirim gelecek ve servis tabağında pilavı şık bir sunumla servis etmek istiyorum. aynen şöyle Ben bunu denedim arkadaşlar kaseye koyuyorum servis tabağını ters çeviriyorum felan ama kaseden pilav çıkmıyor yada dağılıyor püf noktası nedir bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen. Uğraşıyorum olmuyor pratik bi şekilde tek hareketle nasıl yaparım bunu ..
Teşekkürler..
muthis bilgili oldugumu iddia edemem ama annemden gordugum, kaseyi once stretch film ile sariyordu sonra pilavi kasede sekle sokup tabaga geciriyordu. bu soruna cevap olur mu acaba?
Çok enteresan Ben hiç kaseden çıkmama gibi bir sorun yaşamadım. Belki kaseye çok gevşek koyuyorsundur ya da tam aksine çok sıkıştırıyorsundur? Bir de kaseyi kaldırırken sevis tabağından hiç kaldırmadan hafif dairesel hareket yapınca daha güzel çıkıyor.
muthis bilgili oldugumu iddia edemem ama annemden gordugum, kaseyi once stretch film ile sariyordu sonra pilavi kasede sekle sokup tabaga geciriyordu. bu soruna cevap olur mu acaba?
Çok enteresan Ben hiç kaseden çıkmama gibi bir sorun yaşamadım. Belki kaseye çok gevşek koyuyorsundur ya da tam aksine çok sıkıştırıyorsundur? Bir de kaseyi kaldırırken sevis tabağından hiç kaldırmadan hafif dairesel hareket yapınca daha güzel çıkıyor.
Evet canım eğer biraz sıkıştırırsan dağılmaz çıkar kâseden...Üzerinede önceden bir yere maydanoz yapraklarıkopartıp koy hemen üzerlerine dikiver hoooop kısa sürede olsa da şık olur