Pimapendeki yapışkanlar :(

NeSiBeMRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
124
0
96
İstanbul
Kızlar yeni bir eve taşındım, camlardaki yapışkanları ne yaptıysam çıkaramadım :( hani yeni pencerelerde oluyor ya reklam etiketleri, onlardan.. çevre de yeni olduğu için bir yardımcı bayan da bulamadım.. hamileyim ve doğumuma az kaldı, bir an önce o yapışkanlardan kurtulmam lazım..

yağ çözücü sıktım, aseton, cif herşeyi denedim, bir çıkar yol bulamadım..

bilgisi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim..

Kızlar yeni bir eve taşındım, camlardaki yapışkanları ne yaptıysam çıkaramadım :( hani yeni pencerelerde oluyor ya reklam etiketleri, onlardan.. çevre de yeni olduğu için bir yardımcı bayan da bulamadım.. hamileyim ve doğumuma az kaldı, bir an önce o yapışkanlardan kurtulmam lazım..

telleyebilrisin.ama şu çizmeyen teller varya onla dene pimapene zarar verebilir çünki canım

Reklam etiketleri gunes isigindan etkilendigi icin zor cikar telle yavas yavas cikar sonrabulasik deterjani ile sil pvc sakin domestos kir coz gibi maddeler surme pvc isi yapan tanidigim soyledi zarar verirmis en iyisi cif ve bulasik deterjani

Merhaba;
Hamıleymıssınız kendınızı fazla yormayın bence.
Pımapen etıketlerı ıcın de camlarınıza gunes vuruyorsa tam gunec vurup ıyıce ısındıktan sonra cıkarabılırsınız yada sıcak suyle ıslattıgınız bezle sılıp sonra ugrasabılırsınız.
Bırde sac kurutma makınasıyla deneyenler olmustu onlar memnun kalmıslardı.
Allah yardımcınız olsun.

telleyebilrisin.ama şu çizmeyen teller varya onla dene pimapene zarar verebilir çünki canım

evet telle biraz yavaş yavaş uğraştım ama kımıldamadı bile :( teşekkürler..

jilatle hafif başları kaldır

jilete cesaret edemedim, çizilir diye. ama zaten başını kaldırsam da devamı gelmiyor ki :S teşekkür ederim

Reklam etiketleri gunes isigindan etkilendigi icin zor cikar telle yavas yavas cikar sonrabulasik deterjani ile sil pvc sakin domestos kir coz gibi maddeler surme pvc isi yapan tanidigim soyledi zarar verirmis en iyisi cif ve bulasik deterjani

evet iyice yapışmış kalmış, sanki japonla yapıştırdılar mübarek. cifi de bulaşık deterjanını da ayrı ayrı denedim ama bi sonuç alamadım. bir de aynı anda deneyeyim en iyisi. teşekkürler

Merhaba;
Hamıleymıssınız kendınızı fazla yormayın bence.
Pımapen etıketlerı ıcın de camlarınıza gunes vuruyorsa tam gunec vurup ıyıce ısındıktan sonra cıkarabılırsınız yada sıcak suyle ıslattıgınız bezle sılıp sonra ugrasabılırsınız.
Bırde sac kurutma makınasıyla deneyenler olmustu onlar memnun kalmıslardı.
Allah yardımcınız olsun.

yormayayım diyorum ama gözüme gözüme batıyorlar, her kanatta 2 tane. asabım bozuluyor. yarın öbür gün insanlar da gelecek evime, öyle karşılamak istemiyorum :s saç kurutma makinesini ilk defa duyuyorum. onu da bir deneyeyim inş. teşekkürler..

yormayayım diyorum ama gözüme gözüme batıyorlar, her kanatta 2 tane. asabım bozuluyor. yarın öbür gün insanlar da gelecek evime, öyle karşılamak istemiyorum :s saç kurutma makinesini ilk defa duyuyorum. onu da bir deneyeyim inş. teşekkürler..

Mısafırler ıcın bunaltmayın kendınızı bence.
Sonucta hamılesınız ve mısafırlerınız de bunu bılıyor bunun ıcın sıze bırsey demezler ya..
Zaten sızın halınızı bıle bıle artnıyetle konusan mısafırı neyleyeyım:(
Sız kendınızı yormadan sıcak uygulamalara baslayın derım ılla gozunuze cok batıryorsa.
Kolay gelsın:)

Mısafırler ıcın bunaltmayın kendınızı bence.
Sonucta hamılesınız ve mısafırlerınız de bunu bılıyor bunun ıcın sıze bırsey demezler ya..
Zaten sızın halınızı bıle bıle artnıyetle konusan mısafırı neyleyeyım:(
Sız kendınızı yormadan sıcak uygulamalara baslayın derım ılla gozunuze cok batıryorsa.
Kolay gelsın:)

teşekkür ederiiimm :))

o yapışkanları en iyi çıkaran şey izoamil alkoldür bir pamukla silmen yeterli olur ama onu nerden bulabilirsin hiç bir fikrim yok.

Bi pimapenciye sorarsan onlar belki daha iyi bilir cnm hamilesin madem dikkat et kullandığın deterjanlar dokunmasın..

o yapışkanları en iyi çıkaran şey izoamil alkoldür bir pamukla silmen yeterli olur ama onu nerden bulabilirsin hiç bir fikrim yok.

bak bunu hiç duymamıştım, google dan bi bakayım. teşekkür ederim canım

Bi pimapenciye sorarsan onlar belki daha iyi bilir cnm hamilesin madem dikkat et kullandığın deterjanlar dokunmasın..

uyarıların için teşekkür ederim canım. zaten bulaşık deterjanına bile alerjim var, eldivensiz hiçbişey yapamıyorum :/

utunun buhari ya da fon makinesi diyorum ben:1:yapiskanlar isidan eridigi icin hemen cikar

bunu bir arkadaş daha yazmış, çok dahice, hiç aklıma gelmemişti, bu kadınlardan korkulur :)

tatlım o yapışkanlar zor değil ki ? tut ve çek bu yani ben bizimkileri öyle çıkardım seninkiler nasıl çıkmaz anlamadım.ha bu arada normal pimapenleri cifle temizle teeeeertemiz oluyooooo:)

Son düzenleme:
Limon ve sirkeyi karıştırın, bu karışımla biraz ıslatın daha sonra silin.

bu da başka bir yöntem, teşekkürler :)

tatlım o yapışkanlar zor değil ki ? tut ve çek bu yani ben bizimkileri öyle çıkardım seninkiler nasıl çıkmaz anlamadım.ha bu arada normal pimapenleri cifle temizle teeeeertemiz oluyooooo:)

canım plastik kısmında değil, camın üstünde. bildiğin kazık gibi yapışık :(

Back
X