- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi AngelicaPickles
Evet arkadaşlar tam 74 kiloyla diyet günlüğüme başlıyorum artık bu rakamı da gördüm ya daha üstlere çıkmaktan acayip korkuyorum, diyet ve sporla dolu sağlıklı bir yaşama başlamak istiyorum artık. Şimdi sizlere biraz yaşam düzenimden bahsedicem, acayip düzensiz yaşıyorum sağlıklı yaşamanın kurallarını biliyorum ama uygulayamıyorum, genelde sabahlıyorum sonra çok geç saatlerde uyanıyorum, akşam geç saatlerde acıkıp yemek hazırlıyorum, oturup düzgün akşam yemeği yeme saatimiz 1.5 - 2 gibi zaten o saatten sonrada acıkıp sabaha karşı yine birşeyler yiyorum. Sigara içiyorum. Su asla içmiyorum, resmen çay kahve ve kolayla yaşıyorum içtiğim tek sağlıklı şey soda.
Ve tüm bunların yanlış olduğunu bilmeme rağmen yapmaya devam ediyorum çünkü iradesizin önde gideniyim birilerinin bana sürekli yanlış yapıyorsun demesi gerekiyor ki, bunu çevremdeki insanlar yapamıyorlar bu yüzden burada size büyük sorumluluk düşüyor.
Bügünden itibaren hergün burada kaçta kalktığımı, ne kadar spor yaptığımı ve hangi saatte ne yediğimi paylaşacağım açık bir şekilde sizde bana yardım etmek istiyorsanız, hergün sayfama uğrayın, yaptığım yanlışları gözüme gözüme sokup beni azarlayın yemek yeme konusunda 5 yaşında çocuk psikolojisine sahip olduğum için bana çok yardımcı olursunuz bunları yapıp beni engelleyebilirseniz.
Ve tüm bunların yanlış olduğunu bilmeme rağmen yapmaya devam ediyorum çünkü iradesizin önde gideniyim birilerinin bana sürekli yanlış yapıyorsun demesi gerekiyor ki, bunu çevremdeki insanlar yapamıyorlar bu yüzden burada size büyük sorumluluk düşüyor.
Bügünden itibaren hergün burada kaçta kalktığımı, ne kadar spor yaptığımı ve hangi saatte ne yediğimi paylaşacağım açık bir şekilde sizde bana yardım etmek istiyorsanız, hergün sayfama uğrayın, yaptığım yanlışları gözüme gözüme sokup beni azarlayın yemek yeme konusunda 5 yaşında çocuk psikolojisine sahip olduğum için bana çok yardımcı olursunuz bunları yapıp beni engelleyebilirseniz.

Son düzenleme: