Pin_up_girl diyet günlüğü

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.205
8.823
448
Evet arkadaşlar tam 74 kiloyla diyet günlüğüme başlıyorum artık bu rakamı da gördüm ya daha üstlere çıkmaktan acayip korkuyorum, diyet ve sporla dolu sağlıklı bir yaşama başlamak istiyorum artık. Şimdi sizlere biraz yaşam düzenimden bahsedicem, acayip düzensiz yaşıyorum sağlıklı yaşamanın kurallarını biliyorum ama uygulayamıyorum, genelde sabahlıyorum sonra çok geç saatlerde uyanıyorum, akşam geç saatlerde acıkıp yemek hazırlıyorum, oturup düzgün akşam yemeği yeme saatimiz 1.5 - 2 gibi zaten o saatten sonrada acıkıp sabaha karşı yine birşeyler yiyorum. Sigara içiyorum. Su asla içmiyorum, resmen çay kahve ve kolayla yaşıyorum içtiğim tek sağlıklı şey soda.

Ve tüm bunların yanlış olduğunu bilmeme rağmen yapmaya devam ediyorum çünkü iradesizin önde gideniyim birilerinin bana sürekli yanlış yapıyorsun demesi gerekiyor ki, bunu çevremdeki insanlar yapamıyorlar bu yüzden burada size büyük sorumluluk düşüyor.

Bügünden itibaren hergün burada kaçta kalktığımı, ne kadar spor yaptığımı ve hangi saatte ne yediğimi paylaşacağım açık bir şekilde sizde bana yardım etmek istiyorsanız, hergün sayfama uğrayın, yaptığım yanlışları gözüme gözüme sokup beni azarlayın yemek yeme konusunda 5 yaşında çocuk psikolojisine sahip olduğum için bana çok yardımcı olursunuz bunları yapıp beni engelleyebilirseniz. :16:

Son düzenleme:
canım buradada yazacagım sana umarım ıstedıgımız kgya duserız yazın sonuna gelmedenn colayı bence bırakmanı tavsıye ederım ben hıc ıcmıyorum cay sadece kahvaltıdaaa burda veya nette baı sıtelerde dıyetısyenlerın lıstelerı var ayca bıngole bakmanı onerırım o dıyet psıkolojısıne sokmuyor ınsanı

Yanlız değilsin tatlım ama gerçekten istemen gerekiyor ve suyu sevmekle başla :29:

Yanındayız :23:

Kolay gelsin şimdiden
Bende çok iradesizim :14:
Dershanenin olmadığı günler gece yatmaz,gündüz kalkmaz bi tipim
İnanılmaz sağlıksız besleniyorum bende
Topiğini takipte kalmaya çalışacağım:34:

günlüğün hayırlı olsun umarım başarılı olursun
bende senin gibi düzensiz yaşayanlardanım biliyorum sağlıklı yaşam ilkelerini uygulamamnın ne zor olduğu çok radikal kararlarla başlamana gerek yok sonra çabuk pes edersin öncelikle su içmeye başlayabilirsin ben de gün boyunca hiç su içmezdim şimdi 3 litre içiyorum başlarda işkence gibiydi çok su içmişim falan gibi geliyordu düşündüğümde şimdi alıştım uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim buzdolabının üzerine bir kağıt astım su içtikçe bir çentik atıyorum :) birazda erken kalkmaya çalış başlangıç için sonrası geliyor zaten

Yanlız değilsin tatlım ama gerçekten istemen gerekiyor ve suyu sevmekle başla :29:

Yanındayız :23:

aksam 6dan sonra bısey yemeyelım ama bolelıke daha kolay verırız bos mıdeyle uyumak daha ıııı oluyomusss

Teşekkür ederim kızlar size, umarım hep birlikte başarıcaz kilo vermeyi, sağlıklı ve fit bayanlar olucaz. Bugün neler yaptığımı yediğimi filan yazıyım size, öncelikle sabahtan beri 5 bardak su içtim, aklıma gelmişken biraz daha içerim şimdi gidip. Malesef 2de uyandım bugün, kahvaltıyı 3e doğru yaptım 1 tane muz, çiçek ekmeğin dilimlerinden 2 tane yedim biraz ezine peynir biraz fıstık ezmesi yedim bi bardakta siyah çay içtim bi de 3-4 tane sigara içtim sanırım. Bu henüz kendimi motive etmeden önceydi.

Sonra yürüyüşe çıktım Yoğurtçu parkından kadıköy-eminönü iskelesine kadar yürüdüm o yol boyunca 3-4 tane koşu yolu var öyle hesaplayın. Arada aletlerde bol bol spor yaptım, her aleti 100 defa kullandım enaz. Şimdi çok açım saat geç oldu ama akşam yemeği yemem lazım, biliyorum suçluyum :17: Yarın çok daha sağlıklı ve verimli bir günle karşınıza çıkarım umarım.

