- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Baya varmış ablacım ya...Bak sana 19 ay sürecek kadar kategori
1-Şerbetli tatlılar
2-Pastalar
3-Poğaçalar
4-Kurabiyeler
5-Tavuk yemekleri
6-Ara sıcaklar mezeler
7-Yöresel yemekler
8-Pilavlar
9-Et yemekleri
10-Sütlü Tatlılar
11-Dünya Mutfağı
12-Diyet yemekleri
13-Deniz ürünleri
14-Zeytinyağlılar
15-El açması Börekler
16-Hazır yufka ile börekler
17-Kekler
18-Sebze yemekleri
19-Çorbalar
Patlıcan ve patates yemekleri de yapmıştık yine yapılabilirBaya varmış ablacım ya...
Abla sence hangisi olurBak sana 19 ay sürecek kadar kategori
1-Şerbetli tatlılar
2-Pastalar
3-Poğaçalar
4-Kurabiyeler
5-Tavuk yemekleri
6-Ara sıcaklar mezeler
7-Yöresel yemekler
8-Pilavlar
9-Et yemekleri
10-Sütlü Tatlılar
11-Dünya Mutfağı
12-Diyet yemekleri
13-Deniz ürünleri
14-Zeytinyağlılar
15-El açması Börekler
16-Hazır yufka ile börekler
17-Kekler
18-Sebze yemekleri
19-Çorbalar
Bence sütlü tatlılar hariç hepsi olabilirAbla sence hangisi olur
Giz ben dedim ya yoresel yemekler olur.1.sirada yoresel yemekler var suan tahminim.belki bir ihtimal sebze yemekleri ve mezeler olabilirAbla sence hangisi olur
Oooo cok iyi kesin ben kazanırım bukadar acıklayıcı yazmasaydın kesin konusamazdımBbence sütlü tatlılar hariç hepsi olabilirAma kimseye sakın söyleme
Yöresel olsa ne güzel olur italya yöresinden bir yemekle katılırımGiz ben dedim ya yoresel yemekler olur.1.sirada yoresel yemekler var suan tahminim.belki bir ihtimal sebze yemekleri ve mezeler olabilir
Italya dunya mutfagi olur gariiiYöresel olsa ne güzel olur italya yöresinden bir yemekle katılırım
Karıştırma sponsoruSponsor yok mu bir sonra ki yarışmaa için
Sebze yemeğinden anlamam ben cocomGiz ben dedim ya yoresel yemekler olur.1.sirada yoresel yemekler var suan tahminim.belki bir ihtimal sebze yemekleri ve mezeler olabilir
Hadin bakam er meydani iddiali olanin her zmaan arkasindayim uleeyynnSebze yemeğinden anlamam ben cocomyöresel yemekler belkiii yaparım bakalım kim ıddasını tuturacak
Heee ya sanki malzemeyi kendi veriyorlar cimri sponsorlarKarıştırma sponsoru
Sen bursan uzak dur tamam mı ?Hadin bakam er meydani iddiali olanin her zmaan arkasindayim uleeyynndokturun marifetlerinizi
Keşke verseler ya her şeferınde bırsuru masrafHeee ya sanki malzemeyi kendi veriyorlar cimri sponsorlar
Heee ya sanki malzemeyi kendi veriyorlar cimri sponsorlar
Benden gecti gari kuzuşum,madalyayo aldim,sizlere devrettim meydaniSen bursan uzak dur tamam mı ?Sadece ben katılcam
Allah razı olsun dusunceliiii cocomBenden gecti gari kuzuşum,madalyayo aldim,sizlere devrettim meydani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?