Pınar Altuğ/ Meltem kıyafetleri ????

femmepetal

when There is better,good is not enough
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
4.782
865
688
Kızlar çocuklar duymasın'da Meltem'in kıyafetleri nerden bilen var mı?
Özellikle elbiselerine bayılıyorum,zaten bi kaç haberde okumuştum dizideki kıyafetlerine çok özen gösteriyor,çok ince seçim yapıyormuş.:82:

Özellikle kızını istemeye geldiklerinde giydiği elbiseye bayıldım hani beli deri olan elbise
aslında bi kaç fason,çakma mallar yapan mağazada anında taklidini gördüm ama onun üzerindeki gibi kalite durmuyordu,ne markaydı acaba??
:79::89:

o elbiseyi maltepede bir mağazada gördüm çok güzeldi gerçekten ama bedeni kalmadığı için alamamıştım ama zannediyorum ki ona özel dikliyor

Canım ben de gördüm bi yerde ama çok kalitesiz duruyordu
model çok hoşuma gitti ama dikişini,kumaşını biraz daha iyi çalışsalarmış marka çok da önemli değil alırdım.
Asıl ne marka acaba o elbise...

Zaten ben genel olarak o kadının tarzını çok beğeniyorum
elbise çok yakışıyor

kadın giyinmeyi iyi biliyor göbeği ve simitleri var aa onları kapatan elbiseler giyiyor onlarıda özel diktiriyor :) ama kıyafetlerini bende çok beğeniyorum belki bilen hanımlar çıkar bizde gider aırız

Güzel giyiniyor laf yok ama sac rengini hic begenmiyorum bide ten rengini cok bronz gibi geliyoo eskiden daha bi hostu e tabii yas faktörüde var ama olsun daha dogal görünebilir..

bende elbiseyi merak ettim sanırım bu :) güzel elbiseymiş heryerde var şimdi bu tarz elbiseler

resim alıntıdır.

kızlar ender mağazalarından aldım ben bu elbiseyi 40 tl
bayılıyorum giydiği kıyafetlere, zayıf değil zaten ama çok iyi giyiniyor,fazlalıklarını saklıyor

o elbise saten die markadan alınma arkadaşlar yanı saten bı mağza içinde toplama markalar var ... kızın söz elbiseside debanhams cevahir de mağzası :) ayrıca elbiselerin hiçbiri özel dikim değill sponsorlardan toplama

genelde üstünde gördüğünüz kıyafetlerde saten , tommy, adil ışık , austin reed ,afrodit, vero moda ,lamazone

Ben Hemen sana markasını söliim tatlım POLO GARAGE Fiyatıda 130 TL

Kuzenim orda çalışıyor o sebepten biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…