Kolay gelsin şimdiden
Bende çok iradesizim :14:
Dershanenin olmadığı günler gece yatmaz,gündüz kalkmaz bi tipim
İnanılmaz sağlıksız besleniyorum bende
Topiğini takipte kalmaya çalışacağım:34:

günlüğün hayırlı olsun umarım başarılı olursun
bende senin gibi düzensiz yaşayanlardanım biliyorum sağlıklı yaşam ilkelerini uygulamamnın ne zor olduğu çok radikal kararlarla başlamana gerek yok sonra çabuk pes edersin öncelikle su içmeye başlayabilirsin ben de gün boyunca hiç su içmezdim şimdi 3 litre içiyorum başlarda işkence gibiydi çok su içmişim falan gibi geliyordu düşündüğümde şimdi alıştım uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim buzdolabının üzerine bir kağıt astım su içtikçe bir çentik atıyorum :) birazda erken kalkmaya çalış başlangıç için sonrası geliyor zaten

Sağolun kızlar :16: Çok mantıklı su içme çizelgesi yapmak bende yapıyım bari bugün.

Sağolun kızlar :16: Çok mantıklı su içme çizelgesi yapmak bende yapıyım bari bugün.
bende onceden su ıcmıyordum suan bazen ble 2,5 ltyı gectıgımın farkına varıyorum ben 0,5ltlık sıselerdn edındım 2tane onları dolduruyorum bıttıkce...

Teşekkür ederim kızlar size, umarım hep birlikte başarıcaz kilo vermeyi, sağlıklı ve fit bayanlar olucaz. Bugün neler yaptığımı yediğimi filan yazıyım size, öncelikle sabahtan beri 5 bardak su içtim, aklıma gelmişken biraz daha içerim şimdi gidip. Malesef 2de uyandım bugün, kahvaltıyı 3e doğru yaptım 1 tane muz, çiçek ekmeğin dilimlerinden 2 tane yedim biraz ezine peynir biraz fıstık ezmesi yedim bi bardakta siyah çay içtim bi de 3-4 tane sigara içtim sanırım. Bu henüz kendimi motive etmeden önceydi.

Sonra yürüyüşe çıktım Yoğurtçu parkından kadıköy-eminönü iskelesine kadar yürüdüm o yol boyunca 3-4 tane koşu yolu var öyle hesaplayın. Arada aletlerde bol bol spor yaptım, her aleti 100 defa kullandım enaz. Şimdi çok açım saat geç oldu ama akşam yemeği yemem lazım, biliyorum suçluyum :17: Yarın çok daha sağlıklı ve verimli bir günle karşınıza çıkarım umarım.

lutfen yarın daha kararlı ol bende sabah cok yemıstım ama oglen basladım...hepbırlıkte bu kılolardan kutulcaz arkadasımmmm suan acım ama cok deıl sekersız cayımı yudumluyorum....

lutfen yarın daha kararlı ol bende sabah cok yemıstım ama oglen basladım...hepbırlıkte bu kılolardan kutulcaz arkadasımmmm suan acım ama cok deıl sekersız cayımı yudumluyorum....

Akşam yediklerimi de yazıyım bari de tam günah çıkarma olsun, 9da filan sebzeli, tavuklu dürüm yedim yanında soda saati saymazsak sağlıklıydı bence, arkadaşlarıma gittim, yabancı kızlar türk yemekleri hazırlamışlar mercimek köftesi filan ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım 3-4 tane mercimek köftesi bir dilim brownie bol bol yeşillik bi kaç dilimde kurutulmuş ananas yedim :17: saat 12ydi çünkü daha erken hazırlayamadılar :47: şimdi yatıyorm ve inşallah yarın saat 8de kalkıp sağlıklı bir güne başlıcam.

akşam yediklerimi de yazıyım bari de tam günah çıkarma olsun, 9da filan sebzeli, tavuklu dürüm yedim yanında soda saati saymazsak sağlıklıydı bence, arkadaşlarıma gittim, yabancı kızlar türk yemekleri hazırlamışlar mercimek köftesi filan ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım 3-4 tane mercimek köftesi bir dilim brownie bol bol yeşillik bi kaç dilimde kurutulmuş ananas yedim :17: Saat 12ydi çünkü daha erken hazırlayamadılar :47: şimdi yatıyorm ve inşallah yarın saat 8de kalkıp sağlıklı bir güne başlıcam.

cnm benım bence uyku saatlerını dusene sokmalısın sonrası gelır saten:54:

Aynen 8de kalktım zaten bugün :1: ama daha birşey yemedim kahvaltıyı hazırlıyım bari. Sence nescafe fazla mı sağlıksız olur? sütle içiçem böylelikle kalsiyumumu da almış olucam. 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3-4 çeri domates, yarım muz, ve bir parça peynir yemeği planlıyorum yanında.

Aynen 8de kalktım zaten bugün :1: ama daha birşey yemedim kahvaltıyı hazırlıyım bari. Sence nescafe fazla mı sağlıksız olur? sütle içiçem böylelikle kalsiyumumu da almış olucam. 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3-4 çeri domates, yarım muz, ve bir parça peynir yemeği planlıyorum yanında.

bence mus yerıne 3/4 ad zeytın ye cnm musda cok fazla kalorı var dıyetısyene gıttıgım donemde bana mus harıc butun meyvaları yıyebılırsın demıstı...kahvenıde lıgt sutle yaapmanı onerırım sekersız ıcemıyorsan kahverengı seker kullan o işlenmemiş olduqu ıcın daha dusuk kalorılı....:54:

Back
X