Olabilir neden olmasınDavık değilmi davık
Tavuk olursa katılcam sözOlabilir neden olmasın
Tmam eklemiycem bu 3 unden biri haaa dediydi dersinizEkle ekle deynepnaz bilemesin
Tatlı üstüne tatlı mıKurabiyeler olamaz mı ? Olabilir bence
Valla canım hiç tuzlu birşey yapmak istemiyor. Yöreselmiş tavukmuş. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım yaTatlı üstüne tatlı mı
Genelde bir tatlı bir yemek veya tuzlu yapıyoruzValla canım hiç tuzlu birşey yapmak istemiyor. Yöreselmiş tavukmuş. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım ya
Kadının ağzına çakasım geldi ne biçim ağlatıyor çocuğu ya.
Çocuk çok şeker yaKadının ağzına çakasım geldi ne biçim ağlatıyor çocuğu ya.
Et yemekleri daha yeni yapıldı canım, bu kadar kısa zamanda tekrar olmaz sanırım :)Bir sonra ki kategori et yemeklerinden gelir mi ki
Onu daha yeni yaptıkBir sonra ki kategori et yemeklerinden gelir mi ki
En az 1 yıl olması lazımEt yemekleri daha yeni yapıldı canım, bu kadar kısa zamanda tekrar olmaz sanırım :)
Şimdiden heyecanlandımEn az 1 yıl olması lazım
Bahar temizliği mi yapıyorsun yoksa, almışsın kovayı paspasıSebze filan olabilir belki mezeler yada bu ketegoride pek değil hiç başarılı olamadım daha çok çalışmam lazım
Yanlış oldu kız çaktırmaBahar temizliği mi yapıyorsun yoksa, almışsın kovayı paspası
Ben iki gün yemek yapayım üçüncü gün ne yapsam diye düşünüyorum 6 ay az mı nasıl o kadar kategori bulunuyorOnu daha yeni yaptık6 ay oldu
Bak sana 19 ay sürecek kadar kategoriBen iki gün yemek yapayım üçüncü gün ne yapsam diye düşünüyorum 6 ay az mı nasıl o kadar kategori bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?