Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jhahahahaha yes seker pilot ? sen havacilikda hangi sektordesin ? hostesmisin nesin kiz :)
haha anladimmmm canim ya valla bende sok tayim suann :)))) artik seninle acibademlerde takiliriz sekerimm ... seni cok guzel yerlere gotururum alisveris ozellikle_ atlariz arabaya sabah bi cikariz bide aksam puhahah
suan birsey düsündüm canimmm beraber birde is yeri buldukmu tamamdirrr
![]()
Zincirlikuyu yakin degilmi avrupa yakasina? hani benim istedigim bir havayolu sirketi lufthansa orada![]()
benim eski sevglüm türk hava kurumunda pilottuondan ayrıldım gittim bankacıyla evleniom
![]()
canim ya:)) guldurdun beni :)))) HAYIRLISI OLSUN CANIM BENIM... ALLAH BIR OMUR BOYU MUTLULUK VERIR INSALLAHH
selam arkadaslar pilot esleri sevgililer;host esleri sevgililer burda toplanalim tanisalim :)
![]()
![]()
Sen tanıştır arkadaşlarını pilotlarla ve hostlarla ebrumm! Benim sevgilim yarış pilotu idi... Ben öyle yaptım, biz ayrıldık ama arkadaşlar nişanlanacaklar, yuva yapmış oldum en azından
![]()
valla canim kimseyi kimseyle tanistirdigim yok... tanistirmamda buradaki amac.. sevgilisi nisanlisi varsa bu isde calisan onlarla konusup sohbet etmek..... hakkimizda hayirlisi neyse o olur .. seninkiside kismet isi biri gider biri gelir canim![]()
valla canim kimseyi kimseyle tanistirdigim yok... tanistirmamda buradaki amac.. sevgilisi nisanlisi varsa bu isde calisan onlarla konusup sohbet etmek... seninkisi kismet isi .. hakkimizda hayirlisi neyse o olur .. seninkiside kismet isi biri gider biri gelir canim![]()
valla canim kimseyi kimseyle tanistirdigim yok... tanistirmamda buradaki amac.. sevgilisi nisanlisi varsa bu isde calisan onlarla konusup sohbet etmek... seninkisi kismet isi .. hakkimizda hayirlisi neyse o olur .. seninkiside kismet isi biri gider biri gelir canim![]()