Kızlar yeni bir eve taşındım, camlardaki yapışkanları ne yaptıysam çıkaramadımhani yeni pencerelerde oluyor ya reklam etiketleri, onlardan.. çevre de yeni olduğu için bir yardımcı bayan da bulamadım.. hamileyim ve doğumuma az kaldı, bir an önce o yapışkanlardan kurtulmam lazım..
yağ çözücü sıktım, aseton, cif herşeyi denedim, bir çıkar yol bulamadım..
bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim..
telleyebilrisin.ama şu çizmeyen teller varya onla dene pimapene zarar verebilir çünki canım
jilatle hafif başları kaldır
Reklam etiketleri gunes isigindan etkilendigi icin zor cikar telle yavas yavas cikar sonrabulasik deterjani ile sil pvc sakin domestos kir coz gibi maddeler surme pvc isi yapan tanidigim soyledi zarar verirmis en iyisi cif ve bulasik deterjani
Merhaba;
Hamıleymıssınız kendınızı fazla yormayın bence.
Pımapen etıketlerı ıcın de camlarınıza gunes vuruyorsa tam gunec vurup ıyıce ısındıktan sonra cıkarabılırsınız yada sıcak suyle ıslattıgınız bezle sılıp sonra ugrasabılırsınız.
Bırde sac kurutma makınasıyla deneyenler olmustu onlar memnun kalmıslardı.
Allah yardımcınız olsun.
yormayayım diyorum ama gözüme gözüme batıyorlar, her kanatta 2 tane. asabım bozuluyor. yarın öbür gün insanlar da gelecek evime, öyle karşılamak istemiyorum :s saç kurutma makinesini ilk defa duyuyorum. onu da bir deneyeyim inş. teşekkürler..
Mısafırler ıcın bunaltmayın kendınızı bence.
Sonucta hamılesınız ve mısafırlerınız de bunu bılıyor bunun ıcın sıze bırsey demezler ya..
Zaten sızın halınızı bıle bıle artnıyetle konusan mısafırı neyleyeyım
Sız kendınızı yormadan sıcak uygulamalara baslayın derım ılla gozunuze cok batıryorsa.
Kolay gelsın:)
o yapışkanları en iyi çıkaran şey izoamil alkoldür bir pamukla silmen yeterli olur ama onu nerden bulabilirsin hiç bir fikrim yok.
Bi pimapenciye sorarsan onlar belki daha iyi bilir cnm hamilesin madem dikkat et kullandığın deterjanlar dokunmasın..
utunun buhari ya da fon makinesi diyorum benyapiskanlar isidan eridigi icin hemen cikar
Kızlar yeni bir eve taşındım, camlardaki yapışkanları ne yaptıysam çıkaramadımhani yeni pencerelerde oluyor ya reklam etiketleri, onlardan.. çevre de yeni olduğu için bir yardımcı bayan da bulamadım.. hamileyim ve doğumuma az kaldı, bir an önce o yapışkanlardan kurtulmam lazım..
yağ çözücü sıktım, aseton, cif herşeyi denedim, bir çıkar yol bulamadım..
bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim..
Limon ve sirkeyi karıştırın, bu karışımla biraz ıslatın daha sonra silin.
tatlım o yapışkanlar zor değil ki ? tut ve çek bu yani ben bizimkileri öyle çıkardım seninkiler nasıl çıkmaz anlamadım.ha bu arada normal pimapenleri cifle temizle teeeeertemiz oluyooooo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?